Προς το περιεχόμενο

[ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ] GENESIS NKG-0946 THOR 300 MECHANICAL WHITE BACKLIGHT - RED OUTEMU SWITCH 34.90@e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, cpttony είπε

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746

Ξανά σε προσφορά, λίγο χαμηλότερη τιμή. Πριν 5 λεπτά το έβγαζε στα ~29 ευρώ.

Στα 29 έχει αυτό http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0944-thor-300-tkl-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573687

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, radiohead είπε

Το full sized ήταν στα ~29. Αλλά μόλις ξαναέκανα refresh τη σελίδα του Crazy, είχε το "μικρό" στην προσφορά. Τέλος πάντων, και τα δύο είναι καλές περιπτώσεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη με ενδιαφερει πολυ το κομματι του φωτισμου, το συγκεκριμενο πληκτρολογιο βγαζει εντονο φωτισμο? 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, default είπε

Επειδη με ενδιαφερει πολυ το κομματι του φωτισμου, το συγκεκριμενο πληκτρολογιο βγαζει εντονο φωτισμο? 

Η φωτεινοτητα ρυθμιζεται.

• Like 2
Δημοσ.

Μαλλον δεν ημουν σαφης, εννοω οτι επιθυμω ο φωτισμος να εναι πολυ εντονος γιατι εκει που ειναι το pc μου δεν εχω κεντρικο φωτισμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, default είπε

Μαλλον δεν ημουν σαφης, εννοω οτι επιθυμω ο φωτισμος να εναι πολυ εντονος γιατι εκει που ειναι το pc μου δεν εχω κεντρικο φωτισμο.

3 σκάλες φωτισμού και όχι δεν είναι πολύ έντονος ακόμα και στην μεγαλύτερη σκάλα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Ο πράσινος που έχω εγώ (με μπλε διακόπτες) μια χαρα φωτίζει την γωνία του δωματίου στην μεγάλη σκάλα.

Προσωπικα το βρίσκω έντονο.

• Like 2
Δημοσ.

τα πληκτρα φωτίζονται μια χαρα εντονα και καθαρα, προσωπικα με καλυπτει και 1 σκαλα πριν το max, στο max ενοχλει στο σκοταδι φαντασου!
 οποιος θελει φωτιστικο δωματιου σε μορφη πληκτρολογιου ας παει αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά δεν βρίσκω την φωτεινότητα έντονη αλλά σίγουρα δεν είναι αναιμικός ο φωτισμός.  Το δουλεύω μέρα νύχτα στη μεσαία σκάλα απο τις 3 που έχει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...