Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ρε συ Πετρο εγραψα πουθενα εγω αυτο το πραγμα?

ΕΙπα εγω πουθενα οτι σταματησε η παραγωγη?
Εγραψα οτι δεν υπαρχει στην αγορα αυτη την στιγμη επαρκες αποθεμα στις καρτες για να πεις οτι οι πρασινοι θα αρμεξουν την σειρα ολο το χρονο για να μην βγαλουν κατι αλλο φετος οπως γραφτηκε πιο πισω,οχι οτι θα σταματησει την παραγωγη καρτων.

Αλλο το ενα,αλλο το αλλο.

Μαζί μιλάμε, χώρια (δεν) καταλαβαινόμαστε.

Τρίτη φορά, λοιπόν:

Άρμεγμα υπαρχόντων=ξετίναγμα της Ρ αρχιτεκτονικής. Ακόμα πιο υψηλα yields, τα οποία πλέον επιτρέπουν επιπλέον υψηλότερους χρονισμούς και χαμηλότερη κατανάλωση ταυτόγχρονα.

Αν θα το πει Ρ(ασχάλ), Α(μπέρ), Τ(έσλα), V(όλτα) ή Μi(τσος), είναι αδιάφορο. Γράφω πως δεν πάει για καινούρια αρχιτεκτονική και λιθογραφία (πάντα με κάποια επιφύλαξη), σύμφωνα με αυτά τα οποία ο ίδιος ο πέτσινος έχει μέχρι τώρα πει.

Ακόμα κι αν συνεχίσει να βγάζει τα ίδια μοντέλα, στηριζόμενος στο γεγονός πως όλη η παραγωγή θα υπερκαλύπτεται από το ζήτηση (μου αρέσει που κάποιοι επιμένουν πως δεν φταίνε οι σκαφτιάδες...πού στο λούτσο έχουν εξαφανιστεί οι gpu τότε?), πάλι άρμεγμα των υπαρχόντων θα κάνει.

Είμαστε καλά τώρα?

Εγώ, V56 ή 64, σε λογική τιμή, πού θα βρώ, το κέρατό μου?

Έστω μια 290/390 ακόμα, να τη βάλω σε CF με την υπάρχουσα.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τις Vega τα παράπονά σου στην AMD, που τα δίνει για FE και όχι στους AIB για 56/64. Είναι η μόνη περίπτωση που όντως υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας απ'την εταιρεία και όχι λόγω ζήτησης/miners/whatever.

Κατά τα λοιπά, καλά τα λες :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Εγώ, V56 ή 64, σε λογική τιμή, πού θα βρώ, το κέρατό μου?

Έστω μια 290/390 ακόμα, να τη βάλω σε CF με την υπάρχουσα.

290Χ σου κανει? :P https://www.amazon.co.uk/Sapphire-Vapor-X-Graphics-Express-Display/dp/B00K14AUVY/ref=sr_1_34?m=A2OAJ7377F756P&s=warehouse-deals&ie=UTF8&qid=1519593364&sr=1-34 

παρακολουθώ αρκετό καιρο τις μεταχειρισμενες στο Αμαζον μπας και βρω καμια 480-580 σε καλη τιμή , αρχικα ειχε καποιες κυρίως  nvidia σε νορμαλ τιμες ,τωρα εχουν ξεφύγει εντελώς.  

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Zaknafein είπε

Εγώ ξέρω πάντως ότι οι διαρροές για Turing παραπέμπουν σε κάρτα για AI (κατά το Turing test και όχι τα cryptos), οπότε στην GTC λογικά θα έχουμε κάποια ανακοίνωση περί αυτού και όχι για GV. Ο δερμάτινος είπε ότι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα για Μάιο-Ιούλιο, οπότε εκτός απροόπτου πάμε για Q4 και αν.

Αν ισχύει για q4 με βλέπω να στραφώ σε καμιά 1080ti... Εγώ έλεγα μέχρι καλοκαιράκι υπομονή για  καμιά gtx 2080....Anyway το επόμενο διάστημα θα δείξει. 

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O ίδιος το είπε στα ίσια οτι δεν έχουν κάτι μέχρι Ιούλιο για gaming, οπότε γιατί κάποιοι σε διάφορα sites με το στανιό να παπαρολογουν δε το καταλαβαίνω, ναι λογικά κάθε γενιά την τελευταία 10ετία σχεδόν από nvidia κρατάει ενε κύκλο περίπου 2 ετών μέχρι την επόμενη, αλλά έχουμε 2 παράγοντες που δεν υπήρχαν στο παρελθόν ενας είναι το mining και η αδυναμία του ελέγχου των τιμών, και ο άλλος είναι η πλήρης απουσία του ανταγωνισμού μετά το απαράδεκτο από κάθε άποψη vega....

Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα review της  titan v και ομολογώ δεν είδα κάτι εντυπωσιακό το αντίθετο μάλιστα ένα 20% πάνω  από τιταν Xp, όπότε το όποιο gv 104 μιλάμε για αύξηση επιδόσεων ισχνή????Μήπως κάνουν κάτι εντυπωσιακότερο σαν next gen, εικάζω δεν ξέρω....

Επίσης επειδή γράφτηκε πιο πάνω, "Γιατι δεν κάνετε mining και εσείς"????????????///:blink::blink:

Τι άλλη ιστορία θα διαβάσουμε....ΕΔΩ εταιρίες που φτιάχνουν gaming gpus για gamers είναι για το χόμπι που έχουμε, το οτι κάποιοι βρήκαν τρόπο να βγάζουν χρήμα καταστρέφοντας το χόμπι μας και να γράφουν κι όλας γιατι δεν κάνετε mining και εσείς με ξεπερνα.....

Γιατι απλά θέλω να διασκεδάσω με το ανάλογο hardware που φτιάχτηκε για αυτό το σκοπό και ΟΧΙ δεν με ενδιαφέρει να τζογάρω ή να βγάλω από το χόμπι μου λ7

Επεξ/σία από Qless
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Ακόμα πιο υψηλα yields, τα οποία πλέον επιτρέπουν επιπλέον υψηλότερους χρονισμούς και χαμηλότερη κατανάλωση ταυτόγχρονα.

Αν θα το πει Ρ(ασχάλ), Α(μπέρ), Τ(έσλα), V(όλτα) ή Μi(τσος), είναι αδιάφορο. Γράφω πως δεν πάει για καινούρια αρχιτεκτονική και λιθογραφία (πάντα με κάποια επιφύλαξη), σύμφωνα με αυτά τα οποία ο ίδιος ο πέτσινος έχει μέχρι τώρα πει.

Ακόμα κι αν συνεχίσει να βγάζει τα ίδια μοντέλα, στηριζόμενος στο γεγονός πως όλη η παραγωγή θα υπερκαλύπτεται από το ζήτηση πάλι άρμεγμα των υπαρχόντων θα κάνει.

Εχω την εντυπωση οτι με μπερδευεις με τον Psycho.

Αν ξανακοιταξεις αυτα που εγραψα και τωρα και στα αλλα σχετικα θεματα ποτε μου δεν ανεφερα τιποτα ουτε για νεες αρχιτεκτονικες/λιθογραφιες ή τιποτα τεραστιες επιδοσεις.

Αυτο που εγραψα πιο πισω και τονισα ειναι οτι αν θελει να αρμεξει κατι θα πρεπει να παραγει παραπανω απο αυτο που υπαρχει τωρα.Ο κοσμος(εκτος των miner)θελει να αγορασει μια δυνατη καρτα σε ψιλο προσιτη τιμη.

Τωρα αν αυτη θα ειναι η 1080ti ή rebrand της με ονομασια 2070(σχεδον κατι σαν gtx 770 με 680 που λεμε),μικρη σημασια εχει αν κοστιζει αναλογα,δηλαδη στα 500-550περιπου ευρω.

Αλλα επειδη ακομα σαν τελικοι καταναλωτες δεν γνωριζουμε τι θα γινει το επομενο διαστημα,γιαυτο και οι οποιες ενστασεις μου σε μερικα απο αυτα που γραφονται γενικα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Zaknafein said:

Εγώ ξέρω πάντως ότι οι διαρροές για Turing παραπέμπουν σε κάρτα για AI (κατά το Turing test και όχι τα cryptos), οπότε στην GTC λογικά θα έχουμε κάποια ανακοίνωση περί αυτού και όχι για GV. Ο δερμάτινος είπε ότι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα για Μάιο-Ιούλιο, οπότε εκτός απροόπτου πάμε για Q4 και αν.

Χαχαχαχαχα να 'σαι καλά. Κόντεψα να πνιγώ :P 
Δε μπα να μη βγάλουν τίποτα ποτέ τους. Λεφτάκια από μένα δε βλέπουν με αυτά που γίνονται στον χώρο του PC, ήδη πήρα το Switch και λιώνω Odyssey. Επιλογές έχουμε... :-) 

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lol whut, όλοι έτσι τον λένε... (α, οι κόκκινοι τον λένε πέτσινο από ζήλεια) :lol:

Επίσης και με το Switch, έβαλες τον οβολό σου για το επόμενο δερμάτινο του Huang, Tegra X1 φοράει...  :P

Επεξ/σία από Zaknafein
  • Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, Zaknafein said:

Lol whut, όλοι έτσι τον λένε... (α, οι κόκκινοι τον λένε πέτσινο από ζήλεια) :lol:

Επίσης και με το Switch, έβαλες τον οβολό σου για το επόμενο δερμάτινο του Huang, Tegra X1 φοράει...  :P

Δεν πειράζει, έχω δώσει και στην amd (ps4) και στη DMP (n3ds xl), δε θα μείνουν παραπονεμένοι :P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Αν ισχύει για q4 με βλέπω να στραφώ σε καμιά 1080ti... Εγώ έλεγα μέχρι καλοκαιράκι υπομονή για  καμιά gtx 2080....Anyway το επόμενο διάστημα θα δείξει. 

Όλα φήμες είναι, κι εγώ για κάποιο διάστημα νόμιζα ότι πάμε για νέα γενιά/refresh/πες το όπως θες, αλλά επίσημα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι και οι διαρροές είναι πολύ γενικές (αν μιλάγαμε για release Απρίλη, λογικά θα ξέραμε τουλάχιστον κατιτίς παραπάνω). Συν ότι μιλάμε για επίσημη δήλωση CEO για το "δεν έχουμε τίποτα για Μάιο/Ιούλιο στον τομέα του gaming" που επειδή έγινε στα πλαίσια conference call με επενδυτές/αναλυτές κτλ, είναι λίγο απίθανο (αλλά όχι εντελώς) να είναι τόσο παραπλανητικό.

Επίσης όσο έπαιζε το Ampere σαν code name, υπήρχε μια πιθανότητα, αλλά το Turing μάλλον πάει για ΑΙ (το οποίο δεν ξέρουμε καν αν πρόκειται για νέα αρχιτεκτονική ή για κάποιο optimization του υπάρχοντος συνδυασμού Volta με Tensor cores).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εχω την εντυπωση οτι με μπερδευεις με τον Psycho.

...

Αυτο που εγραψα πιο πισω και τονισα ειναι οτι αν θελει να αρμεξει κατι θα πρεπει να παραγει παραπανω απο αυτο που υπαρχει τωρα.Ο κοσμος(εκτος των miner)θελει να αγορασει μια δυνατη καρτα σε ψιλο προσιτη τιμη.

Mε κανέναν δεν σε μπέρδεψα.

Μια χαρά αρμέγει τα υπάρχοντα, με αυτήν την παραγωγή.

Σε λίγο θα βγάλει από τα μουσεία τις FX-ΜΧ κλπ...για να τις σπρώξει και αυτές.

Δεν της μένει το παραμικρό απούλητο, με όλο και μικρότερο κόστος για την ίδια.

Τέλος πάντων, λίγη σημασία έχει το πως και γιατί.

Κάρτα σε λογική τιμή, δεν βλέπουμε προς το παρόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...