dolph Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα, Έχουμε κάποια πρόταση για καταστροφέα εγγράφων; Κάτι δοκιμασμένο και αντοχής, παρακαλώ. Ευχαριστώ,
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Οτι πρέπει για το γραφείο η φωτιά Εγώ μόνο αυτόν του πλαισίου έχω δοκιμάσει. https://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/asfaleia-prostasia-grafeiou/katastrofeas-eggrafwn-shredder/Q-Connect-Shredder-KF15551-Q12CC.htm Κάνει την δουλειά του αλλά είναι θορυβώδης. Το μόνο κουραστικό με τους καταστροφείς είναι ότι πρέπει να βάζεις λίγα-λίγα τα φύλλα. Επίσης χρειάζεται που και που να βάζεις και ένα λιπαντικό υγρό για τις λεπίδες. Ο πιο πάνω μπορεί να καταστρέψει ταυτόχρονα 8 σελίδες, ενώ έχει και υποδοχή για CD και κάρτες.
mastoras007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Τζάκι σόμπα τίποτα? Αλήθεια θα δώσεις 70 ευρο μονο για να τεμαχίζεις χαρτιά?ενο μπορείς με τα μισά να πάρεις μια ωραιότατη μηχανή κιμά?https://www.skroutz.gr/c/446/koptika.html?keyphrase=μηχανη+κιμα&order_by=pricevat&order_dir=asc να μου λεγες ξέρω γώ 10-20 ευρο να πώ αντε πάρτο..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δεν το παίρνει για χόμπι και διασκέδαση ο άνθρωπος, για δουλειά θα το χρειάζεται. Την μηχανή κιμά τι να την κάνει; Την ίδια δουλειά σου κάνει τζάμπα ο κρεοπώλης.
mastoras007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 επίσης την ιδια δουλειά κάνει τσάμπα μόνος σου σκιζωντάς τα. Δέν ειμαι κατά και εγώ ισος να το έπαιρνα πετάω γενικά χαρτιά κτλ αλλά οχι τόσο ακριβό, να έκανε κανα 20άρι αντε 30άρι.μετα πιστευω οτι είναι πολλά εκτός αν οντος το έχει τόσο ανάγκη αν πχ εχει εγραφα που θέλει ντε και καλά να τα καταστρέψει εντελός για τον Χ-Ψ λόγο και του ψιλοπερισέυουν ναι οκ αλλά ετσι απλά για να το έχω δέν θα το εδινα τόσα./
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα