Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Kαλησπερα, Φτιαχνω με το media creation tool, usb για να κανω format. Aλλα παρολο που μπορει να το κανω σημερα αυτο, δεν θα εχει μεσα ολα τα latest updates. Εχει κανεις ιδεα πως γινεται να τα εχω και να μην περιμενω καθε φορα ωρες για ενα φορματ? Θεωρουσα πως οταν κανω ενα bootable usb σημερα θα εχει πχ το creators fall που ειναι καποιων μηνων πισω. ty
BringMe2Life Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείς να περάσεις μέσα στο λογισμικό τις ενημερώσεις μέχρι και σήμερα και όταν θα κάνεις το format τα Windows να είναι ενημερωμένα μέχρι και σήμερα και να μην περιμένεις ώρες για την ενημέρωση; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από BringMe2Life
micos000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να το πάρουμε από το τέλος. 6 ώρες πριν, thanulee είπε Θεωρουσα πως οταν κανω ενα bootable usb σημερα θα εχει πχ το creators fall που ειναι καποιων μηνων πισω. ty Οι εκδόσεις των windows 10 δεν είναι όπως τα updates. Για να βάλεις από την αρχή το fall creators 1709 θα πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο iso των 10 από την ms. Βασικά όταν κατεβάζεις τα 10άρια σου στέλνει το τελευταίο έτσι κι αλλιώς, οπότε αν το κατέβασες τους τελευταίους μήνες θα πρέπει να έχεις την 1709 έτσι κι αλλιώς. 6 ώρες πριν, thanulee είπε Εχει κανεις ιδεα πως γινεται να τα εχω και να μην περιμενω καθε φορα ωρες για ενα φορματ? Μπορείς να κατεβάσεις το τελευταίο cumulative update για την έκδοση των 10 που έχεις από το microsoft catalog , σιγουρέψου όμως πρώτα αν έχεις 32bit (x86) ή 64bit (x64) λειτουργικό. Μπορείς να σιγουρευτείς για την έκδοση πατώντας WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση (ή με δεξί κλικ στη σημαία->Εκτέλεση) και δίνοντας winver Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από micos000
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στις 16/02/2018 στις 7:28 ΠΜ, BringMe2Life είπε Εννοείς να περάσεις μέσα στο λογισμικό τις ενημερώσεις μέχρι και σήμερα και όταν θα κάνεις το format τα Windows να είναι ενημερωμένα μέχρι και σήμερα και να μην περιμένεις ώρες για την ενημέρωση; ναι Στις 16/02/2018 στις 9:17 ΠΜ, micos000 είπε Για να βάλεις από την αρχή το fall creators 1709 θα πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο iso των 10 από την ms. Οκ οποτε μπαινω να τα ξανακατεβασω και τοτε μπορω να τα καψω σε usb? Απλα ειχα παντα αυτο το media creation tool καπως ετσι και τα κανε ολα μονο του. Αλλα δεν ηταν ενημερωμενο με τα latest
BringMe2Life Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Για τα Windows 7 εδώ, για τα Windows 10 δεν ξέρω... Παράτησα το άθλημα...
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, thanulee είπε Οκ οποτε μπαινω να τα ξανακατεβασω και τοτε μπορω να τα καψω σε usb? Απλα ειχα παντα αυτο το media creation tool καπως ετσι και τα κανε ολα μονο του. Αλλα δεν ηταν ενημερωμενο με τα latest Πάλι το media creation tool θα κατεβάσεις αλλά θα σου κατεβάσει την 1709. Δεν είμαι σίγουρος αν χρησιμοποιώντας παλαιότερες εκδόσεις του εργαλείου κατεβάζει και παλαιότερες εκδόσεις των 10 αλλά το βέλτιστο είναι να κατεβάζεις το εργαλείο κάθε φορά που θέλεις να κατεβάσεις τα 10άρια. Τώρα, αν θα επιλέξεις να κατεβάσεις το iso ή να στο πάει απευθείας σε usb είναι δικιά σου επιλογή. Εγώ προτιμώ το iso για να το έχω καβάντζα και το περνάω σε usb με το rufus.
Nikos747 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/16/2018 στις 7:28 ΠΜ, BringMe2Life είπε Εννοείς να περάσεις μέσα στο λογισμικό τις ενημερώσεις μέχρι και σήμερα και όταν θα κάνεις το format τα Windows να είναι ενημερωμένα μέχρι και σήμερα και να μην περιμένεις ώρες για την ενημέρωση; Καλησπέρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το WHDownloader (Windows Hotfix Downloader) κατεβάζοντάς το από εδώ Κατεβάζεις τα updates της έκδοσης των windows που θέλεις και τα ενσωματώνεις με το NTLite. Ειδικά για παλαιότερες εκδόσεις windows 7 κλπ είναι σωτηρία καθώς μιλάμε για 500+ updates. Τα windows 10 δεν έχουν τόσες πολλές αλλά είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος. Εγώ χρησιμοποιώ το rufus για δημιουργία bootable usb αλλά όποιο έχει μάθει καθένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα