Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Φιλε μου σε idle πες μου πως παει. Χωρις να τρέχεις τιποτα.

Επισης τσέκαρε και τον σκληρο με κάποιο πρόγραμμα για defrag.

2-3% δουλευει https://ibb.co/i2JfJ7 το κοιταξα αλλα δεν εχει τιποτα

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θερμοκρασία= Οκ.

Χρήση idle = Oκ.

Malware= Οκ.

Σκληροί=Οκ.

Προσωπικά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στο pc σου. Απλά στο Fortnite δεν μπορεί να αποδώσει παραπάνω στα settings που το έχεις βάλει (ή δεν αφήνει η οθόνη λόγω refresh rate). Στα 85fps το τρέχεις εξάλλου, πόσο παραπάνω θες? :P  

Επεξ/σία από Undertaker25
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα, εχω ενα παρομοιο θεμα που το ξανακανε μετα απο καιρο, αλλα εχω πιο παλιο συστημα απο το παιδι που ανοιξε το θεμα, αλλα κατα τααλλα τρεχω παιχνιδια του 2013 σε καλα επιπεδα με νορμαλ θερμοκρασιες, να σημειωσω οτι η μητρικη μου ειναι δεκαετιας,  τους τελευταιους μηνες παρατηρησα εχει σκασμενους εως φουσκωμενους πυκνωτες πανω με καφε χρωματακι λιγο. περα απο αυτο λειτουργει καλα το μηχανημα τοσο καιρο, ειχα ρωτησει οτι φτιαχνοντε,
δεν το επειχηρησα επειδη δε ξερω αν αξιζει το κοπο η οχι, για να μη βγαζει και αλλα προβληματα μετα και δινω τσαμπα λεφτα. Περα απο αυτο ενα προβλημα που μου κανε πριν λιγο. παγωσε η οθονη και ο ηχος με ενα βουυυυυυυυυ, εβαλα το χερι στον πισω ανεμιστηρα που βγαζει τον αερα του κουτιου ηταν ζεστος αρκετα, οπως και αλλες φορες. μετα επανηλθε επαιξε το παιχνιδι. αλλα μετα απο κανα δεκαλεπτο εκανε επανεκκινηση ο υπολογιστης. μπορει να οφειλεται και σε πολλα ζητηματα αυτο, αλλα μπορει και λογω πυκνωτων? τον εχω οσο αντεχει κανοντας  τη δουλεια μου, δεν εχω καπιο παραπονο γενικως εκτος απο αυτα τα προβληματα  αλλα δε μας τρεχουν και τα λεφτα να παρουμε καινουργιο. 

Επεξ/σία από 23Optimus
Δημοσ.

Οταν λες νορμαλ θερμοκρασιες, ποσο δηλαδη παει η cpu και ποσο η καρτα γραφικων? Τρεξε κανα bench να δεις ποσο παει, κανα prime95 , furmark(για λιγο)

και μετα κανα occt γιατι παιζει και το τροφοδοτικο να φλεγεται κτλ.... Αν ολα αυτα βγουν οκ, τοτε μενουν οι πυκνωτες...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, 23Optimus είπε

Παιδια καλησπερα, εχω ενα παρομοιο θεμα που το ξανακανε μετα απο καιρο, αλλα εχω πιο παλιο συστημα απο το παιδι που ανοιξε το θεμα, αλλα κατα τααλλα τρεχω παιχνιδια του 2013 σε καλα επιπεδα με νορμαλ θερμοκρασιες, να σημειωσω οτι η μητρικη μου ειναι δεκαετιας,  τους τελευταιους μηνες παρατηρησα εχει σκασμενους εως φουσκωμενους πυκνωτες πανω με καφε χρωματακι λιγο. περα απο αυτο λειτουργει καλα το μηχανημα τοσο καιρο, ειχα ρωτησει οτι φτιαχνοντε,
δεν το επειχηρησα επειδη δε ξερω αν αξιζει το κοπο η οχι, για να μη βγαζει και αλλα προβληματα μετα και δινω τσαμπα λεφτα. Περα απο αυτο ενα προβλημα που μου κανε πριν λιγο. παγωσε η οθονη και ο ηχος με ενα βουυυυυυυυυ, εβαλα το χερι στον πισω ανεμιστηρα που βγαζει τον αερα του κουτιου ηταν ζεστος αρκετα, οπως και αλλες φορες. μετα επανηλθε επαιξε το παιχνιδι. αλλα μετα απο κανα δεκαλεπτο εκανε επανεκκινηση ο υπολογιστης. μπορει να οφειλεται και σε πολλα ζητηματα αυτο, αλλα μπορει και λογω πυκνωτων? τον εχω οσο αντεχει κανοντας  τη δουλεια μου, δεν εχω καπιο παραπονο γενικως εκτος απο αυτα τα προβληματα  αλλα δε μας τρεχουν και τα λεφτα να παρουμε καινουργιο. 

οι πυκνωτές πρέπει ν αντικατασταθουνε εάν θες να συνεχίσεις να δουλεύεις μ αυτή τη μητρική,γιατί αν μείνει έτσι μπορεί ανά πάσα στιγμή να παραδώσει τελείως....

το κόστος των πυκνωτών είναι ελάχιστο, 15-20 λεπτά ο ένας,το θέμα είναι να βρεις κάποιον εστω με βασικες γνωσεις κολλησεων αν δε μπορεις εσυ,να στο κανει οικονομικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο θερμοκρασιες, επεξργαστης και καρτα γραφκων, αναλογα το παιχνιδι δε ξεπερνανε τους 60  τοκαλοκαιρι, και χειμωνα πιο κατω το πολυ 50 πηγαιναν, τροφοδοτικο ειναι  turbo x δε ξερω αν ευθυνεται κατι και αυτο, εχω ακουσει κακη φημη, ελπιζω μην εβαλε αυτο το χερακι του στο να επηρεαστει η μητρικη, γιατι οταν το  βαλα πριν 5 χρονια ειχε αλλο τροφοδοτικο, και δε γνωριζω αν ηταν ηδη σκασμενοι και ποσοι μπορει να ειναι και κανα χρονο σκασμενοι  απλα αλλαξα κουτι και καρτα γραφικων και ετσι χρειαζοταν αλλο τροφοδοτικο με πιο πολλα βατ 550 λει το παλιο που χα ηταν 300, τωρα η amd7750 sapphire gddr5 1gb.
 5 πυκνωτες εχει πανω που ειναι φουσκωμενοι σκασμενοι πανω κατω. θα το κοιταξω λογικα συντομα, απλα σκεφτομαι το ρισκο η οχι ασχετα οτι με βολευει ο υπολογιστης αυτος  , στο  να πειραξει κατι πανω καποιος τεχνικος και μετα τραβιεμαι φτιαξε το ενα και το αλλο.

Επεξ/σία από 23Optimus
Δημοσ.

Φίλε καλησπέρα,

Κατέβασε το RealTemp <https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-real-temp/>, τρέξε το game στο οποίο κάνει το restart και εφόσων αρχίσει να κολλάει κλείσε το και δες στο Realtemp την Maximum θερμοκρασία και πες μας τα αποτελέσματα.

Εμένα μου ακούγεται για cpu throttling πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...