Προς το περιεχόμενο

Cosmote tv εξωτερικό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βλέπω cosmote tv στην Αμερική; Με cosmote tv go δοκίμασα και δε γίνεται ούτε από laptop ούτε από κινητό. Σκεφτόμουν να έπαιρνα μαζί από ελλάδα το κουτί και την κάρτα και να έφερνα κάποιον να μου βάλει πιάτο.. Θα δούλευε κάτι τέτοιο; Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αν ξέρει να στοχεύσει τον δορυφόρο θα δουλέψει. 

Για να το λένε με τοση βεβαιοτητα τα παιδια, ετσι θα ειναι, σορρυ για την παραπληροφορηση.

Το θέμα είναι ότι και με cosmote tv go, ακόμα και με vpn με ελληνικό ip καθε 2 3 μέρες πρέπει να μπαίνεις μια φορά είτε από ρούτερ της cosmote είτε από το κινητό που είναι cosmote, αλλιώς δε σ αφήνει να δεις. Εγώ πχ εδώ όταν μου βγάζει στο laptop ότι είμαι σε ρουτερ άλλης εταιρείας, μπαίνω μια στιγμή απ το κινητό με 3g και μετά δουλεύει και στο laptop. Αυτό δε μπορώ να το κάνω όμως αμερική

On 17/2/2018 at 10:33 AM, jimpoul said:

Το θέμα είναι ότι και με cosmote tv go, ακόμα και με vpn με ελληνικό ip καθε 2 3 μέρες πρέπει να μπαίνεις μια φορά είτε από ρούτερ της cosmote είτε από το κινητό που είναι cosmote, αλλιώς δε σ αφήνει να δεις. Εγώ πχ εδώ όταν μου βγάζει στο laptop ότι είμαι σε ρουτερ άλλης εταιρείας, μπαίνω μια στιγμή απ το κινητό με 3g και μετά δουλεύει και στο laptop. Αυτό δε μπορώ να το κάνω όμως αμερική

Κανε λιγη υπομονη αν μπορεις μεχρι να λαντσαριστει αυτο https://www.insomnia.gr/forums/topic/669301-ανεξάρτητη-υπηρεσία-cosmote-tv-go-χωρίς-περιορισμούς-δικτύου-και-στο-βάθος-4k/ αλλιως υπαρχει η λυση με το nova go που δουλευει απλα με ενα vpn χωρις να χρειαζεται κινητο.

• 7 μήνες μετά...
Στις 19/2/2018 στις 1:12 ΜΜ, timos71 είπε

Κανε λιγη υπομονη αν μπορεις μεχρι να λαντσαριστει αυτο https://www.insomnia.gr/forums/topic/669301-ανεξάρτητη-υπηρεσία-cosmote-tv-go-χωρίς-περιορισμούς-δικτύου-και-στο-βάθος-4k/ αλλιως υπαρχει η λυση με το nova go που δουλευει απλα με ενα vpn χωρις να χρειαζεται κινητο.

με ποιο vpn σου δουλεψε εσενα;; 

εγω δοκιμασα torguard κ δεν δουλευει!! 

θενξ!!

4 hours ago, otinanai77 said:

με ποιο vpn σου δουλεψε εσενα;; 

εγω δοκιμασα torguard κ δεν δουλευει!! 

θενξ!!

Τι μήνυμα σου βγαζει; Πάντως αν αρχισαν να μπλοκαρουν το torguard πολυ πιθανον να μπλοκαρουν ολα τα μεγαλα vpn. Δοκίμασε καποιο trial απο καποιο αλλο vpn service(π.χ nord vpn, express vpn) και αν δεν σου δουλεψει σημαινει οτι ξεκινησαν να τα μπλοκαρουν και αυτα

Υ.Γ Όταν συνδέεσαι στο vpn να επιλέγεις χώρα Ελλάδα.

• 1 χρόνο αργότερα...

Ξεθάβω αυτό το νήμα. Πριν μερικούς μήνες, όντας στο εξωτερικό, μπλόκαραν την υπηρεσία φορητότητας. Παίρνω τηλεφωνο και μου λένε ναι κάνουμε περιοδικούς ελέγχους και δεν είχατε χρησιμοποιήσει πολύ την υπηρεσία στην Ελλάδα, για αυτό διακόπηκε. Μου την ενεργοποίησε ο υπάλληλος ξανά, το δούλεψα κανα δυο μέρες νορμαλ.

Κατέβηκα και στην Ελλάδα ένα διάστημα, το άφησα που και που να δουλέψει, ξαναφεύγω έξω, πάλι μπλοκαρισμένη η φορητότητα. Δοκιμάζω με VPN, δουλεύει. Μετά απο 2-3 μέρες, ενώ το VPN έχει τοποθεσία Ελλάδα και δουλεύει με οτιδήποτε άλλο (π.χ. βιντεάκια της Cosmote TV με highlights που παίζουν μόνο στην Ελλάδα), όταν δοκιμάζω το Go μου λέει πως βρίσκομαι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η φορητότητα ξεκλείδωσε μόνη της μια μέρα, τώρα ξανακλείδωσε. 

Το VPN που χρησιμοποιώ είναι το Nord. Έχει εμπειρία κανένας με το θέμα του εξωτερικού και αν γίνεται να δουλέψει σταθερά; Επίσης είμαι φοιτητής έξω και είδα πως γίνεται να στο αφήσουν σταθερά ανοιχτό ΑΛΛΑ η σύνδεση δεν είναι στο όνομα μου. 

Κι η πλάκα είναι πως σε φίλο που ζει στο εξωτερικό κι αυτός, η υπηρεσία δουλεύει σταθερά κι απροβληματιστα με τοποθεσία τη χώρα διαμονής του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...