mishka Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, bilios40 είπε Μονο 500 ευρω ο γνησιος κινεζος?? τζαμπαααααα!!! και παραπανω να κανει σιγα.... Θυμάμαι τα χρόνια που λέγαμε τα ίδια κοροϊδευτικά για τον Γιαπωνέζο... Όταν τα έλεγαν για τον Κορεάτη ήμουν ήδη μεγάλος και σώφρων... Όπερ έδει δείξε... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από mishka
georgetsl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε το Special Edition είναι πολύ όμορφο αλλά όχι 700€ μην το ξεφτιλίσουμε σίγουρα στο 550€ το απλό δεν προσφέρει ότι px. ένα S8 σε specs και ειδικά camera αλλά σε ποιότητα κατασκευής και ομορφιά κατουράει όλα τα smartphones σε αυτά τα λεφτά απο εξωτερικο το παιρνεις φθηνοτερα ....αλλα στην ελλαδα η τιμολογιακη πολιτικη ολοι ξερουμε πως παει ...αλλα ακομα και στα 550 που εχει το απλο με 6gb ram ,νομιζω οτι ειναι υπεραρκετο απο πολλες αλλες λυσεις high end κινητων ....η καμερα του βασικα ειναι αρκετα καλη οχι ομως οπως του S8 ,αλλα ειναι θεμα software που απο οτι παρακολουθω σε forum της xiaomi θα διορθωθει με την εκδοση 8.0 oreo παραταυτα βγαζει πολυ καλες φοτο ακομα και ετσι .....παντως σε σκορ σε bench βγαζει υψηλοτερη βαθμολογια στο συνολο απο το s8 ,οπως και σε τεστ ταχυτητας που κυκλοφορουν σε σχετικα βιντεακια στο youtube .....μεγαλυτερη υποστηριξη σε μπαντες κινητης ,περισσοτερη αυτονομια και γρηγοροτερη φορτιση.....δεν θα ελεγα οτι δεν προσφερει specs ,ισα ισα στα βασικα ειναι καλυτερο στα της καθημερινοτητας .....χωρις να ειμαι πορωμενος με xiaomi μιας και ειναι το πρωτο που αγοραζω και πραγματικα δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο ,τελικα η καθημερινη χρηση με πειθει ολο και περισσοτερο οτι εκανα μια πολυ καλη επιλογη σε σχεση αλλων προιοντων της αγορας .... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από georgetsl
Stathis.m Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Τι να πω για αυτή την εταιρεία "xiaomi"..εδώ πήρα το redmi note 5A με 2 ram και πάει σφαίρα,ούτε κολλάει ούτε τίποτα...και φωτογραφίες για τα 130€ από άλλο πλανήτη.εχω αλλάξει τόσα κινητά στην ζωή μου πρώτη φορά παίρνω από αυτή την εταιρεία και δεν πρόκειται να ξαναλαξω... ανυπομονώ να αγοράσω πλέον το κορυφαίο που θα βγεί.(γνώμη μου πάντα) 1
mad_apo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Αργουν να τα φερουν ΑΡΑ θα το αγορασουν απλα αυτοι που δεν ξερουν οτι αναμενεται το καινουριο.
ktlk21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/2/2018 στις 5:51 ΜΜ, bilios40 είπε Μονο 500 ευρω ο γνησιος κινεζος?? τζαμπαααααα!!! και παραπανω να κανει σιγα.... Για να δουμε...SNAP 835,8gb ram 128 gb Μνημης και κεραμικη επιστρωση..χμ..για να δω ανταγωνισμο..α δεν υπαρχει αλλα υπαρχει κατι παρομοιο στα 800+ Επίσης το scooter m365 βγαινει απο εδω οσο το πηρα σε flash sale με μεταφορικα...και εχεις και 2 χρονια εγγυηση Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από ktlk21 1
goregr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 23 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Εδω δινουν 1500 για samsung και apple που κινεζος τα φτιαχνει, στα 500 σ επιασε ο πονος? Παντως προσωπικα δεν θα εδινα πανω απο 360 για κινητο, και ακομα και αυτα ειναι πολλα Μαλλον εχεις μπερδευτει. Τα iPhones ειναι Αμερικανικα και οχι κινεζικα. Αλλο που γινεται η συναρμολογιση. Μην μπερδευεσαι....
fsbmaniac Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Τα άφησα οταν 3 μοντέλα ειχαν θεμα με τον ήχο κατά την κλήση ... απαράδεκτοι
cambo99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 56 minutes ago, goregr said: Μαλλον εχεις μπερδευτει. Τα iPhones ειναι Αμερικανικα και οχι κινεζικα. Αλλο που γινεται η συναρμολογιση. Μην μπερδευεσαι.... Εσύ μάλλον μπερδεύεσαι! Δηλαδή τι είναι αμερικάνικο; Η οθόνη; Ο επεξεργαστής ; Για δώσε λεπτομέρειες...
goregr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cambo99 είπε Εσύ μάλλον μπερδεύεσαι! Δηλαδή τι είναι αμερικάνικο; Η οθόνη; Ο επεξεργαστής ; Για δώσε λεπτομέρειες... Μετραει ο σχεδιασμος και οι προδιαγραφες φιλε .Και αυτα ειναι Αμερικανικα οποτε ειναι Αμερικανικο το προιον ναι. Με την λογικη σου τα f16 δεν ειναι της lockheed (αμερικανικα δηλαδη) αλλα οποιας αλλης χωρας τα κατασκευαζει π.χ τουρκια.... Αν φτιαχνονταν κινα θα ηταν κινεζικα ετσι ;;; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από goregr
cambo99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 25 minutes ago, goregr said: Μετραει ο σχεδιασμος και οι προδιαγραφες φιλε .Και αυτα ειναι Αμερικανικα οποτε ειναι Αμερικανικο το προιον ναι. Με την λογικη σου τα f16 δεν ειναι της lockheed (αμερικανικα δηλαδη) αλλα οποιας αλλης χωρας τα κατασκευαζει π.χ τουρκια.... Αν φτιαχνονταν κινα θα ηταν κινεζικα ετσι ;;; Δηλαδή αν ζητήσεις εσύ να σου φτιάξει ένα κινέζικο εργοστάσιο ένα android box , με τις προδιαγραφές που θα το ζητήσεις , και το ονομάσεις Gore Greek Box , θα είναι αυτόματα και ελληνικό; Άσε που μπαταρία να φουσκώνει τελευταία μόνο για αμερικάνικο iphone έχω ακούσει ...
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Τώρα γύρισα από βόλτα στο Mi Store στο Golden Hall και τα είδα και από κοντά εντάξει φοβερά smartphones το μαύρο ιδικά μου γυάλισε. BTW ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε μου είπε ότι παίζει το Mi Mix 2 με 24 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα και με + 50€ ασφάλεια κλοπής, θραύσης οθόνης, πτώσης, πυρκαγιάς και δεν είμαι σίγουρος και για νερό... για του ενδιαφερόμενους
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, goregr είπε Μαλλον εχεις μπερδευτει. Τα iPhones ειναι Αμερικανικα και οχι κινεζικα. Αλλο που γινεται η συναρμολογιση. Μην μπερδευεσαι.... Ειπα τα φτιαχνει κινεζος, δεν αναφερθηκα στο σχεδιασμο. Οι κινεζοι ολα σα iphone τα φτιαχνουν, το μονο που διαφερει ειναι η ποιοτητα κατασκευής. Η αληθεια ειναι οτι τα εως 200€ xiaomi που χω δει δεν συγκρίνονται με ναυαρχίδες, δεν ξερω τι λεει το mix2 ομως. Γενικα πάντως υπαρχει βελτίωση στο θεμα αυτο απο τους κινεζους
goregr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, cambo99 είπε Δηλαδή αν ζητήσεις εσύ να σου φτιάξει ένα κινέζικο εργοστάσιο ένα android box , με τις προδιαγραφές που θα το ζητήσεις , και το ονομάσεις Gore Greek Box , θα είναι αυτόματα και ελληνικό; Άσε που μπαταρία να φουσκώνει τελευταία μόνο για αμερικάνικο iphone έχω ακούσει ... Αλλα νταλον .... Καληνύχτα....
chrismamalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ενδιαφέρον πολύ το Mi Mix αλλά εγώ κρατάω ότι από την άνοιξη θα φέρουν όλες τις smarthome επιλογές της Xiaomi.
Alphaleader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, chrismamalos είπε Ενδιαφέρον πολύ το Mi Mix αλλά εγώ κρατάω ότι από την άνοιξη θα φέρουν όλες τις smarthome επιλογές της Xiaomi. Adaptorες για τις πριζες μην ξεχάσουν Να δω το Smarthome Gateway με ελληνικη πριζα και τι στο καλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα