Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως η κάμερα του Nokia 8 όπως και του xz1 που είναι στην ίδια κατηγορία χρημάτων είναι απογοητευτικές. Μάλλον του χρόνου θα βγάλουν νέες ακριβότερες ναυαρχίδες και οι σειρές αυτές θα περάσουν στη Mid range κατηγορία. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ziaba είπε

το πιο φτηνό smartphone Nokia παίζει στα 115€ ενώ τα pixel 2 με 1+5Τ παίζουν στα 550+€ δεν είναι τυχαίο που τους πέρασε

Και νομίζω καλά κάνει και έχει αυτή την τακτική με μοντέλα για όλους. Βοηθάει! 

Αυτό κάνει και η samsung και είναι πρώτη!

Μπράβο στη nokia, φαίνεται να αναγεννήθηκε οριστικά!

Δημοσ.

Λεφτά βγάζει? Καλά τα νούμερα αλλά για να έχει μέλλον, έτσι απαιτητική που έχει γίνει η αγορά, θα χρειαστεί να έχει κατιτίς παραπάνω.

Η αγορά συρρικνώνεται (όσο αφορά τα brands) και πλέον το παιχνίδι γίνεται μεταξύ των δυνατών που κατασκευάζουν μόνοι τους πολλά από τα parts (Apple, Samsung, Huawei) και των μεγάλων κινέζων που σαρώνουν με τον όγκο πωλήσεων (Xiaomi, Oppo-Vivo)

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ziaba είπε

το πιο φτηνό smartphone Nokia παίζει στα 115€ ενώ τα pixel 2 με 1+5Τ παίζουν στα 550+€ δεν είναι τυχαίο που τους πέρασε

Έλα ντε! Σα να λέμε ότι η Φίατ ξεπέρασε σε πωλήσεις την Πόρσε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν φτιάξει και την ποιότητα από τις κάμερες τότε δεν θα έχει ανταγωνισμό! Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ειδικά στο θέμα των αναβαθμίσεων.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VChris είπε

Λεφτά βγάζει? Καλά τα νούμερα αλλά για να έχει μέλλον, έτσι απαιτητική που έχει γίνει η αγορά, θα χρειαστεί να έχει κατιτίς παραπάνω.

Η αγορά συρρικνώνεται (όσο αφορά τα brands) και πλέον το παιχνίδι γίνεται μεταξύ των δυνατών που κατασκευάζουν μόνοι τους πολλά από τα parts (Apple, Samsung, Huawei) και των μεγάλων κινέζων που σαρώνουν με τον όγκο πωλήσεων (Xiaomi, Oppo-Vivo)

Το νοκια 6 μια σαχλαμαρα ηταν (λογο soc) και κοστιζε 200 γιουρια, μια χαρα λεφτα βγαζει η νοκια, ακομα πουλαει τ ονομα. Παντως χαιρομαι που εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και γρηγορα update

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Το νοκια 6 μια σαχλαμαρα ηταν (λογο soc) και κοστιζε 200 γιουρια, μια χαρα λεφτα βγαζει η νοκια, ακομα πουλαει τ ονομα. Παντως χαιρομαι που εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και γρηγορα update

Σημασια εχει οτι ειναι πιο γρηγορο στην καθημερινη χρηση απο πολλες ναυαρχιδες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε

To καλύτερο Nokia κινητό ever 

Αποτέλεσμα εικόνας για nokia 3310

Ούτε κατά διάνοια.

Εκτος αν είχες μόνο αυτό από Nokia.

Δημοσ.

Καλές συσκευές αλλά με απογοητευτικές κάμερες, μη ανάλογες του παρελθόντος της Nokia (Nokia N series, 5800 κτλ). 

Θετικό το ότι έχουν καλή ποιότητα κατασκευής, θετικό ότι κάνουν καλή δουλειά στο software και στα updates, οπότε αν βελτιωθούν στις κάμερες και μπουν έστω στο top 5 των ναυαρχίδων, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην ανέβει ψηλά και πάλι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, The_Prodigy είπε

Ούτε κατά διάνοια.

Εκτος αν είχες μόνο αυτό από Nokia.

Είχαν περάσει από τα χέρια μου  κάποια τα είχα δικά μου κάποια τα δούλεψα  λίγο  NOKIA 6600, 3210,3310,3330,N-Gage,N-90,5300,Lumia 8300

απλά όταν ακούω NOKIA στο μυαλό μου έρχετε πρώτα το 3310 γιατί όταν το είχα στο γυμνάσιο ( είχα πει τα κάλαντα και το είχα αγοράσει τότε :P )  είχα τα μεγαλύτερα score  στο φιδάκι και στους εξωγήινους σε όλο το σχολείο και ερχόντουσαν οι ενδιαφερόμενοι να τσεκάρουν αν όντως είναι έτσι οπότε καταλαβαίνεις το έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση στις αναμνήσεις μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τόσοι πολλοί nokia fans , μπράβο. 

Το θέμα δεν είναι πόσα κομμάτια πουλάει , το θέμα είναι αν βγαίνει κέρδος από αυτή την ιστορία . Τέσσερα mil Χ 100 ευρώ μας κάνει 400 mil , από την άλλη  2 mil Χ 300 ευρώ μας κάνει 600 (!!!!!!!!!!!!!!!!) . Ποιο είναι το μικτό κέρδος ,καθαρό κλπ  του ενός ποιο του άλλου ? 

Επεξ/σία από evkar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...