UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρατήρησα σήμερα πως δεν υπάρχει η επιλογή για να κάνω firmware upgrade. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και πως να το φτιάξω; PS: Δεν του έχω ξανά κάνει. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από UsualSuspect__
bill2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Πρέπει να μπείς με τους root κωδικούς αλλά λογισμικό έχεις βρεί ;
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, bill2015 said: Πρέπει να μπείς με τους root κωδικούς αλλά λογισμικό έχεις βρεί ; Κοίταζα χθες ένα thread εδώ που έλεγαν για κάτι root κωδικούς και το συγκεκριμένο ρούτερ και δεν καταλαβα Χριστό. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μα ποτέ με ρουτερς κτλ. Τώραfirmware όλο και κάπου θα υπάρχει. Κοίταξα στο σάιτ της Vodafone για λίγο αλλά δεν είδα κάτι.
bill2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Λογισμικό υπάρχει μόνο στη forthnet γιια τα δικά της router είτε αν βρεις απο τη zte αλλά συνήθως αν βγει νεο λογισμικό το κάνει αυτόματα ο πάροχος σου αν εισαι στο δίκτυο του και έχεις δικό τους router
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, bill2015 said: Λογισμικό υπάρχει μόνο στη forthnet γιια τα δικά της router είτε αν βρεις απο τη zte αλλά συνήθως αν βγει νεο λογισμικό το κάνει αυτόματα ο πάροχος σου αν εισαι στο δίκτυο του και έχεις δικό τους router Αυτό εδώ έχω. Καλά δεν καίγομαι να κάνω firmware upgrade, απλά χάζευα χθες και πρόσεξα πως δεν υπάρχει καν η επιλογή ενώ θυμάμαι πως υπήρχε κανονικά. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από UsualSuspect__
bill2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Αν συνδεθείς με τους κωδικούς root έχει τη δυνατότητα
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, bill2015 said: Αν συνδεθείς με τους κωδικούς root έχει τη δυνατότητα Τσέκαρε inbox μια Bill. Edit: Ας κλειδωθεί το θέμα. Έβγαλα άκρη απ την vodafone που μου έδωσαν τους κωδικούς (έβαλα φίλη που δουλεύει εκεί βασικά και ρώτησε ) Username : root Password:Extra,V2.5Opti0ns%$123 Οι κωδικοί Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από UsualSuspect__
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα