ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Guys μου έδωσε η δικιά μου το παλιο της κινητό γτ το δικό μου παπαλα. Ειχε ενα iphone (δεν γνωριζω μοντελο , αλλα αν βοηθαει την ρωταω) και το θεμα ειναι οτι δεν θυμαται τον κωδικο π ειχε βαλει και το κιν αυτη την στιγμη ειναι χωρις σιμ και ζηταει το password . Υπαρχει λυση ή παει για πεταμα ? Καποιος τροπος με κουμπια για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων οπως τα android ? Ευχαριστω !
turbat0s Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Guys μου έδωσε η δικιά μου το παλιο της κινητό γτ το δικό μου παπαλα. Ειχε ενα iphone (δεν γνωριζω μοντελο , αλλα αν βοηθαει την ρωταω) και το θεμα ειναι οτι δεν θυμαται τον κωδικο π ειχε βαλει και το κιν αυτη την στιγμη ειναι χωρις σιμ και ζηταει το password . Υπαρχει λυση ή παει για πεταμα ? Καποιος τροπος με κουμπια για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων οπως τα android ? Ευχαριστω ! Ευτυχώς ούτε στο android υπάρχει αυτό (τουλάχιστον στις 3 τελευταίες εκδόσεις). Δε γίνεται π.χ να σου κλέβουν τη συσκευή και με ένα reset ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από turbat0s 1
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 οντως ? Παλι καλα ! μπας και μειωθουν λιγο οι κλοπες κινητων , ειμαι παθων 🙁. Παρ ολα αυτα το iphone ειναι πολυ παλιο μοντελο νομιζω 4s αν δεν κανω λαθος , υπαρχουν λυσεις ?
isay Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Πες της να βρει την αποδειξη αγορας και να επικοινωνήσετε με apple. Θα σας κατατοπίσουν πως θα ξεκλειδώσετε τη συσκευή. Απο εκει και πέρα, cloud locked ισον αδυνατον να σπάσει-χρησιμοποιηθει 1
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 δεν ξερω αν εγω κανω λαθος ή εσεις δεν καταλαβατε καλα , μιλαω για τον κωδικο / μοτιβο κλειδωματος της συσκευης . Αυτο ονομαζεται cloud ? μεσω icloud μπορω να κανω κατι ?
ziaba Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ναι να ενεργοποιήσεις Wi-Fi στην συσκευή και να κάνεις επαναφορά και διαγραφή νομίζω γίνεται μέσω iTunes https://support.apple.com/en-us/HT204306
Pseudonumo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Spoiler Αν βρει την απόδειξη για κινητό 7ετίας μπράβο της
kostasrodos29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 22 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε δεν ξερω αν εγω κανω λαθος ή εσεις δεν καταλαβατε καλα , μιλαω για τον κωδικο / μοτιβο κλειδωματος της συσκευης . Αυτο ονομαζεται cloud ? μεσω icloud μπορω να κανω κατι ? dfu mode και restore μέσω iTunes γίνεται .
Thanos233 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Κατευθείαν από την apple, https://support.apple.com/el-gr/HT204306#recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις