Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εκανα format και έβαλα τα windows 7 64Bit, η μητρική είναι M3A78EM  με ενσωματωμένα γραφικά ATI HD3200 IGP , SB 700 Chipset και επεξεργαστή Athlon 64Χ2 6000+

Κατέβασα το Free BS Player 2.72 και το VLC (στο άλλο PC έχω το BS player 2.62 και παει καλα)

Λοιπόν ενώ στο VLC τα MKV αρχεία τα παιζει καλα στο BSPlayer  παει πολύ αργα και με κατι μικροδιακοπες κάθε λιγα δευτερόλεπτα στο video αλλα και στον ηχο.

Πηγα λοιπον να τρεξω το codec manager στο webteh και όντος δεν κατεβαζει FFDShow, MPEGAudio decoder και Haali media splitter.

Έβαλα τον κέρσορα πανω στο haali media splitter και μετα πάτησα καρτέλα website και κατεβασα το Matroska spliter decoder.

Όταν ξανα έτρεξα τον codec manager μου δείχνει ότι το Haali media splitter ειναι ok

Οσο για το Mpeg audio decoder κανω την αντίστοιχη κηνηση και μου δίνει να κατεβάσω καποιο MpaDecfilter… ζιπαρισμενο. Το κατεβασα το ανζιπαρα και μετα δεν γνωριζω τι να το κανω αυτό το αρχείο

Εξακολουθει να μη παζει σοστα τα αρχεια MKV

Μπορει κάποιος να μου πει τι να κανω?

Ευχαριστω

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε παρόμοια κατάσταση μήν έχοντας λύσει το πρόβλημα με το bsplayer, έκανα φορμάτ και όλα οκ, τώρα είχε τύχει μία φορά σε πόσα χρόνια τον χρησιμοποιώ, προσωπικά είναι ο μόνος player που έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, για εμένα το Α και το Ω είναι το ότι αναζητά αυτόματα υπότιτλους απίστευτα βολικό..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας και παλι

Έλαβα ενα αρχείο 7Gb mp4 και το παίζει σε αργή μετάδοση να πούμε. αυτό συμβαίνει και με τα 3 προγράμματα  (BSplayer, PotPlayer, MPC-HC)

Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Χωρίς να μας πεις τι χαρακτηριστικά έχει αυτό το αρχείο δε μπορούμε να σου πούμε και πολλά. Ίσως να είναι σε πολύ ψηλό bitrate ή με δύσκολη για τον υπολογιστή σου κωδικοποίηση.

Στον mpc, την ώρα που παίζει το βίντεο πήγαινε μενού Αρχείο->Ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Πληροφορίες. Εκεί κάνε επιλογή όλα τα στοιχεία (μπορείς με ctrl+a να τα επιλέξεις όλα) και μετά δεξί κλικ->Αντιγραφή (ή ctrl+c) και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα.

Δημοσ.

Video:
Frame width 3840
Frame hight: 2160
Date rate:39901 Kbps,
Total Bitrate 40218 kbps
Frame rate 25 frames/second

Audio

bit rate 317kbps
channels 2 stereo
audio sample rate 48Khz

Δημοσ.
3 hours ago, vaha said:

Video:
Frame width 3840
Frame hight: 2160
Date rate:39901 Kbps,
Total Bitrate 40218 kbps
Frame rate 25 frames/second

Audio

bit rate 317kbps
channels 2 stereo
audio sample rate 48Khz

Όλες τις πληροφορίες βάλε, να δούμε και τον codec. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Όλες τις πληροφορίες βάλε, να δούμε και τον codec. 

βασικά δεν νομίζω οτι το σύστημά του μπορεί να παίξει 4Κ βίντεο γενικότερα. (Εδω δεν μπορεί 7ετιας λαπτοπ βλέπε υπογραφή)

Δημοσ.

4Κ... χμμμ!

Αν είναι και h265 (γι' αυτό ζητάει ο che τον codec) θέλεις γερό μηχανάκι και κάρτα γραφικών. Πες και τα specs του συστήματος σου να δούμε αλλά πιστεύω ότι δε θα είναι αρκετά δυνατό για 4K.

Δημοσ.

η μητρική είναι M3A78EM  με ενσωματωμένα γραφικά ATI HD3200 IGP ,

SB 700 Chipset

επεξεργαστή Athlon 64Χ2 6000+, μπορώ να βάλω τον phenon IIx4 945 αλλα τον εχω σε άλλη μητρική

8GB RAM

windows 7 64Bit

Δημοσ.

Καλά είναι να έδινες όλα τα χαρακτηριστικά του βίντεο να βλέπαμε και τον codec, αν και με αυτά τα specs, ιδίως την κάρτα γραφικών, μην περιμένεις πολλά. Θέλει από hd7000 και πάνω για σωστό 4k. Αν είναι και h265 ή vp9 ο codec τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Στον mpc δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το dxva όπως στην παρακάτω εικόνα μήπως και ο επεξεργαστής καταφέρει να προβάλει καλύτερα το βίντεο, αν και χλωμό το βλέπω.

ZNm8Yx.jpg

Αν είναι χειρότερα ξαναενεργοποίησε το από το ίδιο σημείο επιλέγοντας "Βελτιωμένη απόδοση βίντεο (προσαρμοσμένη απόδοση)"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σευχαριστω

στα χαρακτηριστικα του αρχειου δεν βρισκω αν ειναι h 265 ή vp9 ο codec.

μηπως πρεπει να κατεβασω καποια αρχεια?

Επεξ/σία από vaha
Δημοσ.
43 minutes ago, vaha said:

μηπως πρεπει να κατεβασω καποια αρχεια?

Όχι, δες εδώ.

On 01/12/2018 at 12:31, micos000 said:

Στον mpc, την ώρα που παίζει το βίντεο πήγαινε μενού Αρχείο->Ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Πληροφορίες. Εκεί κάνε επιλογή όλα τα στοιχεία (μπορείς με ctrl+a να τα επιλέξεις όλα) και μετά δεξί κλικ->Αντιγραφή (ή ctrl+c) και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα.

Εδώ λέει τον codec.

769991469_Annotation2018-12-03143703.jpg.c2916b29c001f80bb1a48047f8485430.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...