Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εκανα ρεσταρτ το ρουτερ μου (EchoLife HG520c) πληκτρολωγω τον κωδικο προσβασης και το username που αναγραφεται πισω απο το ρουτερ και παρολο αυτα λεει οτι ο κωδικος ειναι λαθος το εκανα δυο φορες ρεσταρτ και παρολο αυτα τα ιδια τι αλλο μπορω να κανω?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, snow22 είπε

Reset ήθελα να πω με συγχωρείται 

Από το κουμπί έκανες ρεσετ ή από το web interface? Κουμπί εννοώ το κουμπί για το reset πίσω θέλει οδοντογλυφιδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, VirusX2gr είπε

Από το κουμπί έκανες ρεσετ ή από το web interface? Κουμπί εννοώ το κουμπί για το reset πίσω θέλει οδοντογλυφιδα.

ναι οδοντογλυφιδα χρησιμοποιησα

adsl το  ειχα διαβασει και πριν αυτο και τιποτα

να τονισω οτι το ρουτερ δεν ειναι δικο μου αλλα παλι απο την στιγμη που το εκανα ρεσετ ο κωδικος θα επρεπε να ειναι ο εργοστασιακος

αυτα βαζω και τιποτα,ουτε το admin,admin δεχεται που λεει στο manual

http://prntscr.com/ifmlv9

Επεξ/σία από snow22
Δημοσ.

Περιεργο εκτος αν οπως λες δεν ειναι δικο μηπως εχει κανα αλλο custom firmware..  Δηλαδη ο κωδικος δεν ειναι οπως φαινεται ????

User: admin

Pass: fhrb2190

Δημοσ.
3 ώρες πριν, VirusX2gr είπε

Περιεργο εκτος αν οπως λες δεν ειναι δικο μηπως εχει κανα αλλο custom firmware..  Δηλαδη ο κωδικος δεν ειναι οπως φαινεται ????

User: admin

Pass: fhrb2190

Όχι φίλε το ξέρω είναι τρελό αλλιος δεν θα ρωτούσα εδώ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snow22 είπε

στην wind ειμαι και firmware οτε ναι

Τι να σου πω πολυ περιεργο.. Δοκιμασε καποια που εχει στο net τυπου admin/admin user/user ή ακομα και σκετα usernames με κενο κωδικο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, VirusX2gr είπε

Τι να σου πω πολυ περιεργο.. Δοκιμασε καποια που εχει στο net τυπου admin/admin user/user ή ακομα και σκετα usernames με κενο κωδικο

Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά :)

Δημοσ.

Κάνε πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,  αποσύνδεσέ το από το ρεύμα για λίγο και δοκίμασε ξανά (πειράματα κάνουμε τώρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...