Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 1)Ξανά μανά σε προσφορά. 2)Σαν το ck104 δέν έχει.
lionheart75 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, radiohead είπε http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 1)Ξανά μανά σε προσφορά. 2)Σαν το ck104 δέν έχει. Eπειδή είχα και τα 2 κάποια στιγμή, κράτησα το Genesis αν αυτό λέει κάτι. Γούστα αυτά βέβαια, αλλά το Genesis είναι σαν Tank απέναντι στο ck 104. Μόνο στο θέμα RGB φωτισμού υπερτερεί το ck 104 για μένα έναντι του thor 300, σε όλα τα άλλα το δεύτερο. Πιο στιβαρό, πιο βαρύ, πιο μεγάλο απο το Motospeed ck 104 και με καλώδιο καλυμμένο με ύφασμα που όπως να ναι προσθέτει κάποια + στην εμφάνιση / ποιοτητα κατασκευής. Στο νήμα που είχα ανοίξει παλιότερα με το thor 300 με blue outemou, τα είχα βγάλει φωτογραφία δίπλα - δίπλα (βαριέμαι τώρα να το ψάξω) Αnyway, γούστα είναι αυτά και πάλι, αλλά το συγκεκριμένο όταν το έδιναν στα 30 ευρώ ήταν, ας μου επιτραπεί η λέξη, "κλεψιά"! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δεν σημαίνει κάτι το οποίο είναι πιο γκουμούτσα οτι είναι και καλύτερο. Για το rgb το είπες μόνος σου. Έχω χρησιμοποιήσει ck 104/ 108 / k87s και σε καμμία περίπτωση δεν μου κόλλησε ούτε ένα πλήκτρο, πράγμα που είδα σε σχόλια για το του τίτλου. Για το σλιβάρισμα του καλωδίου ok. Κλεψιά και genesis πάνε μαζί όταν παίζει αυτό στα 9.90 http://www.e-shop.gr/genesis-npg-0660-m12-maxi-gaming-mousepad-p-PER.572404 Γούστα φυσικά , σιγά να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας και αλοίμονο άν είχαμε όλοι το ίδιο.
Exploticon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, radiohead είπε Δεν σημαίνει κάτι το οποίο είναι πιο γκουμούτσα οτι είναι και καλύτερο. Για το rgb το είπες μόνος σου. Έχω χρησιμοποιήσει ck 104/ 108 / k87s και σε καμμία περίπτωση δεν μου κόλλησε ούτε ένα πλήκτρο, πράγμα που είδα σε σχόλια για το του τίτλου. Για το σλιβάρισμα του καλωδίου ok. Κλεψιά και genesis πάνε μαζί όταν παίζει αυτό στα 9.90 http://www.e-shop.gr/genesis-npg-0660-m12-maxi-gaming-mousepad-p-PER.572404 Γούστα φυσικά , σιγά να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας και αλοίμονο άν είχαμε όλοι το ίδιο. σε εμενα που ειχα το ck104 με τους red τα πληκτρα οχι μονο κολουσαν αλλα δεν δουλευε μετα απο 1 χρονο το A και αλλα κουμπια. τωρα εχω το thor που και σε εμενα φαινεται καλυτερο 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Από Natec / Genesis ότι έχω πάρει εκτός από κάτι ακουστικά που είχα παράσιτα ( που εντέλει δεν ξέρω αν έφταιγε το pc η τα ακουστικά ) βγήκαν ΣΚΥΛΙΑ και κανένα παράπονο από κανένα με βαριά χρήση και εγώ αλλά και φίλοι..... με έψηνε καιρό τώρα να πάω σε μηχανικό πληκτρολόγιο μέχρι 50€ και έλεγα το Motospeed Ck104 αλλά αφού λέτε ότι αυτό είναι καλύτερο και έχω εμπειρία με Natec/genesis δεν ξέρω μήπως πάω στο Thor 300...... τώρα το χρώμα στα φωτάκια με απωθεί άλλη χάρη έχουν τα RGB
lionheart75 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, radiohead είπε Δεν σημαίνει κάτι το οποίο είναι πιο γκουμούτσα οτι είναι και καλύτερο. Για το rgb το είπες μόνος σου. Έχω χρησιμοποιήσει ck 104/ 108 / k87s και σε καμμία περίπτωση δεν μου κόλλησε ούτε ένα πλήκτρο, πράγμα που είδα σε σχόλια για το του τίτλου. Για το σλιβάρισμα του καλωδίου ok. Κλεψιά και genesis πάνε μαζί όταν παίζει αυτό στα 9.90 http://www.e-shop.gr/genesis-npg-0660-m12-maxi-gaming-mousepad-p-PER.572404 Γούστα φυσικά , σιγά να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας και αλοίμονο άν είχαμε όλοι το ίδιο. Δεν χαλάμε τις καρδιές μας, απεναντίας. Δεν είναι τα μόνα πληκτρολόγια μηχανικά που έχω δουλέψει. Την ίδια στιγμή έχω και ένα logitech g610 orion ενώ για 3-4 χρόνια είχα και ένα coolermaster quickfire tk, οπότε έχω άποψη πιστεύω. Το Thor 300 είναι στιβαρό με καλή ποιότητα κατασκευής, δεν είναι γκουμούτσα. Το ck104 μπροστά του είναι σαν παιχνίδι και δεν υπερβάλω καθόλου. Το maxi m12 mouse pad το έχω είς διπλούν (πήρα άλλο ένα όταν το είχε βγάλει πάλι στα 9,90€) καθώς είναι εξαιρετικό και πράγματι τσάμπα στα 10 ευρώ (αν και τώρα που το αναφέρουμε έχει αργήσει να το βγάλει πάλι σε προσφορά). Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
gchris7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και εδώ λίγο πιο οικονομικά στα 33.20 € https://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200032044 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από gchris7
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδες ειναι ενα πληκτρολογιο που δυο στα εξι σχολια στο e-shop θα με προβληματιζαν οταν στον αντιποδα εχω στα 45 απο Ελλαδα και 35 πολλες φορες απο εξω ενα πληκτρολογιο που χρησιμοποιει η συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων που ψαχνουν οικονομικο vfm noname μηχανικο, και εχουν να πουν τα καλυτερα. Το genesis ειναι εξαιρετικο στα 35 δεν θα το ανεβαζα διαφορετικα. Αλλα μη μου λετε για ποιοτητα ιδια δεν υπαρχει αυτο. Δοκιμασα με τους μπλε το αντιστοιχο και εχω μια εικονα δεν τα λεω στον αερα. Motospeed και ajazz εχω δουλεψει και εχω να πω οτι αξιζουν το ντορο. 6 λεπτά πριν, gchris7 είπε Υπάρχει και εδώ λίγο πιο οικονομικά στα 33.20 € https://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200032044 Του e-shop μαγαζι ειναι κι αυτο. 6 ώρες πριν, Exploticon είπε σε εμενα που ειχα το ck104 με τους red τα πληκτρα οχι μονο κολουσαν αλλα δεν δουλευε μετα απο 1 χρονο το A και αλλα κουμπια. τωρα εχω το thor που και σε εμενα φαινεται καλυτερο Ελπιζω να μη σου βγαλει προβλημα αν και εχεις εγγυηση, οπως το ιδιο ισχυει πλεον απο Ελλαδα και για τα moto. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
V-a-c Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Από 29,9 μέχρι 35 που μπαίνουν τα Genesis σε προσφορά σίγουρα αξίζει κανείς να τα δώσει και να κάνει μετάβαση από πληκτρολόγιο μεμβράνης . Μα και γω , όπως έγραψα σε άλλο topic δεν άντεξα και τελικά παράγγειλα το Thor - Blue από το pc1 ... Να πάρω ένα μηχανικό και για μένα . Πάντως πρέπει να χουμε ρίξει πολλά φράγκα στην Natec/Genesis αυτό τον καιρό , έχουμε αγοράσει τα πάντα : *** Καρέκλες - Τραπέζια - Καρέκλες -Τραπεζάκια Baboo-Παγκάκια μαντεμένια - Καρέκλες - Τραπέζια ....... ***
s2117 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, radiohead είπε Δεν σημαίνει κάτι το οποίο είναι πιο γκουμούτσα οτι είναι και καλύτερο. Για το rgb το είπες μόνος σου. Έχω χρησιμοποιήσει ck 104/ 108 / k87s και σε καμμία περίπτωση δεν μου κόλλησε ούτε ένα πλήκτρο, πράγμα που είδα σε σχόλια για το του τίτλου. Για το σλιβάρισμα του καλωδίου ok. Κλεψιά και genesis πάνε μαζί όταν παίζει αυτό στα 9.90 http://www.e-shop.gr/genesis-npg-0660-m12-maxi-gaming-mousepad-p-PER.572404 Γούστα φυσικά , σιγά να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας και αλοίμονο άν είχαμε όλοι το ίδιο. Καλημέρες. Γιατί το λες κλεψιά το mousepad? Δεν το είχα ξαναδεί και το είδα από το λινκ σου και μ'άρεσε
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, s2117 είπε Καλημέρες. Γιατί το λες κλεψιά το mousepad? Δεν το είχα ξαναδεί και το είδα από το λινκ σου και μ'άρεσε Αν το παρεις θα καταλαβεις. Σε crazy με ενα δεκαρικο ειναι ο ορισμος της κλεψιας ακομα και στα εικοσι που ζηταει αξιζει.
s2117 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, radiohead είπε Αν το παρεις θα καταλαβεις. Σε crazy με ενα δεκαρικο ειναι ο ορισμος της κλεψιας ακομα και στα εικοσι που ζηταει αξιζει. Αααα, ωραία, από την ανάποδη κλεψιά λοιπόν. Αυτό του amazon, θα είναι πολύ υποδεέστερο? έχει κανείς ιδέα? https://www.amazon.co.uk/Cmhoo-Professional-Large-Mouse-Computer/dp/B01KOTIULM/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1518772169&sr=8-1-spons&keywords=mouse+pad+map&psc=1
lionheart75 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, s2117 είπε Αααα, ωραία, από την ανάποδη κλεψιά λοιπόν. Αυτό του amazon, θα είναι πολύ υποδεέστερο? έχει κανείς ιδέα? https://www.amazon.co.uk/Cmhoo-Professional-Large-Mouse-Computer/dp/B01KOTIULM/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1518772169&sr=8-1-spons&keywords=mouse+pad+map&psc=1 Έχω πάρει τέτοιο απο Banggood, όχι δεν αξίζει σε σχέση με το genesis maxi m12. Αν το βρείς στα 9,9€, συνήθως crazy sundays το βγάζει, το χτυπάς με κλειστά μάτια (μη σου πώ πάρε και δεύτερο για κάβα). Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
s2117 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, lionheart75 είπε Έχω πάρει τέτοιο απο Banggood, όχι δεν αξίζει σε σχέση με το genesis maxi m12. Αν το βρείς στα 9,9€, συνήθως crazy sundays το βγάζει, το χτυπάς με κλειστά μάτια (μη σου πώ πάρε και δεύτερο για κάβα). Ευχαριστώ και σόρυ αν ήμουν οφτόπικ. Αναμένω λοιπόν 1
lawabiding Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Το Genesis Thor 300 είναι ένα φοβερό μηχανικό πληκτρολόγιο που θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη ενός καθημερινού χρήστη. Ήμουν διστακτικός για να το πάρω στην αρχή (μπαίνοντας σε αμφιβολίες περί της σχέσης τιμής-απόδοσης) ΑΛΛΑ ευτυχώς δεν κέρδισαν οι αμφιβολίες μου και την έριξα την τουφεκιά μου. Έχω μείνει κατενθουσιασμένος από το πληκτρολόγιο. Ερχόμενος από το CK104 μπορώ να διαβεβαιώσω τον οποιοδήποτε κι εγώ με την σειρά μου ότι το Thor 300 θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Αν φυσικά κάποιος θέλει RGB φωτισμό, τότε πάω πάσο. Το Thor 300 δεν θα του κάνει. Εγώ προσωπικά έχω επενδύσει σε RGB Led Strips στους γύρω χώρους του desktop μου (και στο γραφείο επίσης) και - πιστέψτε με - είναι η μέρα με τη νύχτα. Δεν είμαι gamer αλλά εκτιμάω έναν all-around smooth και ατμοσφαιρικό φωτισμό (μακάρι να χα και λεφτά για ξόδεμα και να αγόραζα τα smart bulbs αλλά αυτό το κρατάω για το μέλλον ). Προφανώς και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τον αναιμικό RGB φωτισμό ενός πληκτρολογίου. Για όποιον ενδιαφέρεται, να σημειώσω επίσης ότι και η τιμή δεν είναι αλμυρή (γύρω στο 20ρικο μαξ, μαζί με ενσύρματο dimmer - και πολύ λέω) - εφόσον φυσικά δεν αγοράσεις και κάποιο ασύρματο dimmer (εκεί η τιμή αρχίζει να αλμυραίνει ). Συνεπώς, με ένα 50ρικο (μαξ) μπορείς να έχεις και το Thor 300 και RGB φωτισμό που έιναι πολύ ποιοτικότερος ενός budget mechanical keyboard ! Επί της ουσίας, αν δεν σε νοιάζει ο RGB φωτισμός και μπορείς να ζήσεις με έναν απαλό άσπρο φωτισμό (γιατί αυτό είναι στην πράξη - και προφανώς αν θες τον απενεργοποιείς κιόλας στην τελική) τότε το Thor είναι μονόδρομος για την τιμή του. Δεδομένου ότι παίζει αρκετά συχνά πλέον σ' αυτό το εύρος τιμής (γύρω στο 30αρι δηλαδή) είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο "για τις μάζες". Στιβαρή κατασκευή - Αποπνέει καλή ποιότητα (δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γι αυτό - άλλωστε το έχω πολύ λίγο για να το κρίνω) - Σου δίνει την αίσθηση ότι θα τα βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Το μόνο που μένει είναι το τεστ στο πέρασμα του χρόνου (αν και νομίζω θα το περάσει...with flying colors....που λέμε και στο χωριό μου )!!! Όσον αφορά τους κόκκινους διακόπτες, προσωπικά δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα. Έχω δουλέψει και με blue και με red και με brown. Γενικά, σε όλα τα μηχανικά (εξ εμπειρίας το λέω αυτό) μετράει πολύ το ύψος του γραφείου και της θέσης του χρήστη. Εφόσον έχετε τακτοποιήσει αυτό το "προπαρασκευαστικό" κομμάτι, δεν νομίζω να πείτε ποτέ "γιατί γαμώτο δεν πήρα αυτό με τους μπλε διακόπτες" - και τούμπαλιν. Οι διαφορές δεν είναι - σε καμία περίπτωση - τέτοιες που να καθιστούν τον έναν τύπο διακοπτών μακράν καλύτερο του άλλου. Αλλά στην τελική όλα θέμα γούστου είναι. Δοκιμάζετε και κρίνετε. Ελπίζω να βοήθησα τον/ους όποιον/ους αναποφάσιστο/ους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα