Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Να δώσω ~200€ τώρα και όοοοοταν θα πέσουν οι τιμές, ζήτημα αν θα πιάνει 50€ στις αγγελίες.

Τέλος πάντων, δεν είμαι εγώ το θέμα, το θέμα είναι να στρώσει η κατάσταση.

Καλα αραξε λιγο ρε συ τι ουτε 50ευρω?Η 1050 σκεψου οτι ειναι πανω απο την 760 και η 1050ti σε επιπεδα 770 περιπου.

Οσο για τις αγγελιες που λες αν η 1050ti με εγγυηση δεν πιανει 50ευρω,τις χειροτερες καρτες δηλαδη θα τις χαριζουν?Προφανως και δεν παει ετσι.

Δεν το λεω φυσικα αυτο μονο για σενα αλλα γενικα και για τους υπολοιπους που σκεφτονται να παρουν μια πιο αδυναμη καρτα για τωρα και μετα να περιμενουν.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη στιγμή βλέπω στο skroutz την πιο φθηνή στα 180€, άρα μεταχειρισμένη πάει στα 150€ και κάτω, τώρα που μιλάμε.

Όοοοταν θα πέσουν οι τιμές, πρώτον θα έχει περάσει αρκετός καιρός όπως πάει το πράγμα, άρα θα έχει πέσει η τιμή της μετάχειρης ούτως ή άλλως, και δεύτερον με το σκεπτικό ότι θα έχουν πέσει οι τιμές, θα έχουν πέσει και οι τιμές αυτής (λογικά δε θα κάνει 180€ καινούργια), οπότε υπολογίζω μια περαιτέρω πτώση και από εκεί.

ΟΚ, 50€ ίσως είναι λίγα, αλλά για τριψήφιο δύσκολο το κόβω να σου πω την αλήθεια.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Qless είπε

Bρηκες και πηγή έγκυρη, πάντως πλάκα έχει δε πα να το λέει επίσημα η nvidia οτι δεν έχει τίποτε όσο αναφορά το gaming μέχρι Ιούλιο, τίποτα στου κουφού τη πόρτα, εγώ νομίζω αυτό άρα θα γίνει και μετά όταν έρθει ο Απρίλης θα δούμε όμορφα πόστ από ενθουσιώδης συνφορουμίτες να κατηγορούν την nvidia γιατι δεν βγήκαν οι κάρτες λόγω ότι είχαν διαβάσει την είδηση στο μογγολοτουρκοσάιτ........

Επίσης επειδή ρωτάς κι όλας γιατί το βλέπω το έχεις πιστέψει το παραμύθι,  με τι ακριβώς να απαντήσει η amd, H ΙΔΙΑ πάλι η εταιρία έχει ανακοινώσει επίσημα οτι το navi θα το δούμε κάπου στο 2019, εσύ από που και ως που περιμένεις κάτι το 2019, λίγο σοβαρότητα δε βλάπτει

καταρχην, οπως λεει και το αρθρο, προκειται για φημη αρα δεν εχω πιστεψει τιποτα. τωρα προφανως εσυ εισαι στην nvidia και εχεις πληροφοριες εγγυρες γι' αυτο μαλλον το λες. προσωπικα εγω δεν περιμενω τιποτα και ουτε με ενδιαφερει αν θα βγαλουν καρτες η amd και η nvidia.

δευτερον που ειδες την ερωτηση?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

Δεν πέφτω σε 1080p με native resolution τα 1440p. Μια επιλογή είναι να παίξω 1080p με 1:1, αλλά δε θα είμαι σε fullscreen, που κι αυτό είναι άκυρο.

Να δώσω ~200€ τώρα και όοοοοταν θα πέσουν οι τιμές, ζήτημα αν θα πιάνει 50€ στις αγγελίες.

Τέλος πάντων, δεν είμαι εγώ το θέμα, το θέμα είναι να στρώσει η κατάσταση.

Λίγο υπερβάλεις. Στο κατοστάρικο να πέσει, όχι πιο κάτω (αν πέσουν οι τιμές). Σκέψου ότι το καλοκαίρι, πριν φουσκώσουν οι τιμές των GPU έδωσα 650Ti στα 50€ που λες και έφυγε σε 2 μέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Αυτή τη στιγμή βλέπω στο skroutz την πιο φθηνή στα 180€, άρα μεταχειρισμένη πάει στα 150€ και κάτω, τώρα που μιλάμε.

Όοοοταν θα πέσουν οι τιμές, πρώτον θα έχει περάσει αρκετός καιρός όπως πάει το πράγμα, άρα θα έχει πέσει η τιμή της μετάχειρης ούτως ή άλλως, και δεύτερον με το σκεπτικό ότι θα έχουν πέσει οι τιμές, θα έχουν πέσει και οι τιμές αυτής (λογικά δε θα κάνει 180€ καινούργια), οπότε υπολογίζω μια περαιτέρω πτώση και από εκεί.

ΟΚ, 50€ ίσως είναι λίγα, αλλά για τριψήφιο δύσκολο το κόβω να σου πω την αλήθεια.

το θεμα ειναι τι θα γινει με τις τιμες. αν διορθωθουν οι τιμες στο 3ο τριμηνο ή δε ξερω και γω ποτε, θα γινει και στα μεταχειρισμενα. αν δεις τιμες στο ebay για 390/390χ/ 290/290χ θα παθεις πλακα. αν πχ αγορασεις την 1050τι στα 250 τωρα και μετα επιστρεψουν οι τιμες στα φυσιολογια επιπεδα ειναι λογικο οτι θα χασεις παρα πολλα λεφτα στη πωληση της καρτας. αυτο γινεται σε ολα τα πραγματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ktf είπε

Λίγο υπερβάλεις. Στο κατοστάρικο να πέσει, όχι πιο κάτω (αν πέσουν οι τιμές). Σκέψου ότι το καλοκαίρι, πριν φουσκώσουν οι τιμές των GPU έδωσα 650Ti στα 50€ που λες και έφυγε σε 2 μέρες

Δε συζητάμε για εκείνους που βάζουν αγγελία κάτι και δε βλέπουν ΠΜ/τηλέφωνο ούτε με κυάλι.

Συζητάμε να πουλάς σε φυσιολογικές τιμές. Εγώ ας πούμε όταν βάζω κάτι σε αγγελία, συνήθως δέχομαι καταιγισμό τηλεφωνημάτων και ΠΜ και πουλάω σε λίγα λεπτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, Far Cry 5 δεν περιμένω, αλλά και να περίμενα, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί μουφιά. Πιο πολύ για το Metro, αλλά ελπίζω μέχρι τέλος του χρόνου να έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Κατά τ' άλλα, με HD4000 καλά είμαι, χρήμα από μένα δε θα δουν.

Επεξ/σία από phanispal
  • Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, phanispal said:

Καλά, Far Cry 5 δεν περιμένω, αλλά και να περίμενα, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί μουφιά. Πιο πολύ για το Metro, αλλά ελπίζω μέχρι τέλος του χρόνου να έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Nintendo 3DS και Switch μέχρι τότε :P

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δηλαδή με εγώ με HD 4600  να νιώθω τυχερός ? :D:D:D:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, phanispal είπε

3ψηφιο για 1050ti με εγγυηση για ποιο λογο ειναι δυσκολο?Σε επιδοσεις παιζει πολυ κοντα με την 770 την οποια εβρισκες στις αγγελιες εκτως εγγυησης στα 120ευρω περιπου. Επισης μιλαμε για καινουργιες(σε σειρα)καρτες με εγγυηση,δεν απαξιωνονται τοσο γρηγορα μην τρελαθουμε κιολας.

80-100ευρω πουλανε την 760τωρα εκτος εγγυησης η οποια ειναι χειροτερη απο την 1050...

Οσο για τους τυπαδες απο αγγελιες που αναφερεις συγνωμη αλλα ψαχνουν για κοροιδα γιαυτο και δεν βρισκουν καρτες και εχει γεμισει ο τοπος.

Δινει ο αλλος εως 150ευρω για msi gaming x 1050ti με εγγυηση που καινουργια παιζει στα 220230.Ε προφανως και κανεις δεν προκειται να την δωσει τοσο.

Για μενα προσωπικα αυτη την στιγμη αυτη ειναι η καλυτερη και πιο οικονομικη επιλογη μια 1050/1050ti για να κανει καποιος την δουλεια του(να παιξει κανενα παιχνιδι)μιας και στα περισσοτερα παιχνιδια σε 1080p τα πανε αρκετα καλα και αναμονη μεχρι να δουμε ασπρο φως.

Αλλοι το εχουν ριξει σε αγορα κονσολας ειτε xbox one x αν θελουν κατι παρα πολυ δυνατον(κοστιζει πλεον σχεδον οσο μια 1060 6gb)ή ps4/switch για τα exclusives τους.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ κατανοώ πως λογικό είναι να πουλάς ανάλογα τις τωρινές τιμές αλλά πως γίνεται να πουλάνε 970, r9 390, rx470-480 εκτός εγγύησης 280-400 ευρώ; ενώ παίζει η 1060 στα 300 ευρώ καινούργια; 

Προχθές πήρα gtx970 με ένα χρόνο εγγύηση 200 ευρω και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Λολ

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οσο για τους τυπαδες απο αγγελιες που αναφερεις συγνωμη αλλα ψαχνουν για κοροιδα γιαυτο και δεν βρισκουν καρτες και εχει γεμισει ο τοπος.

Δινει ο αλλος εως 150ευρω για msi gaming x 1050ti με εγγυηση που καινουργια παιζει στα 220230.Ε προφανως και κανεις δεν προκειται να την δωσει τοσο.

Ξεκινά από τα 180€, όχι από τα 220-230€, κι ας είναι έκδοση με 30MHz παρακάτω. Μεταξύ μας οι περισσότεροι γνωρίζουμε πόση σημασία έχουν και ποια είναι η διαφορά μεταξύ των υλοποιήσεων.

Και ναι, τα 150€ είναι μια λογική τιμή για μετάχειρη ακόμα και λίγων ημερών/εβδομάδων imo. Εγώ πάντως δε θα την έδινα 190€ σήμερα, θα ντρεπόμουν. Το 'χω ξαναπεί, πουλάω σχετικά φθηνά γιατί θέλω να αγοράζω και σχετικά φθηνά. Αφού προφανώς και κανείς δεν πρόκειται να τη δώσει τόσο, ας τη βάλει στη λάρα του, μια χαρά θα περάσει.

Όχι, είναι εξυπνάδα να έχω αγοράσει 450€ και να πουλάω 600€. Λες και σε άλλους δεν κόβει, κρατούσαν ομπρέλα όταν έβρεχε μυαλά.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ξεκινά από τα 180€, όχι από τα 220-230€, κι ας είναι έκδοση με 30MHz παρακάτω. Μεταξύ μας οι περισσότεροι γνωρίζουμε πόση σημασία έχουν και ποια είναι η διαφορά μεταξύ των υλοποιήσεων.

Εγω σου μιλαω για περιπτωσεις που πετυχα που θελανε συγκεκριμενες υλοποιησεις φθηνα οχι γενικα 1050ti.

25 λεπτά πριν, phanispal είπε

Και ναι, τα 150€ είναι μια λογική τιμή για μετάχειρη ακόμα και λίγων ημερών/εβδομάδων imo.

Ουτως ή αλλως οπως ειδες δεν υπαρχουν και πολλες αγγελιες προς πωληση αλλα οι περισσοτερες ειναι ζητηση,αρα δεν ειναι να πεις οτι καποιοι τις πουλανε ακριβα και μενουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...