teodoulke Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Βγάλε και μια καλή φωτογραφία από το τροφοδοτικό! τον σκληρό δίσκο τον έχεις τσεκάρει αν έχει θέμα? 1 λεπτό πριν, benign είπε Το κουτι εχει ασχημη διαταξη,με το τροφοδοτικο απο πανω να φυσαει ζεστο αερα προς τον επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Επισης ειναι μικρο,στεναχωρο κουτι και δεν εχεις καλη κυκλοφορια αερα με μονο δυο fans εναν 12αρη μπροαστα και εναν 8αρη μικρο πισω. Πρεπεις να βαλεις και εναν αλλο 8αρη που παιρνει στο πλαι,θα βοηθησει αρκετα.Εχεις παντως κανει καλουτσικη τοποθετηση και cable management μεσα και οι θεμοκρασιες που διαπιστωσες δεν δικαιολογουνται. Με την πρωτη ευκαιρια,να αγορασεις ενα μεγαλυτερο κουτι ,εστω μεταχειρισμενο,οχι υποχρεωτικα ακριβο,μεχρι 60 ευρω μαξιμουμ,που να εχει τουλαχιστον 4 12αρηδες ανεμιστηρες και την θεση του τροφοδοτικου κατω. φωτο απο το τροφοδοτικο https://ibb.co/c41fJ7 https://ibb.co/fcUT5n https://ibb.co/eEQCWS 1 λεπτό πριν, Duck Dodgers είπε Κατέβασε αυτό και δες τι λέει για τους σκληρούς σου! Με 7 λεπτά στο 100% 53 βαθμοί είναι καλά! Συνεχίζει να στο κάνει? συνεχιζει να κολλαει οπως και εχθες και οταν παιζω παιχνιδια και οταν ειμαι στο youtube τρωει ενα μικρο κολλημα μερικες φορες!
Duck Dodgers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Οκ, δοκίμασε και αυτό με τους σκληρούς και βλέπουμε!
teodoulke Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Οκ, δοκίμασε και αυτό με τους σκληρούς και βλέπουμε! Μου τον βγαζει Αριστο τον σκληρο https://ibb.co/kiVAkn
benign Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Οι φωτο ειναι απο μακρια δεν βοηθουν πολυ,παντως αυτο το τροφοδοτικο δεν ειναι και οτι καλυτερο,ειναι για basic καταστασεις. Μπορεις να δοκιμασεις καποιο αλλο τροφοδοτικο?Μενει καποιος γνωστος η φιλος κοντα σου να δανειστεις?
teodoulke Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, benign είπε Οι φωτο ειναι απο μακρια δεν βοηθουν πολυ,παντως αυτο το τροφοδοτικο δεν ειναι και οτι καλυτερο,ειναι για basic καταστασεις. Μπορεις να δοκιμασεις καποιο αλλο τροφοδοτικο?Μενει καποιος γνωστος η φιλος κοντα σου να δανειστεις? 9 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Οκ, δοκίμασε και αυτό με τους σκληρούς και βλέπουμε! Oxi φιλε μου δεν ειναι δυνατον να δοκιμασω καποιο αλλο τροφοδοτικο. Μολις τωρα εβαλα να παιξω το Battlefield 1 και δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα!!! Μηπως με το fortnite που κολλαει ειναι αλλος ο λογος???
Duck Dodgers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασε να τρέξεις το fornite πάλι να δεις αν το ξανά κάνει!
teodoulke Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Δοκίμασε να τρέξεις το fornite πάλι να δεις αν το ξανά κάνει! Παλι κολλαει οπως και εχθες αλλα αν ηταν απο τον υπολογιστη δεν θα επρεπε να κολαλει και το Battlefield??
benign Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, teodoulke είπε Oxi φιλε μου δεν ειναι δυνατον να δοκιμασω καποιο αλλο τροφοδοτικο. Μολις τωρα εβαλα να παιξω το Battlefield 1 και δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα!!! Μηπως με το fortnite που κολλαει ειναι αλλος ο λογος??? Ναι μπορει να φταιει και το παιχνιδι.Μερικες φορες κανουν update της πλακας και δημιουργουν προβληματα.
Duck Dodgers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως φταίει το παιχνίδι? γιατί από θέμα hardware δεν φαίνεται να έχεις κάποιο πρόβλημα! Άστο να τρέξει κάνα stress test για καμιά ώρα! αν δεν σου βγάλει κάνα θέμα τότε το πιο πιθανό είναι να φταίει το παιχνίδι!
jimmys98 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Για το fortnite ενδέχεται να φταίει και ο δίσκος Γτ είχα παρατηρήσει και γω κάτι παρόμοιο στο pc μου το είχα στην αρχή στον απλό τον δίσκο και είχα κάποια frame drops χωρίς λόγο και όταν το πέρασα στον ssd σταμάτησαν και το ίδιο παρατήρησε και ένας φίλος μ
teodoulke Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, benign είπε Ναι μπορει να φταιει και το παιχνιδι.Μερικες φορες κανουν update της πλακας και δημιουργουν προβληματα. 17 λεπτά πριν, jimmys98 είπε Για το fortnite ενδέχεται να φταίει και ο δίσκος Γτ είχα παρατηρήσει και γω κάτι παρόμοιο στο pc μου το είχα στην αρχή στον απλό τον δίσκο και είχα κάποια frame drops χωρίς λόγο και όταν το πέρασα στον ssd σταμάτησαν και το ίδιο παρατήρησε και ένας φίλος μ 18 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Μήπως φταίει το παιχνίδι? γιατί από θέμα hardware δεν φαίνεται να έχεις κάποιο πρόβλημα! Άστο να τρέξει κάνα stress test για καμιά ώρα! αν δεν σου βγάλει κάνα θέμα τότε το πιο πιθανό είναι να φταίει το παιχνίδι! Οπως το βλεπω εγω πρεπει να ειναι απο την αναλυση γιατι οπως ειχα πει ειχα ρυθμισει την οθονη στα 75hz και με τις ρυθμισεις που με δινει το gforce nvidia experience κολλαει το παιχνιδι αν βγαλψ τα 75ηζ και το κανω 60 δεν κολλαει τοσο αλλα το θεμα ειναι οτι πριν δεν κολλουσε καθολου σε αυτες τις ρυθμισεις. να και μια φωτο πως φαινονται τα γραφικα πολλες φορες και μετα απο 10-20δευτερα στρωνει https://ibb.co/cbMiMS . Δηλαδη δεν παιζει να ειναι απο τον υπολογιστη το θεμα αλλα απο το παιχνιδι.
Undertaker25 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρόβλημα θερμοκρασίας στον CPU δεν έχεις πάντως. Είδες με το openhardwaremonitor (ή και με το task manager) πόσο τις % δουλεύει σε idle λειτουργία? Το ρωτώ μήπως έχεις τίποτα (πχ hardware interrupts) που τον βάζει να δουλεύει άσκοπα και δεσμεύει % από τις επιδόσεις του. Πάντως στις προηγούμενες εικόνες που είχες ανεβάσει, ο επεξεργαστής δούλευε στο 100% άρα δεν μπορεί να δώσει παραπάνω και κολλάει, για αυτό και σου κάνει τα θέματα με τον ήχο. Δοκίμασε να μειώσεις τα settings. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
teodoulke Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Πρόβλημα θερμοκρασίας στον CPU δεν έχεις πάντως. Είδες με το openhardwaremonitor (ή και με το task manager) πόσο τις % δουλεύει σε idle λειτουργία? Το ρωτώ μήπως έχεις τίποτα (πχ hardware interrupts) που τον βάζει να δουλεύει άσκοπα και δεσμεύει % από τις επιδόσεις του. Πάντως στις προηγούμενες εικόνες που είχες ανεβάσει, ο επεξεργαστής δούλευε στο 100% άρα δεν μπορεί να δώσει παραπάνω και κολλάει, για αυτό και σου κάνει τα θέματα με τον ήχο. Δοκίμασε να μειώσεις τα settings. https://ibb.co/ggiSFn nai περιπου 23-45% αν και εχω ανοιχτο το epic games και κανω παλι ινσταλ το fortnite.
Undertaker25 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλε μου σε idle πες μου πως παει. Χωρις να τρέχεις τιποτα. Επισης τσέκαρε και τον σκληρο με κάποιο πρόγραμμα για defrag. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα