Dr_73 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Έτυχε να κανουμε δοκιμή με φίλο σε pc που είχε γίνει overclock , να μπούμε σε linux , live, από dvd , τα οποία έχουν δοκιμαστεί σε διάφορους υπολογιστές και δουλεύουν εγγυημένα. Διανομές xubuntu , ubuntu mate, mint cinamon , mint xfce , lxle . Καμία δεν φόρτωσε το λειτουργικό να μπει σε live. Όλες έβγαζαν μυνήματα για cpu error κτλ . Μόλις βάλαμε optimised settings από το bios, ετρεχαν όλες. Παίζει γενικότερα αυτό ή έτυχε στο συγκεκριμένο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Dr_73 είπε Έτυχε να κανουμε δοκιμή με φίλο σε pc που είχε γίνει overclock , να μπούμε σε linux , live, από dvd , τα οποία έχουν δοκιμαστεί σε διάφορους υπολογιστές και δουλεύουν εγγυημένα. Διανομές xubuntu , ubuntu mate, mint cinamon , mint xfce , lxle . Καμία δεν φόρτωσε το λειτουργικό να μπει σε live. Όλες έβγαζαν μυνήματα για cpu error κτλ . Μόλις βάλαμε optimised settings από το bios, ετρεχαν όλες. Παίζει γενικότερα αυτό ή έτυχε στο συγκεκριμένο ; Δεν έχω κάνει ποτέ overclock αλλά με λίγο ψάξιμο βλέπω ότι έχουν κάνει διάφοροι overclock χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ή και αν έχουν, έχουν κάτι ψιλοασύμαντα όπου για παράδειγμα δεν φαίνεται η σωστή συχνότητα που τρέχει το CPU. Αν μπορείς γράψε μας εδώ αρχικά το error που εμφανίζεται ακριβώς Τα χαρακτηριστικά του PC σου Αν δεν βαριέσαι καλό θα ήταν να γράψεις και τις αλλαγές που κάνεις στο BIOS κατά το Overclock Και εγώ να μην καταφέρω να σε βοηθήσω κάποιος άλλος ίσως να το κάνει με περισσότερες λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Overclock από την πρώτη μέρα. Χωρίς κανένα πρόβλημα Linux εδώ και χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω έναν xeon παλιότερο socket-σε modded bios βέβαια- όπου ότι πυρήνες/συχνότητα έχω μου την αναγνωρίζει κανονικά. Το bios μου δείχνει 2 πυρήνες λιγότερους λόγω του γεγονότος ότι ο επεξεργαστής δεν ήταν συμβατός με τη πλατφόρμα, αλλά όλοι οι πυρήνες δουλεύουν κανονικά στο λειτουργικό. Τον επεξεργαστή τον έχω στην μεγαλύτερη συχνότητα που μπορεί να πάει και με τις default συχνότητες που έχει προεπιλεγμένες στο bios, θα έπαιζε χαμηλότερα στα 2.0GHz. Είναι μια αγορά που έδωσε ζωή σε ένα socket 10ετίας και με έσωσε απο έξοδα αγοράς νέου μηχανήματος. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από mad-proffessor συντακτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 τα ίδια εδώ με Χ5460 πάνω από 4 Ghz και μνήμες στον Θεό δεν θυμάμαι σίγουρα 500 φεύγα fsb με τροποποιημένο bios έτρεχαν όλα πιο σταθερά και από windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα