Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α και προχθές βλέπω εδώ μέσα μια 290χ στα 200 ευρω ΕΚΤΟΣ εγγύησης, για τα σημερινά δεδομένα νορμάλ τιμή, παλιά εννοείται πως δεν άξιζε τόσο, παίρνω τον τύπο τηλ 3 λεπτά μετά την αγγελία μου λέει θα περάσω αύριο απ τον χώρο σου να την δοκιμάσεις, οκ λέω, μετά από δέκα λεπτά επειδή του είχαν στείλει πολλά άτομα άλλαξε την τιμή σε 240, τον παίρνω τηλ του λέω τι έγινε ρε μαν; μου λέει αν βρω να την δώσω 240 θα την δώσω 

Ωραία παίρναμε :)

Επεξ/σία από splanis
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Ξεκινά από τα 180€, όχι από τα 220-230€, κι ας είναι έκδοση με 30MHz παρακάτω. Μεταξύ μας οι περισσότεροι γνωρίζουμε πόση σημασία έχουν και ποια είναι η διαφορά μεταξύ των υλοποιήσεων.

Και ναι, τα 150€ είναι μια λογική τιμή για μετάχειρη ακόμα και λίγων ημερών/εβδομάδων imo. Εγώ πάντως δε θα την έδινα 190€ σήμερα, θα ντρεπόμουν. Το 'χω ξαναπεί, πουλάω σχετικά φθηνά γιατί θέλω να αγοράζω και σχετικά φθηνά. Αφού προφανώς και κανείς δεν πρόκειται να τη δώσει τόσο, ας τη βάλει στη λάρα του, μια χαρά θα περάσει.

Όχι, είναι εξυπνάδα να έχω αγοράσει 450€ και να πουλάω 600€. Λες και σε άλλους δεν κόβει, κρατούσαν ομπρέλα όταν έβρεχε μυαλά.

Αρχηγέ δεν βγάζεις άκρη. Όταν αρχίζεις να μιλάς για λογικές τιμές μεταχειρισμένων, ο αντίλογος είναι ότι υπάρχουν εξυπνάκιδες που θα πάρουν την κάρτα και θα την ξαναπουλήσουν ακριβότερα.

Αν δεν την αγόραζε κανείς την κάρτα απο τον εξυπνάκια (με το mark up τον 30-40€), δεν θα υπήρχε καν εδώ μέσα.

Το θέμα είναι οτί οι περισσότεροι δεν κοιτάν ποιοι είναι οι ίδιοι και τι θα εκάναν βάσει αυτών που πιστεύουν, αλλά τι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι για να αυτοπροδιοριστούν (και να μην τους πιάσουν και καλά κοροίδο). Αν τους πω δε ότι για παράδειγμα τα βρεφικά-παιδικά accessories των παιδιών μου (αξιάς κάμποσων χιλιάδων ευρώ) αφού μεγάλωσαν τα χάρισα σε φίλους και γνωστούς, θα με κοιτάνε σαν ούφο και θα νομίζουν ότι είμαι τρελός που δεν τα έβγαλα στο σφυρί.

Εσύ που θα πούλαγες την 1050ti στην προκειμένη περίπτωση στα 150€, αντί να ήσουν ο ΟΚ τύπος στα μάτια τους που ξέρεις να αξιολογείς κάτι που χρησιμοποίησες με τον όποιον άγνωστο τρόπο, θα ήσουν το κορόιδο και αυτοί οι πονηροί που σε ξεγέλασαν.

Και μετά έρχεται ο αντίλογος ότι την πουλάω για να αναβαθμίσω και η αναβάθμιση είναι επίσης υπερκοστολογημένη. Αντί λοιπόν να μην αναβαθμίσουν και να κάτσουν με το παλίο hardware, προτιμούν να χαλάσουν τον ευατό τους και να γίνουν το ίδιο      %^&%*&     με τον τύπο που πουλάει την 1060 300€ μεταχειρισμένη για 1,5 χρόνο, γιατί έτσι κάνουν οι περισσότεροι πλέον ....

Επεξ/σία από panospeter
  • Like 6
Δημοσ.
11 ώρες πριν, splanis είπε

Α και προχθές βλέπω εδώ μέσα μια 290χ στα 200 ευρω ΕΚΤΟΣ εγγύησης, για τα σημερινά δεδομένα νορμάλ τιμή, παλιά εννοείται πως δεν άξιζε τόσο, παίρνω τον τύπο τηλ 3 λεπτά μετά την αγγελία μου λέει θα περάσω αύριο απ τον χώρο σου να την δοκιμάσεις, οκ λέω, μετά από δέκα λεπτά επειδή του είχαν στείλει πολλά άτομα άλλαξε την τιμή σε 240, τον παίρνω τηλ του λέω τι έγινε ρε μαν; μου λέει αν βρω να την δώσω 240 θα την δώσω 

Ωραία παίρναμε :)

σου δινω 300 επρεπε να του πεις.:P :lol:

Δημοσ.

απρίλιο βγαίνει η σειρά 2000 με την 2050 να κοστίζει 130 ντολλαρς και λίγο καλύτερη στις επιδόσεις απο την 1050 και την 2060 με 6 γίγα να ξεκινά απο τα 180 ντολλαριάκια .οπότε υπομονή και την σειρά 1000 θα παρακαλάνε να την δώσουν τζάμπα.

Δημοσ.

Πώς γίνεται να έχει mid range 1080p κάρτα(2060) τόσο χαμηλή msrp; Όποια και αν είναι η πηγή σου δεν είναι ρεαλιστικά αυτά τα νούμερα. Ειδικά τώρα που οι δύο εταιρείες μυρίστηκαν ευκαιρία αρπαχτής.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Πώς γίνεται να έχει mid range 1080p κάρτα(2060) τόσο χαμηλή msrp; Όποια και αν είναι η πηγή σου δεν είναι ρεαλιστικά αυτά τα νούμερα. Ειδικά τώρα που οι δύο εταιρείες μυρίστηκαν ευκαιρία αρπαχτής.

η 1060 3gb 200$ ειχε msrp. η 1060 6gb ειχε 250$ που ετσι κι αλλιως ειναι διαφορετικη καρτα. δεν εχει μονο περισσοτερη ραμ.

• Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, makis269 said:

απρίλιο βγαίνει η σειρά 2000 με την 2050 να κοστίζει 130 ντολλαρς και λίγο καλύτερη στις επιδόσεις απο την 1050 και την 2060 με 6 γίγα να ξεκινά απο τα 180 ντολλαριάκια .οπότε υπομονή και την σειρά 1000 θα παρακαλάνε να την δώσουν τζάμπα.

Ποια γενιά ξεκινάει από τις low end ωρέ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Ποια γενιά ξεκινάει από τις low end ωρέ?

Ωρε να πεις εκεί που ξέρεις 

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, makis269 είπε

Ωρε να πεις εκεί που ξέρεις 

το ''ωρε'' σε πειραξε ???

για τα παιδια πιο πανω που ρωτησαν την πηγη που εχεις για τις τιμες που ανεφερες θα μας την πεις ??

Επεξ/σία από george kesoglu
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι φίλε μου το ωρε με πείραξε .δεν έχω μάθει να μιλάω άσχημα μέσα από ένα πληκτρολόγιο νομίζοντας ότι δεν έχω ποινικές επιπτώσεις .όσο για τις πηγές αν γράψεις price 2050 και 2060 θα βρεις αρκετές που αναφέρουν τις τιμές .δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.

https://www.google.gr/amp/s/wccftech.com/nvidia-geforce-20-pascal-refresh-gpu-speculation/amp/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...