Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προς τους αναφερομενους αρνητικα για το mi mix 2 , να υποθεσω οτι δεν το εχετε πιασει ποτε στο χερι σας !! Λοιπον ως κατοχος εγω του εν λογω κινητου ,το αγορασα απο μελος του ινσομνια στα 450 ευρω με global rom με πληρη την ελληνικη γλωσσα φυσικα και σφραγισμενο σαφως .....απο εκει και περα μιλατε για ενα κινητο που σε χαρακτηριστικα ανηκει στις ναυαρχιδες, για συγκριση των αλλων εταιριων ,τιμολογιακα ανηκει στα μεσαια κινητα των αλλων εταιριων.....καποιος ειπε για xiaomi σε τιμη ναυαρχιδας σαμσουνγκ.....απλα γελασα !!!

Το εχω εδω και δυο βδομαδες στα χερια μου και μπορω να πω με σαφηνεια οτι ειναι ενα απο τα πιο ομορφα εμφανισιακα (ισως το πιο ομορφο στην κυριολεξια ) και απο τα πιο γρηγορα κινητα που κυκλοφορουν στην αγορα παγκοσμιως και το εννοω ....μπαταρια που κραταει μια μερα σε φουλ χρηση (και παιγχνιδια ) και σε συνδυασμο με την γρηγορη φορτιση, απο το 10% που το βαζω για φορτιση ,σε μολις 40 λεπτα σκαρτα εχει φτασει στο 100% μια μπαταρια των 3400 ,οποτε οι ρομαντικοι των ακουστικων 3,5mm δεν θα αντιμετωπισουν προβλημα αποφορτισης και ολη μερα να ακουνε μουσικη και να μιλανε ,αν και υπαρχει στη συσκευασια ανταπορας type-c σε 3,5 mm...

Το κινητο στο χερι ειναι ολοκληρο μια οθονη μονο του και η ποιοτητα του εξαιρετικη σε ολα τα επιπεδα και πολυ καλυτερο απο τις περισσοτερες ναυαρχιδες αλλων εταιριων (κεραμικο σωμα) ...το λειτουργικο του (miui 9 - nougat 7.1 ) ειναι χωρις περιττες "σαβουρες" ,ελαφρυ και εκπληκτικα  γρηγορο με αναβαθμισεις συχνες απο τη xiaomi .

Τιμολογιακα κοστιζει το 1/3 περιπου απο το iphone x ,τα μισα περιπου απο το note 8 .......επισης το βασικο μοντελο ειναι με 6gb ram και οχι 4 που αναφερεται στο αρθρο (Η τιμή του βασικού μοντέλου με τα 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου έχει οριστεί στα €549)......ειναι απο τα λιγα μοναδικα κινητα μεχρι ωρας που παιζει ισαξια σε ταχυτητες εκτελεσης εφαρμογων με το iphone X και επισης υποστηριζει ολες τις μπαντες στην κινητη τηλεφωνια για ελλαδα χωρις κανενα προβλημα (για καποιον που ανεφερε το 1+5T) ....το μονο που με "χαλασε" ειναι οτι δεν εχει υπερυθρες και δεν ειναι αδιαβροχο  .....οτιδηποτε αλλο το διαθετει και με το παραπανω σε σχεση ποιοτητας και επιδοσεων απο αλλες ναυαρχιδες αλλων εταιριων που κυκλοφορουν και κοστιζουν 700 + ..... απο εκει και περα δεν με απασχολει η εγγυηση απο ελλαδα μιας και η info quest μας εχει συνηθησει στο παρελθον να κανει αλχημειες για να μην καλυπτει εγγυησεις και σε "αδειαζει" ανετα χωρις κοπο και φοβο ιδιαιτερο ......οποτε τα 450 που εσκασα σε σχεση με τα 550 απο την infoquest  αξιζουν και με το παραπανω με εγγυηση που την καλυπτει ο κινεζος ομως με καποια καθυστερηση οταν και αμα χρειαστει !!! μια και το εφεραν ελλαδα ,οποιος απιστος ας παει να δει και απο κοντα και μετα να εφρασει την αποψη του εαν αξιζει η τιμη του στα 550 για ελλαδα σε σχεση με τα υπολοιπα που κυκλοφορουν .

Επεξ/σία από georgetsl
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Αλήθεια υποστηρίζει όλες τις μπάντες; Νόμιζα ότι δεν τις υποστηριζε όπως και το mi6

κανονικοτα....ειναι dual sim και εχω cosmote και vodafone και παιζει κανονικα με 4G+ , και wind φυσικα ....εννοειται προτου το παρω το ελενξα για τις μπαντες και τις εχει ολες για ελλαδα και εξωτερικο !!

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο υποστηρίζει 800αρα, το mi6 δεν υποστηρίζει

Αν και φίλος που πήρε το mi6 μου είπε ότι αδιαφορεί γιατί το μόνο που χάνει είναι 4g στην επαρχία που δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, georgetsl είπε

δεν με απασχολει η εγγυηση απο ελλαδα μιας και η info quest μας εχει συνηθησει στο παρελθον να κανει αλχημειες για να μην καλυπτει εγγυησεις και σε "αδειαζει" ανετα χωρις κοπο και φοβο ιδιαιτερο ......οποτε τα 450 που εσκασα σε σχεση με τα 550 απο την infoquest  αξιζουν και με το παραπανω με εγγυηση που την καλυπτει ο κινεζος ομως με καποια καθυστερηση οταν και αμα χρειαστει !!!

Μετα τον πρωτο χρονο θα σε απασχολει ομως γιατι το κινητο θα ειναι εκτος εγγυησης ενω στην δευτερη περιπτωση απο Ελλαδα θα ειχες ενα ακομα ολοκληρο χρονο εγγυηση(2χρονια καλυπτει η Infoquest)με οτι αυτο συνεπαγεται και στο θεμα της μελλοντικης μεταπωλησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μετα τον πρωτο χρονο θα σε απασχολει ομως γιατι το κινητο θα ειναι εκτος εγγυησης ενω στην δευτερη περιπτωση απο Ελλαδα θα ειχες ενα ακομα ολοκληρο χρονο εγγυηση(2χρονια καλυπτει η Infoquest)με οτι αυτο συνεπαγεται και στο θεμα της μελλοντικης μεταπωλησης.

Ένα τέτοιο κινητό σίγουρα θα το κρατήσω δύο και άνω έτη ....οπότε και η διετή εγγύηση πάλι δε θα με καλύπτει ...450 έδωσα και όχι 800 .....οπότε η μεταπωληση από τώρα δεν έχει καμία σημασία για εμένα διότι δεν σκοπεύω να αλλάξω συσκευή για αρκετό διάστημα ....τώρα εάν πάθει κάτι μετά την εγγύηση απλά θα δω το κόστος και θα κρίνω ,αλλιώς θα έχω χάσει την τιμή σα μεταχειρισμενο η οποία θα είναι πόσο μετά απο ένα έτος που θα έχουν βγουν και άλλα μοντέλα νέα  ; 300 ; ε μικρό το κακό της χασουρας ...μικρό το τίμημα σε σχέση με κάποιον που θα δώσει 700 και θα είναι εκτός εγγύησης και αυτος σε δύο χρόνια το πολύ από την αγορά του....

Επεξ/σία από georgetsl
Δημοσ.

το Special Edition είναι πολύ όμορφο αλλά όχι 700€ μην το ξεφτιλίσουμε 

σίγουρα στο 550€ το απλό δεν προσφέρει ότι px. ένα S8 σε specs και ειδικά camera  αλλά σε ποιότητα κατασκευής και ομορφιά κατουράει όλα τα smartphones σε αυτά τα λεφτά 

Δημοσ.

Και εγω κατοχος εδω και κανα 20ημερο, το πηρα απο εξω, με αναμονη 1 μηνα + αλλα και ετσι και αλλιως δεν βιαζόμουν, στα 370+. Σε αυτα τα λεφτα οχι απλα αξίζει , ειναι σουπερ, και οντως αυτο που λεει ο @georgetsl ισχυει, περι του αν το πιασεις στα χερια σου, και ποσο ομορφο ειναι κλπ. Εχω ενα συνάδελφο που εχει ενα s7 και οταν του ειπα οτι παραγγειλα το mix 2 κλπ , με εκραζε "φιλικα" ρε μλκ , κινέζικο τοσα λεφτα κλπ. Οταν ηρθε το καναμε μαζι unboxing και γενικα το ζει καθε μερα. Πηρε πισω ολα οσα ειχε πει και εχει ενθουσιαστει. Anyway δεν προσπαθω να πεισω κανεναν οτι ειναι το καλυτερο ever αλλα στα 400 ας πουμε , και αν τυχει να το πιασετε στα χερια σας, θα δειτε ποσο καλο ειναι, την καλημέρα μου σε ολους.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γκρινιάζετε για τις τιμές που βάζει οποιοδήποτε μαγαζί. Δεν είναι όλα τα κινητά για όλους, όπως και να το κάνουμε. Πας μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη σου. Για μένα επειδή συγκρίνετε xiaomi με samsung κλπ έχω να πω ότι οι Κινέζοι της xiaomi έχουν φανατικούς πελάτες , όπως και οι άλλοι. Άκρη δεν θα βγει σε τέτοιες συγκρίσεις. Οπότε αν δεν μπορείς να φτάσεις και να αγοράσεις το mi 2 μην κατακρίνεις την xiaomi ή την infoquest, απλά κοιτάς αλλού....

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικα αγόραζα μόνο samsung κυρίως λόγω μεγαλης υποστηριξης σε custom roms. Επειδή το Note 4  που εχω τον τελευταιο καιρό ζορίζεται αρκετά και λεφτά για να πάω στο 8 ή το 9 (όταν/αν βγεί) δεν παίζουν, με βλέπω για κανενα xiaomi.

Όσο για τις τιμές του κινητού.... ο καθένας αποφασίζει αναλογα με την τσέπη του και τις αναγκες του. Αν το εχεις μόνο για τηλεφωνο ή και κανενα FB τότε ενα φτηνό σε καλύπτει. Αν θες όμως να κανεις βαρια χρήση (πολλες εφαρμογές κλπ)... τότε αξίζει να δώσεις καποια χρήματα και να κανεις την ζωή σου πιο ευκολη. Εφόσον μιλάμε για μια συσκευή που θα εχεις πανω σου για 2+ χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εξαιρέσουμε τις πολύ καλές φωτογραφίες που έλεγα σε άλλο θέμα (ότι δεν γίνεται να μην πληρώσεις αρκετά για ένα τέτοιο) σε τι θα σε περιορίσει ένα σημερινό midrange κινητό με 64GB εσωτερικής μνήμης και 4GB ram με έναν midrange qualcom και όχι μόνο? (η xiaomi έχει ένα σωρό από δαύτα αρκετά κάτω από το 300αρι) 

και πολλές εφαρμογές να έχεις και να το ξεσκίζεις.. σιγά την διαφορά που θα δεις για να δώσεις 3+ φορές παραπάνω χρήματα όταν με αυτά τα λεφτά έχεις καλύτερες επιδόσεις σε πολλά θέματα από ναυαρχίδες του παρελθόντος.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Μια χαρά η τιμολόγηση της Infoquest, με εξέπληξε ευχάριστα γενικά, πλην του Mi A1 που ήρθε στα 299€ ενώ θα έπρεπε να έχει έρθει στα 249€ εξ αρχής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...