Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Όλα πάνε «κατευχήν», το Σάββατο μου κάηκε η 970 G1, μετά από 3 χρόνια και 3 μήνες.

Άντε βρες κάρτα τώρα.

1050ti αναγκαστικα αλλιως τσεκαρεις απο amazon μηπως βγαλουν καμια 1060.

Δημοσ.

Αυτή είναι υποδεέστερη της 970, δεν αποτελεί καν επιλογή. Καλύτερα να μείνω με του 3770Κ που είναι και τσάμπα.

Το θέμα είναι πότε θα πέσουν οι τιμές για να πάω τουλάχιστον σε 1070 (1440p γαρ) σε φυσιολογική τιμή (~400€).

Και μιας και έθιξα το ζήτημα της εγγύησης, πάνω από 3 χρόνια παίζει πλέον; Θυμάμαι παλιότερα η EVGA κάτι έδινε με registration.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, phanispal είπε

Και μιας και έθιξα το ζήτημα της εγγύησης, πάνω από 3 χρόνια παίζει πλέον; Θυμάμαι παλιότερα η EVGA κάτι έδινε με registration.

+25€ 5 χρόνια

+50€ 10 χρόνια

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αυτή είναι υποδεέστερη της 970, δεν αποτελεί καν επιλογή. Καλύτερα να μείνω με του 3770Κ που είναι και τσάμπα.

Το θέμα είναι πότε θα πέσουν οι τιμές για να πάω τουλάχιστον σε 1070 (1440p γαρ) σε φυσιολογική τιμή (~400€).

Εδιναν πιο παλια η evga και η zotac 5χρονια εγγυηση αν τις εκανες register στο site τους αν δεν κανω λαθος. Επισης η aorus extreme της gigabyte σαν πιο premium σειρα δινει 4 και παει λεγοντας.

Δεν ξερω τι χρηση κανεις στον υπολογιστη σου αλλα με τα ενσωματομενα του 3770κ μονο για κανα hearthstone κανουν(γενικα τα intel hd graphics) και την 1050ti προφανως και την προτεινα σαν λυση για να εχεις μια καρτα να κανεις την δουλεια σου μεχρι να φτιαξει καπως η αγορα.

Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι ειναι κυριολεκτικα αγνωστο το ποτε θα βελτιωθει/αλλαξει η κατασταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, james rod είπε

η τελευταια φημη. να δουμε αν θα απαντησουν οι της amd.

https://wccftech.com/rumor-nvidia-gtx-2080-2070-ampere-cards-launch-march-gtc-2018/

Bρηκες και πηγή έγκυρη, πάντως πλάκα έχει δε πα να το λέει επίσημα η nvidia οτι δεν έχει τίποτε όσο αναφορά το gaming μέχρι Ιούλιο, τίποτα στου κουφού τη πόρτα, εγώ νομίζω αυτό άρα θα γίνει και μετά όταν έρθει ο Απρίλης θα δούμε όμορφα πόστ από ενθουσιώδης συνφορουμίτες να κατηγορούν την nvidia γιατι δεν βγήκαν οι κάρτες λόγω ότι είχαν διαβάσει την είδηση στο μογγολοτουρκοσάιτ........

Επίσης επειδή ρωτάς κι όλας γιατί το βλέπω το έχεις πιστέψει το παραμύθι,  με τι ακριβώς να απαντήσει η amd, H ΙΔΙΑ πάλι η εταιρία έχει ανακοινώσει επίσημα οτι το navi θα το δούμε κάπου στο 2019, εσύ από που και ως που περιμένεις κάτι το 2019, λίγο σοβαρότητα δε βλάπτει

Επεξ/σία από Qless
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Qless είπε

Bρηκες και πηγή έγκυρη, πάντως πλάκα έχει δε πα να το λέει επίσημα η nvidia οτι δεν έχει τίποτε όσο αναφορά το gaming μέχρι Ιούλιο, τίποτα στου κουφού τη πόρτα, εγώ νομίζω αυτό άρα θα γίνει και μετά όταν έρθει ο Απρίλης θα δούμε όμορφα πόστ από ενθουσιώδης συνφορουμίτες να κατηγορούν την nvidia γιατι δεν βγήκαν οι κάρτες λόγω ότι είχαν διαβάσει την είδηση στο μογγολοτουρκοσάιτ........

Επίσης επειδή ρωτάς κι όλας γιατί το βλέπω το έχεις πιστέψει το παραμύθι,  με τι ακριβώς να απαντήσει η amd, H ΙΔΙΑ πάλι η εταιρία έχει ανακοινώσει επίσημα οτι το navi θα το δούμε κάπου στο 2019, εσύ από που και ως που περιμένεις κάτι το 2019, λίγο σοβαρότητα δε βλάπτει

Εμενα παντως ενας στις αγγελιες μου το ειχε σιγουρο οτι θα βγουν οι νεες καρτες τον Μαρτιο με εως 60% πανω επιδοσεις(οπως μου ειπε):P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πως την κατάφερες ; Πολύ χλωμό να βρεις 1070 στα ~400, ούτε οι μεταχειρισμένες δεν παίζουν εκεί πλέον.

Δεν της έκανα τίποτα, το πρωί δούλευε, τον έκλεισα, πήγα για δουλειές, γύρισα, τον άνοιξα, το PC ανοίγει κανονικά, έχω ήχο στα Windows αλλά σήμα από την 970 γιοκ.

Εκ των υστέρων πλέον, ίσως με είχε προειδοποιήσει μερικές φορές, που μου πετούσε errors ο driver ενώ έπαιζα (μαύριζε η οθόνη και επανερχόταν), και κάποιες φορές που κολλούσε το PC (χωρίς BSOD), αλλά το απέδιδα στο κλοκάρισμα του 3770Κ (την 970 ελάχιστες φορές την κλόκαρα, όταν την είχα πρωτοπάρει να δω πού φτάνει).

Γύρω στα 400€ την κοστολογώ εγώ υπό φυσιολογικές συνθήκες, προφανώς όχι με τα τωρινά δεδομένα. Απλά δε θα δώσω 700€, ούτε 550€ για μεταχειρισμένη.

31 λεπτά πριν, oddin είπε

+25€ 5 χρόνια

+50€ 10 χρόνια

Μόνο η EVGA αυτό; Οι άλλες τίποτα;

31 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν ξερω τι χρηση κανεις στον υπολογιστη σου αλλα με τα ενσωματομενα του 3770κ μονο για κανα hearthstone κανουν(γενικα τα intel hd graphics) και την 1050ti προφανως και την προτεινα σαν λυση για να εχεις μια καρτα να κανεις την δουλεια σου μεχρι να φτιαξει καπως η αγορα.

Δε λιώνω και στο gaming, αλλά θα παίξω πού και πού. Οι απαιτήσεις μου είναι επιπέδου 1070 σε αυτή τη φάση, συναρτήσει του 1440p.

Καλύτερα να μην παίζω καθόλου και να περιμένω, απ' το να δώσω ~200€ και να είμαι στο Low στην καλύτερη (σε επερχόμενα παιχνίδια όπως το Metro).

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Καλύτερα να μην παίζω καθόλου και να περιμένω, απ' το να δώσω ~200€ και να είμαι στο Low στην καλύτερη.

σε 1080p μια χαρα ειναι οι 1050 και 1050ti τουλαχιστον σαν προσωρινες λυσεις(και να πεσεις δηλαδη σε 1080P για τωρα δεν πειραζει).

Ολα αυτα μεχρι να βγουν οι νεες καρτες ή επανελθει ισως το stock(και οι τιμες)παντα.

Δημοσ.

Δεν πέφτω σε 1080p με native resolution τα 1440p. Μια επιλογή είναι να παίξω 1080p με 1:1, αλλά δε θα είμαι σε fullscreen, που κι αυτό είναι άκυρο.

Να δώσω ~200€ τώρα και όοοοοταν θα πέσουν οι τιμές, ζήτημα αν θα πιάνει 50€ στις αγγελίες.

Τέλος πάντων, δεν είμαι εγώ το θέμα, το θέμα είναι να στρώσει η κατάσταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...