Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω ένα Huawei P10 lite με λειτουργικό Google Android 7.0 Nougat . Έχω περάσει στο κινητό κάποια αρχεία .avi και .mkv  και .srt (αρχεία επεισοδίων/ταινιών και αντίστοιχων υποτίτλων). Τα .avi και .mkv αρχεία τα αναγνωρίζει κανονικά και τα παίζει (και στο Player του κινητού και στο vlc που έχω κατεβάσει) αλλά τα srt δεν αναγνωρίζει/ανοίγει με κανένα τρόπο, ούτε το vlc τα αναγνωρίζει. Ξέρει κάποιος τι θα μπορούσα να κάνω; Αν βοηθάει, όλα τα αρχεία είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη, δεν έχω βάλει επιπλέον κάρτα/μνήμη.

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε τον MX Player και θα αναγνωρίσει ότι θες.

Υπόψην για να αναγνωρίσει srt πρέπει να έχει τον ίδιο τίτλο.

π.χ αν η ταινία είναι  iron man 3.avi το αντίστοιχο για τους υπότιτλους πρέπει να είναι iron man 3.srt

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Βάλε τον MX Player και θα αναγνωρίσει ότι θες.

Υπόψην για να αναγνωρίσει srt πρέπει να έχει τον ίδιο τίτλο.

π.χ αν η ταινία είναι  iron man 3.avi το αντίστοιχο για τους υπότιτλους πρέπει να είναι iron man 3.srt

Οκ, τελικά το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν τον ίδιο τίτλο το αρχείο του βίντεο και του αντίστοιχου υποτίτλου. Το διόρθωσα και τα αναγνωρίζει κανονικά το vlc. (Απλά σε προηγούμενο κινητό μπορούσα να προσθέσω τον υπότιτλο ξεχωριστά στο vlc ασχετα με τον τίτλο του-το αναγνώριζε το αρχειο το vlc)

Ευχαριστώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...