Mr Chill Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα στο Forum, Θα ηθελα να μου προτεινετε μια η και περισσοτερες AM4 Μοtherboard με αφορμη τους νεους APU της AMD. Με ενδιαφερει να ειναι low - medium budget επιλογη , για χρηση ελαφριου gaming χωρις overclock αλλα παραλληλα να ειναι ομορφη με τον φωτισμο της καθως θα μπει σε case με window. Ευχαριστω
nvnight Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτές απο εμένα, ~70e = https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html ~100 = https://www.skroutz.gr/s/12448640/MSI-B350-Krait-Gaming.html?keyphrase=MSI+B350+Krait+Gaming ~120 = https://www.skroutz.gr/s/12086600/Asus-Rog-Strix-B350-F-Gaming.html?keyphrase=Asus+B350-F+Strix Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από nvnight 3
EddieObscurant Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 αφού δεν θα κάνεις overclock δες και για a320 chipset αν κάποια σε καλύπτει που είναι πιο φθηνές 1
Duck Dodgers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Tι κουτί έχεις? Λογικά θα έχεις αρκετά μεγάλο κουτί ώστε να πάρει μέσα matx και αφού θες budget λύση όπως σου είπε και ο nvnight την Asrock AB350M!
LambisElef Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Κάνεις, δεν κάνεις overclock, πάρε τουλάχιστον B350 chipset. Μην κοιτάξεις σε Α320, είναι κρίμα για 10€ διαφορά. Το OC είναι χρήσιμο feature. 1
Mr Chill Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για Β350 σκεφτομουν και εγω, ειμαι αναμεσα στην Rog Strix και την Asrock που μου εστειλε ο κυριος Duck Dodgers Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από Mr Chill
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 asus b350m prime πηρα και εγω για φιλο και ολα ενταξει.λιγο oc εγινε 100 mhz +
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 23 ώρες πριν, Mr Chill είπε Για Β350 σκεφτομουν και εγω, ειμαι αναμεσα στην Rog Strix και την Asrock που μου εστειλε ο κυριος Duck Dodgers Γενικά και οι 2 είναι πολύ καλές απλά από εκεί και πέρα παίζουν παράμετροι όπως ομορφιά κτλ κτλ πάντως η διαφορά τιμής μπορεί να γίνει άνετα περισσότερη μνήμη ή κάτι άλλο!
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 επισης οποια και να παρεις επειδη ειναι νεες mobo κοιτα και για Firmware update.
cpc464 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ρέ παιδιά έχω και εγώ ένα φίλο που ψήνεται για 2400g, μόλις του είπα πως έχει γραφικά κοντά σε 1030 τον ήθελε για να φτιάξει μίνι pc για την τηλεόραση του, αλλά ποιός πουλάει μητρικές με σωστο bios η τουλάχιστον αναλαμβάνει φλασάρισμα?, δέν θέλω να ξηλώσω τον 1700 μου για αυτή την δουλειά.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 hour ago, cpc464 said: Ρέ παιδιά έχω και εγώ ένα φίλο που ψήνεται για 2400g, μόλις του είπα πως έχει γραφικά κοντά σε 1030 τον ήθελε για να φτιάξει μίνι pc για την τηλεόραση του, αλλά ποιός πουλάει μητρικές με σωστο bios η τουλάχιστον αναλαμβάνει φλασάρισμα?, δέν θέλω να ξηλώσω τον 1700 μου για αυτή την δουλειά. δεν σημαινει οτι θα χρειαστει Firmware update ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο την αρχη .το πιο συνηθες χωρις να ειναι κανονας ειναι να αναβει κανονικα το μηχανημα και να μην ενδεχομενως αναγνωριζει σωστα την cpu και να θελει bios update παρα να μην ξεκιναει το μηχανημα το οποιο το εχω πετυχει μονο μια φορα .ηθελε νεο bios το οποιο ελυνε ενα θεμα με μια καινουρια σειρα καρτας γραφικων.
cpc464 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 hour ago, poulinos said: δεν σημαινει οτι θα χρειαστει Firmware update ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο την αρχη .το πιο συνηθες χωρις να ειναι κανονας ειναι να αναβει κανονικα το μηχανημα και να μην ενδεχομενως αναγνωριζει σωστα την cpu και να θελει bios update παρα να μην ξεκιναει το μηχανημα το οποιο το εχω πετυχει μονο μια φορα .ηθελε νεο bios το οποιο ελυνε ενα θεμα με μια καινουρια σειρα καρτας γραφικων. Και πάλι όμως είναι ρίσκο και δέν θέλω να brickαρω την μητρική, και είμαι άτομο που ψάχνει μέχρι και τα qvl στις σελίδες των κατασκευαστών, τόσο σπαστικός, άσε που διάβασα κάπου για άτομο που μετά απο flash πήγε για νέα μητρικη.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 16 minutes ago, cpc464 said: Και πάλι όμως είναι ρίσκο και δέν θέλω να brickαρω την μητρική, και είμαι άτομο που ψάχνει μέχρι και τα qvl στις σελίδες των κατασκευαστών, τόσο σπαστικός, άσε που διάβασα κάπου για άτομο που μετά απο flash πήγε για νέα μητρικη. εχω κανει απειρα firmware update,bios updateκαι δεν ξερω τι και ως τωρα οι αποτυχιες δεν ειναι ουτε 1 τις 100. παραλιγο να brickaro mobo το οποιο εκανα Update παλιες εποχες απο δισκεττα και η δισκετα ειχε θεμα.απλα δεν εκλεισα το Pc και εφτιαξα αλλη δισκετα και οκ. μου εχει κολλησει Firmware update που εγινε διαμεσο lan επειδη κολλησε η καρτα δικτυου μου.το επανεφερα γιατι ειχε τροπο.πλεον στα νεα pc κανεις Update απο Usb stick και ακομα και μεσα απο τα Windows.τις πιο πολλες φορες κιολας δεν σε αφηνει να βαλεις και λαθος bios.και τα περισσοτερα mobo εχουν και τροπο για Recovery πλεον.αλλωστε δεν ειναι οτι ειναι υποχρεωτικο να το κανεις απλα συστήνεται να το κανεις.αν παρεις νεα Mobo σιγουρα θα βγουν νεα bios ασχετα αν εσυ μπορει να μην εχεις κανενα θεμα
EddieObscurant Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Ρέ παιδιά έχω και εγώ ένα φίλο που ψήνεται για 2400g, μόλις του είπα πως έχει γραφικά κοντά σε 1030 τον ήθελε για να φτιάξει μίνι pc για την τηλεόραση του, αλλά ποιός πουλάει μητρικές με σωστο bios η τουλάχιστον αναλαμβάνει φλασάρισμα?, δέν θέλω να ξηλώσω τον 1700 μου για αυτή την δουλειά. oι καινουριες μητρικές που θα βγουν 19/4 (x470, b450) θα τους υποστηριζουν εξαρχής, οι παλιες αν εχουν καινουριο bios περασμένο απο το εργοστασιο, συνήθως εχουν ενα αυτοκολλητο πανω @poulinos επειδή εχω δοκιμασει 3 μητρικες χωρις το καταλληλο bios (1 x370 και 2 b350) δυστυχως δεν postαρανε όπως οι παλιες ιντελ που συνηθως δεν ειχανε θεμα και απλως τους λειπανε καποιες εξτρα λειτουργιες . Iσως οι καινουριοι ryzen να ποσταρουν αφου ειναι πανω κατω ιδιοι αλλα οι ravenridge που εχουν γραφικα δεν ποσταρανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα