Προς το περιεχόμενο

Σβησιμο Οθονης σε tablet

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω κινεζικο win10 Tablet και μια εφαρμογη μου κραταει την οθονη ανοιχτη. Εχω βαλει στα power plan να κλεινει, και ειτε πατησω το sleep button, ειτε παω shutdown->sleep, μετα απο 2 δευτερα επανερχεται απο sleep. Πως μπορω να κανω persist στο sleep Και να αγνοει το σημα που στελνει η εφαρμογη (χωρις να πρεπει να κλεισω την εφαρμογη γιατι εχω σεταρει κατι και δε θελω να την τερματισω)

Για του λογου το αληθες

https://youtu.be/YtssTqVQhbc

Επεξ/σία από therock
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδιαφέρον, κάποιος ειδικός στο θέμα να μας βοηθήσει; Και εγώ είχα παρόμοιο θέμα με εφαρμογή και αναγκαστικά την έκλεινα με task killer.

Την κλεινω και κανονικα δε χρειαζεται task killer, το θεμα ειναι οτι θελω να τρεχει, αλλα εφοσον τρεχει να μη μου δεσμευει την οθονη. Τι κολλημα εχει φαει και κραταει την οθονη ανοιχτη? Δεν υπαρχει καμμια εντολη να μενει κλειστει μεχρι χειροκινητα να πατησω το power button

Νομιζω πως εχεις τις εξης επιλογες:

1. Δες τις ρυθμισεις της εφαρμογης μηπως εχει κατι σχετικα με την οθονη.
2. Στελνεις ενα email στον προγραμματιστη σχετικα με το προβλημα σου, το αναφερεις ως bug δηλαδη για να το διορθωσει με μελλοντικο update.
3. Βρισκεις αλλη εφαρμογη παρομοια και δοκιμαζεις μηπως εκεινη δεν κανει το ιδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο νόμιζα ότι είχες android. Δες στο εικονίδιο της μπαταρίας αν υπάρχει option να επιτρέπεται σε εφαρμογές να ενεργοποιούν τη συσκευή.

Επεξ/σία από KyrGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...