dimitrislarisa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το cosmote tv OTT μέσω VPN? Δοκίμασα με express vpn αλλά δεν παίζει. Τι άλλο να κάνω ώστε να αναγνωρίσει ελληνικό IP στο εξωτερικό;
Finn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Η πιο σίγουρη λύση: Edgerouter-x (κόστος 60€), σετάρισμα για κλήση PPPoE με τα credentials της κοσμοτέ, σετάρισμα L2TP IPSec server στο ρούτερ και απομακρυσμένη σύνδεση παίρνοντας τοπική IP. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι αλλάζει η IP κάθε τρεις και λίγο οπότε θα πρέπει να σου την λέει κάποιος είτε να ζητηθει στατιική.
dimitrislarisa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 27/12/2021 στις 6:46 ΜΜ, Finn είπε Η πιο σίγουρη λύση: Edgerouter-x (κόστος 60€), σετάρισμα για κλήση PPPoE με τα credentials της κοσμοτέ, σετάρισμα L2TP IPSec server στο ρούτερ και απομακρυσμένη σύνδεση παίρνοντας τοπική IP. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι αλλάζει η IP κάθε τρεις και λίγο οπότε θα πρέπει να σου την λέει κάποιος είτε να ζητηθει στατιική. Δεν πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια, εάν μπορείς να περιγράψεις πως ακριβώς θα το κάνω θα σου ήμουν ευγνώμων! σε ευχαριστώ!!
Finn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, dimitrislarisa είπε Δεν πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια, εάν μπορείς να περιγράψεις πως ακριβώς θα το κάνω θα σου ήμουν ευγνώμων! σε ευχαριστώ!! VPN είναι μια τεχνολογία που σου επιτρέπει να συνδεθείς απομακρυσμένα στο ρούτερ ενός "οικείου" δικτύου και να γίνεις κι εσύ "μέρος" του δικτύου. Οπότε η λογική λέει: Αγοράζεις ένα ρούτερ που υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία, το σεταρεις ανάλογα να λειτουργεί ως σέρβερ και στην άλλη σεταρεις τη συσκευή που θες να πάρει IP απ' το οικείο δίκτυο του cosmote TV ως client. Βέβαια υπάρχουν αναφορές ότι το σενάριο αυτό δε δουλεύει οπότε προκρίνεται η λύση με δύο ρούτερ και site to site υλοποίηση. Με αυτή τη λύση, δε σεταρεις τίποτα στις client συσκευές σου μιας και θα παίρνουν ήδη IP του τοπικού δικτύου απ'.το δεύτερο ρούτερ στο απομακρυσμένο location
VManolis132 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ζώ στην Αυστραλία. Και προσπαθώ να έχω πρόσβαση στην εφαρμογή cosmote tv καθώς είναι γεωγραφικά περιορισμένη. Αλλά παρά τη χρήση και τη δοκιμή πολλαπλών vpn, ενα μήνυμα εμφανίζεται που λέει ότι υπάρχει περιορισμός θέσης και ότι δεν είναι δυνατή η χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV ή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σύντομα να αποκτήσω πρόσβαση στη χρήση της εφαρμογής. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από VManolis132
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα