Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α οκ

το βρικα

Video
ID                             : 1
Format                         : AVC
Format/Info                    : Advanced Video Codec
Format profile                 : [email protected]
Format settings, CABAC         : Yes
Format settings, RefFrames     : 4 frames
Codec ID                       : avc1
Codec ID/Info                  : Advanced Video Coding
Duration                       : 26 min 12 s
Bit rate mode                  : Variable
Bit rate                       : 39.9 Mb/s
Maximum bit rate               : 80.0 Mb/s
Width                          : 3 840 pixels
Height                         : 2 160 pixels
Display aspect ratio           : 16:9

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, είναι h264 (avc1) αλλά το format profile [email protected] δηλώνει ότι η ati σου δεν το υποστηρίζει σε dxva, οπότε δεν μπορεί να κάνει hardware decoding το συγκεκριμένο βίντεο και όλη η δουλειά πέφτει στον επεξεργαστή.

Δοκίμασες να αλλάξεις την έξοδο όπως σου είπα πριν μήπως και αλλάξει κάτι;

• Like 1
Δημοσ.

σευχαρστω

να ρωτησω δεν νομιζω να εχω προβλημα στην περίπτωση που θελω να χρησιμοποιείσω αυτον τον υπολογιστη μεσο διχτιου με το serviio και με smart tv 4Κ ??

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να τον κάνεις server με το serviio; Σε αυτήν την περίπτωση το decoding θα το αναλάβει η tv. Θέλει όμως 1000άρι δίκτυο γθα να δουλέψει σωστά αλλιώς θα έχεις κολλήματα από το δίκτυο. Σε 100άρι μπορεί να παίξει, αλλά με ασύρματο δύσκολα θα αντέξει εκτός κι αν είναι n ή ac

Δημοσ.

ναι server.

τι ενωεις 1000αρι η 100αρι?

" Σε 100άρι μπορεί να παίξει, αλλά με ασύρματο δύσκολα θα αντέξει εκτός κι αν είναι n ή ac"

Δημοσ.

επίσης να πω εδώ για τους υπότιτλους οτι κατέβασα δυο plugins για μετάφραση srt files αλλά δεν γίνεται τίποτα

(srt translator και FREE SRT Translator) έχεις δοκιμάσει κανένα άλλο?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, vaha είπε

ναι server.

τι ενωεις 1000αρι η 100αρι?

" Σε 100άρι μπορεί να παίξει, αλλά με ασύρματο δύσκολα θα αντέξει εκτός κι αν είναι n ή ac"

Αναφέρομαι στην ταχύτητα του δικτύου σου, 100Mbit ή 1000Mbit (gigabit) και είναι για την ενσύρματη σύνδεση (LAN).

Το n ή ac είναι η ταχύτητα στο ασύρματο δίκτυο του router σου και των ασύρματων συσκευών σου.

https://www.lifewire.com/wireless-standards-802-11a-802-11b-g-n-and-802-11ac-816553

3 ώρες πριν, vaha είπε

επίσης να πω εδώ για τους υπότιτλους οτι κατέβασα δυο plugins για μετάφραση srt files αλλά δεν γίνεται τίποτα

(srt translator και FREE SRT Translator) έχεις δοκιμάσει κανένα άλλο?

Έχεις δει ποτέ ταινία με αυτόματη μετάφραση υπότιτλων; Εγώ όσες φορές το προσπάθησα (2 ή 3) ή γέλασα ή έκλαψα και σε όλες τις περιπτώσεις σταμάτησα την ταινία στο πρώτο 10λεπτο για να βάλω τους Αγγλικούς υπότιτλους και να την δω από την αρχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδή θα πρέπει να έχουμε ένα router για να μεταφέρει 4Κ σήμα στο ενσύρματο δίκτυο με 1000Mbit.
Αρα θέλουμε ενα Router όπως αυτά : https://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem/f/579485_579495/Router-1000-Mbps.html
Ποιο απο αυτά θα μου συνιστούσες? όσο για το ασύρματο θα πρέπει και αυτό να υπερβαίνει τα 1000Mbit?

H ίσως ένα Switch

εδω τώρα τι γίνεται άμα θέλουμε και να κουμπώσουμε και καμιά κάμερα ασφαλείας?

Επεξ/σία από vaha
Δημοσ.

Το 1000άρι δεν είναι μόνο για το 4Κ σήμα αλλά για να μπορείς να κάνεις και τα υπόλοιπα που θέλεις χωρίς να μπουκώνει το δίκτυο.

Το ασύρματο είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Θα πρέπει να υποστηρίζουν και το router και η συσκευή τουλάχιστον n και ακόμα καλύτερα ac. Αν θέλεις να βάλεις πολλές ασύρματες συσκευές και να μην λαγκάρει θέλεις και MIMO router.

Δημοσ.

Ναι
σε θεμα καμερας ασφαλειας και γενικα αποφευγω τις πολλες ασυρματες συνδεσεις. ακομα και για την tv

δεν μου ειπες ποιο απο τα routes θα μου συνιστούσες.
Σ'ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Θα πρέπει να πεις αν και πόσες ασύρματες συσκευές μέσο όρο θα συνδέονται και για τι χρήση, αν σε ενδιαφέρει να έχει αρκετές θύρες lan και πόσες ή αν έχεις σκοπό να συνδέσεις π.χ. τις κάμερες σε lan switch, αν έχεις vdsl ή adsl (αν ναι, αν σκέφτεσαι να πας σε vdsl) και ποιο είναι το price tag σου.

Πάντως σε γενικές γραμμές θα προτιμούσα κάτι σε asus, netgear ή linsys

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Ναι σε vdsl, γενικώς είναι άλλα ενσύρματα εκτός απο κανένα laptop η smartphone. Δεν εχω ορίσει ενα διαθέσιμο κόστος, Προς το παρόν ψάχνω να δω τι θα βρω και τι θα ακούσω.
Το 8αρι switch που εχω ειναι κομπλέ και ειναι παλιό αρα δεν καλύπτει τέτοιες ταχύτητες. Το ίδιο ισχύει και για τα 2 router που έχω .
Δουλεύουν ολλα μια χαρα αλλα αν βαλω κάμερες...??

Άμα θελήσω να βάλω κάποιες κάμερες δεν γνωρίζω πόσες αλλά ανάλογα με το κόστος λέω να βάλω 2 για αρχή με μελλοντικά βλέποντας ίσως να αναπτύξω περισσότερες.

Θα χρειαστεί μάλλον ενα βασικό router και πανω σε αυτο κάποιο βασικό 24αρι switch που θα καταλήγουν ολα πάνω σε αυτό?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 3/12/2018 στις 12:23 ΜΜ, vaha είπε

η μητρική είναι M3A78EM  με ενσωματωμένα γραφικά ATI HD3200 IGP ,

SB 700 Chipset

επεξεργαστή Athlon 64Χ2 6000+, μπορώ να βάλω τον phenon IIx4 945 αλλα τον εχω σε άλλη μητρική

8GB RAM

windows 7 64Bit

τι καρτα γραφικων χρειαζεται να βαλω για μπορω να βλεπω 4Κ  ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ο επεξεργαστής είναι λίγο παλιός, πιστεύω ότι με μια 1030 2gb ή έστω gt730 θα είσαι καλυμμένος και για gaming (χωρίς όμως πολλές απαιτήσεις). Από amd δες καμία rx550. Να ελέγξεις όμως αν σηκώνει 4k ανάλυση.

Σε τι οθόνη όμως θα βλέπεις; Έχεις 4k monitor ή tv;

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...