Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα το καλύτερο και με διαφορά ήταν το 6110 !!

Nokia_6110_front_side.jpg.c7c18ed69423820bfcae229563d3876d.jpg

και λίγο αργότερα, ομορφότερο και αρκετά μικρότερο, το 8210

3230_1327171771-full.jpg.1a232a4072dbdeb21502ce0dde14e615.jpg

Μετά το γύρισα στην τότε Sony Ericsson !!

Επεξ/σία από stokos21
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια Nokias τις παλιές εποχές, επέλεξα πριν από μερικούς μήνες να ξαναπάρω Nokia, το 6.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχει lags, ακόμα και τώρα που πήρε το Oreo update και υποσχέθηκε πιο smooth experience. Έχει κάτι προβλήματα επίσης που έχουν πολυαναφερθεί, όπως το να ανοιγοκλείνει το Bluetooth μόνο του, ενώ το έχεις στο κλειστό μόνιμα, κλπ.

Επεξ/σία από kostasgr78
Δημοσ.
11 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Αχ Νοκια.... Τι μου θυμιζει τωρα.... Ολυμπιακους κ χρωματιστες λωριδες στην ασφαλτο, eurovision κ τσιφτετελια στους δρομους, πλασιεδες απο εταιριες καφε σε καθε μαγαζι, τραπεζες να σε τραβανε στο πεζοδρομιο απ τα μανικια να μπεις να παρεις δανειο, χαζογκομενες με smart να προσπαθουνε να παρκαρουν, κουστουματοι να πινουν αναμεικτους κ να μιλανε για μετοχες, κομπιουτεραδες να καμαρωνουν το καινουργιο υπερ-μηχανημα με Πεντιουμ 4 στα 3.2 με 2 γιγα μνημη κ ΧΡ, γεωργιανες να μαζευονται στην αγιου κωσταντινου/ πειραιως γωνια κ να περιμενουν περαστικα αφεντικα για δουλεια, διαμερισματα στα κατω πατησια να πουλιουνται μισο χαρτι "χαριστικα για σενα", η κυψελη να εχει ακομα ελληνες, κυβερνηση σε αγαστη αρμονια με τον κοσμο στα "πολιτιστικα καταστηματα" Μπουρναζιου, καθε πολυκατοικια κ απο 2 κ@λομπαρα με πρωην_ανατολικου_μπλοκ που εγκω_μιλαει_καλα_ελλαντα, τηλεφωνικες αγγελιες με παρανομα μπ@υρδελ@ σε ολες τις εφημεριδες μεγαλης κυκλοφοριας,  οι δρομοι γεματοι καινουργια αυτοκινητα, δημοσιο με 3 αργιες το μηνα για εξοδους στην αραχωβα κ τ αλλα χιονοδρομικα, 15ος μισθος, chat rooms γεματα χαρουμενα παιδια που απο Τζουλια/Στοκχολμη/32Β σου βγαιναν Βαγγελης/Περαμα/δεν_μπορω_να_μετρησω_απ_τις_τριχες.... αχ, τι εποχες με αυτα τα Νοκια....   

:lol::lol::lol:

Αυτη ηταν NOKIA με ΠΑΣΟΚ. Τωρα εναι ΝΟΚΙΑ με ΣΥΡΙΖΑ>

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ziaba είπε

το πιο φτηνό smartphone Nokia παίζει στα 115€ ενώ τα pixel 2 με 1+5Τ παίζουν στα 550+€ δεν είναι τυχαίο που τους πέρασε

Η OnePlus έχει ένα μοντέλο μόνο με τον 835 και είναι φθηνό και μοναδικό με 8gb ram. Η Nokia θα έπρεπε να συγκρίνει μόνον το  Nokia 8 dual  με το OnePlus για να το περιβάλει στην λίστα της. Φαντάζομαι στα 560 (700 ξεκίνησε και έχει φτάσει στα 450?)δεν έχει καμία επαφή η σύγκριση με το OnePlus ούτε καν στις πωλήσεις.

Καλή η νοσταλγία παιδιά αλλά η παλιά Nokia έχει πεθάνει και το μόνο που μένει είναι το όνομα. Τα κινητά που βγάζει τώρα είναι μάπα σε σχέση με το παρελθόν και καλά για σήμερα.

Δημοσ.
13 hours ago, SilverMachine said:

Αχ Νοκια.... Τι μου θυμιζει τωρα.... Ολυμπιακους κ χρωματιστες λωριδες στην ασφαλτο, eurovision κ τσιφτετελια στους δρομους, πλασιεδες απο εταιριες καφε σε καθε μαγαζι, τραπεζες να σε τραβανε στο πεζοδρομιο απ τα μανικια να μπεις να παρεις δανειο, χαζογκομενες με smart να προσπαθουνε να παρκαρουν, κουστουματοι να πινουν αναμεικτους κ να μιλανε για μετοχες, κομπιουτεραδες να καμαρωνουν το καινουργιο υπερ-μηχανημα με Πεντιουμ 4 στα 3.2 με 2 γιγα μνημη κ ΧΡ, γεωργιανες να μαζευονται στην αγιου κωσταντινου/ πειραιως γωνια κ να περιμενουν περαστικα αφεντικα για δουλεια, διαμερισματα στα κατω πατησια να πουλιουνται μισο χαρτι "χαριστικα για σενα", η κυψελη να εχει ακομα ελληνες, κυβερνηση σε αγαστη αρμονια με τον κοσμο στα "πολιτιστικα καταστηματα" Μπουρναζιου, καθε πολυκατοικια κ απο 2 κ@λομπαρα με πρωην_ανατολικου_μπλοκ που εγκω_μιλαει_καλα_ελλαντα, τηλεφωνικες αγγελιες με παρανομα μπ@υρδελ@ σε ολες τις εφημεριδες μεγαλης κυκλοφοριας,  οι δρομοι γεματοι καινουργια αυτοκινητα, δημοσιο με 3 αργιες το μηνα για εξοδους στην αραχωβα κ τ αλλα χιονοδρομικα, 15ος μισθος, chat rooms γεματα χαρουμενα παιδια που απο Τζουλια/Στοκχολμη/32Β σου βγαιναν Βαγγελης/Περαμα/δεν_μπορω_να_μετρησω_απ_τις_τριχες.... αχ, τι εποχες με αυτα τα Νοκια....   

Με ταξίδεψες...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Το νοκια 6 μια σαχλαμαρα ηταν (λογο soc) και κοστιζε 200 γιουρια, μια χαρα λεφτα βγαζει η νοκια, ακομα πουλαει τ ονομα. Παντως χαιρομαι που εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και γρηγορα update

Δεν λέω. Καλό soc το 430 αλλά όχι για κινητό στα 200€ . Γενικά πάλι μόνο όνομα πουλάει.
Ναι ξέρω το κινητό τρέχει, δεν κολλάει, δεν δεν δεν.......
Και το Xiaomi redmi 4A δεν κολλάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Drunkard είπε

Που το ξέρεις ? 

Το μαντεψα το έβγαλα από το μυαλό μου φίλε μου....😜

Επεξ/σία από Menelegr
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Menelegr είπε

Το μαντεψα το έβγαλα από το μυαλό μου φίλε μου....

Οκ γιαυτό  προφανώς κάνεις λάθος .

Εαν δεν εχεις προσωπική εμπειρία , οχι απο χρήση αλλα απο επισκευή  καλύτερα να μην λες μεγαλες κουβέντες για άριστη ποιότητα κατασκευής

Φιλικά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Drunkard είπε

Οκ γιαυτό  προφανώς κάνεις λάθος .

Εαν δεν εχεις προσωπική εμπειρία , οχι απο χρήση αλλα απο επισκευή  καλύτερα να μην λες μεγαλες κουβέντες για άριστη ποιότητα κατασκευής

Φιλικά. 

Φιλαράκο μια ζωή νοκια είχαμε στην οικογένεια και έχει η κοπέλα μου το nokia 5 οπότε κάτι ξέρουμε κ εμείς.....😎ΣΚΥΛΙΑ ΛΕΜΕ!!!

Εννοείται φιλικά πάντα

Επεξ/σία από Menelegr
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Menelegr είπε

Φιλαράκο μια ζωή νοκια είχαμε στην οικογένεια και έχει η κοπέλα μου το nokia 5 οπότε κάτι ξέρουμε κ εμείς.....😎ΣΚΥΛΙΑ ΛΕΜΕ!!!

Εννοείται φιλικά πάντα

Σου επαναλαμβάνω αλλο η χρηση που κανεις και το τι βλεπεις σαν χρήστης  και αλλο οταν το ανοιγεις για να το επισκευασεις , εκει βλεπεις την ποιοτητα κατασκευης,  υλικων και ανταλλακτικων. 

Η κορυφαια ποιοτητα που αναφερεσαι ειναι προσωπικη σου εκτιμηση με μονη εμπειρια την χρηση .

φιλικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Drunkard είπε

Σου επαναλαμβάνω αλλο η χρηση που κανεις και το τι βλεπεις σαν χρήστης  και αλλο οταν το ανοιγεις για να το επισκευασεις , εκει βλεπεις την ποιοτητα κατασκευης,  υλικων και ανταλλακτικων. 

Η κορυφαια ποιοτητα που αναφερεσαι ειναι προσωπικη σου εκτιμηση με μονη εμπειρια την χρηση .

φιλικα

Για να είμαι ειλικρινής δεν τα έχω ανοίξει παρά μόνο ένα lumia625 Έτσι όπως το θέτεις όχι δεν έχω εμπειρία αλλά από τούμπες έχω τρομερή εμπειρία .....ακόμα ζουν 😋Η αλήθεια είναι ότι μια ζωη με υπολογιστές ασχολούμαι...κινητά όπως λες Ναι η εμπειρία μου είναι ως χρήστης και μόνο ...πάντως όσα νοκια πέρασαν από τα χέρια μας ...πραγματικά σκυλιά φίλε τι τούμπες τι υγρά ...και ακόμα δουλεύουν ..Άσχετο γνωρίζεις από root?Εχω ενα lg g4s και δεν μπορώ να παρακαμψω με τίποτα τον boot loader....αν έχεις να προτίνεις κάτι ευπρόσδεκτο ....σορρυ για το off topic

Επεξ/σία από Menelegr
Δημοσ.

Σημασια εχει οτι ειναι πιο γρηγορο στην καθημερινη χρηση απο πολλες ναυαρχιδες.

Επισης για τον συμφοφουριτη που αναφερεται στην επισκευη, να τον πληροφορησω οτι εχει εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης... πολλες βιδες σε μεταλλικο πλαισιο (19) και σημασια στην λεπτομερια (bracket στο ribon cable της μπαταριας) Τα υλικα ειναι οτι ειναι και στο Iphone /galaxy s/ htc κτλ... ολα αυτα ειναι ιδιας ποιοτητας...βασικα στα ribbon cables και στα pcb 2 ποιοτητες υπαρχουν οπου η "low cost" τεινει να εξαφανιστει καθως ολες οι γραμμες παραγωγης pcb αναβαθμιζονται και τα παλαια μηχανηματα πανε για ανακυκλωση... Μην γραφονται ανακριβειες...

Εγω τα θεωρω εξαιρετικα και πολυ καλυτερα απο τα xiaomi στην ποιοτητα κλησης , στο smoothnes, στην υποστηριξη rom>

Δημοσ.
20 ώρες πριν, keysmith είπε

Είδατε τι καλά που πουλάνε τα "κινέζικα:lol: (πλάκα κάνω μην αρχίσουμε "τι είναι η nokia και τι είναι το ζουμί της". αν φοβάμε θα αρχίσουμε :rolleyes:)

η νοκια σαν εταιρια φιλανδικια  ειναι  ασχετα το που κατασκευαζονται τα κινητα της!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...