Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys μου έδωσε η δικιά μου  το παλιο της κινητό γτ το δικό μου παπαλα. Ειχε ενα iphone (δεν γνωριζω μοντελο , αλλα αν βοηθαει την ρωταω) και το θεμα ειναι οτι δεν θυμαται τον κωδικο π ειχε βαλει και το κιν αυτη την στιγμη ειναι χωρις σιμ και ζηταει το password . Υπαρχει λυση ή παει για πεταμα ? Καποιος τροπος με κουμπια για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων οπως τα android ?  Ευχαριστω !  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε

Guys μου έδωσε η δικιά μου  το παλιο της κινητό γτ το δικό μου παπαλα. Ειχε ενα iphone (δεν γνωριζω μοντελο , αλλα αν βοηθαει την ρωταω) και το θεμα ειναι οτι δεν θυμαται τον κωδικο π ειχε βαλει και το κιν αυτη την στιγμη ειναι χωρις σιμ και ζηταει το password . Υπαρχει λυση ή παει για πεταμα ? Καποιος τροπος με κουμπια για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων οπως τα android ?  Ευχαριστω !  

Ευτυχώς ούτε στο android υπάρχει αυτό (τουλάχιστον στις 3 τελευταίες εκδόσεις).

Δε γίνεται π.χ να σου κλέβουν τη συσκευή και με ένα reset ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 1
Δημοσ.

Πες της να βρει την αποδειξη αγορας και να επικοινωνήσετε με apple. Θα σας κατατοπίσουν πως θα ξεκλειδώσετε τη συσκευή.

Απο εκει και πέρα, cloud locked ισον αδυνατον να σπάσει-χρησιμοποιηθει

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε

δεν ξερω αν εγω κανω λαθος ή εσεις δεν καταλαβατε καλα , μιλαω για τον κωδικο / μοτιβο κλειδωματος της συσκευης . Αυτο ονομαζεται cloud ? 

μεσω icloud μπορω να κανω κατι ? 

dfu mode  και restore μέσω iTunes γίνεται . 

• 7 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...