Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
44 minutes ago, makis269 said:

Ωρε να πεις εκεί που ξέρεις 

Ωρε κοπελι.

Περιμένω τη μήνυση τώρα :lol::lol:

• Like 1
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Ωρε κοπελι.

Περιμένω τη μήνυση τώρα :lol::lol:

Δεν είπα κάτι τέτοιο.απλως θα ήταν πιο σωστό να μιλάμε πιο όμορφα στους συμμετέχοντες του φόρουμ.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις καμία πηγή τουλάχιστον; Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα σίγουρα. Μόνο εικασίες διάβαζα για "turing" και λίγο μετά ότι δε θα βγει τίποτα φέτος. Και το ένα τραβηγμένο μου φαινόταν προσωπικά, αλλά και το άλλο.

Ήδη έχουν αργήσει αν το πάμε "αυστηρά με το χρονοδιάγραμμα των τελευταίων ετών της Nvidia", αλλά και το να μη βγάλει απολύτως τίποτα με την 1080 να είναι από το μακρινό 2016, πάλι υπερβολή φαντάζει...
Πάντως ποτέ δεν παρουσίασε πρώτα τα mid-end κομμάτια στο παρελθόν. Από εποχής GF3, Ti 4800, FX5800, 6800 και 8800GTX μέχρι και νεότερα το θυμάμαι. Σίγουρα μετά λόγω ανταγωνισμού έβγαζε και ανώτερα μοντέλα (FX5950, 6800 Ultra, 7900GTX/GX2 κλπ) ή λόγω γοήτρου (8800 Ultra, 980Ti, 1080Ti κλπ), αλλά ποτέ τα midrange/low-end πρώτα.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
3 ώρες πριν, makis269 είπε

Ναι φίλε μου το ωρε με πείραξε .δεν έχω μάθει να μιλάω άσχημα μέσα από ένα πληκτρολόγιο νομίζοντας ότι δεν έχω ποινικές επιπτώσεις .όσο για τις πηγές αν γράψεις price 2050 και 2060 θα βρεις αρκετές που αναφέρουν τις τιμές .δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.

https://www.google.gr/amp/s/wccftech.com/nvidia-geforce-20-pascal-refresh-gpu-speculation/amp/

Εσυ μπορει να μην το εβγαλες απο το μυαλο σου αλλα τα site που αναφερεις τα εχουν βγαλει απο το δικο τους μυαλο μιας και το τονιζουν οτι ολα αυτα ειναι υποθεσεις/εκτιμησεις.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εσυ μπορει να μην το εβγαλες απο το μυαλο σου αλλα τα site που αναφερεις τα εχουν βγαλει απο το δικο τους μυαλο μιας και το τονιζουν οτι ολα αυτα ειναι υποθεσεις/εκτιμησεις.

Oct 6, 2016

Αυτό το πρόσεξες ? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, IoaZ είπε

Oct 6, 2016

Αυτό το πρόσεξες ? 

Οχι γιατι δεν πατησα καν το link οπως και ολα τα παρομοια link που ανεβαινουν, βεβαια δεν αλλαζει και κατι. Δεν υπαρχει καμια επισημη ανακοινωση και αρα ολα ειναι υποθεσεις του καθενος.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Έχεις καμία πηγή τουλάχιστον; Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα σίγουρα. Μόνο εικασίες διάβαζα για "turing" και λίγο μετά ότι δε θα βγει τίποτα φέτος. Και το ένα τραβηγμένο μου φαινόταν προσωπικά, αλλά και το άλλο.

Ήδη έχουν αργήσει αν το πάμε "αυστηρά με το χρονοδιάγραμμα των τελευταίων ετών της Nvidia", αλλά και το να μη βγάλει απολύτως τίποτα με την 1080 να είναι από το μακρινό 2016, πάλι υπερβολή φαντάζει...
Πάντως ποτέ δεν παρουσίασε πρώτα τα mid-end κομμάτια στο παρελθόν. Από εποχής GF3, Ti 4800, FX5800, 6800 και 8800GTX μέχρι και νεότερα το θυμάμαι. Σίγουρα μετά λόγω ανταγωνισμού έβγαζε και ανώτερα μοντέλα (FX5950, 6800 Ultra, 7900GTX/GX2 κλπ) ή λόγω γοήτρου (8800 Ultra, 980Ti, 1080Ti κλπ), αλλά ποτέ τα midrange/low-end πρώτα.

γιατι αργησαμε? μαιο του '16 κυκλοφορησε η 1080 και μετα ιουνιο-ιουλιο η 1070-1060. οποτε μεσα στο χρονοδιαγραμα ειμαστε. τωρα αν θα λεγεται τουρινγκ, βολτα ή τραβολτα μικρη σημασια εχει.

• Moderators
Δημοσ.
47 minutes ago, james rod said:

γιατι αργησαμε? μαιο του '16 κυκλοφορησε η 1080 και μετα ιουνιο-ιουλιο η 1070-1060. οποτε μεσα στο χρονοδιαγραμα ειμαστε. τωρα αν θα λεγεται τουρινγκ, βολτα ή τραβολτα μικρη σημασια εχει.

Είχαν όμως πρόπερσι ανακοινωθεί ήδη τέτοια εποχή, γι'αυτό έχουμε ήδη αργήσει. ;)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Είχαν όμως πρόπερσι ανακοινωθεί ήδη τέτοια εποχή, γι'αυτό έχουμε ήδη αργήσει. ;)

λογικα θα εχουμε ανακοινωσεις σε καποια απο τα δυο event που ακολουθουν τον μαρτιο ή το πολυ στην computex για να ειναι πιο κοντα στην κυκλοφορια τους. οπως και να εχει θα υπαρξουν νεες καρτες γραφικων.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, james rod said:

λογικα θα εχουμε ανακοινωσεις σε καποια απο τα δυο event που ακολουθουν τον μαρτιο ή το πολυ στην computex για να ειναι πιο κοντα στην κυκλοφορια τους. οπως και να εχει θα υπαρξουν νεες καρτες γραφικων.

Ναι δε το αμφισβητώ αυτό που λες, αλλά έχεις κάποια πηγή; κάποιο λινκ; κάτι;

Πολύ εύκολα θα μπορούσα να πω κι εγώ "λογικά δε θα έχουμε ανακοίνωση" κλπ.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Εγώ λέω να κάνει η μάνα!!!

Αυτή δηλαδή είναι ακριβή;

Γιατί κάπου εκεί ήταν Μάιο Ιούνιο αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Επεξ/σία από ~Palpatin~
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, ~Palpatin~ said:

Εγώ λέω να κάνει η μάνα!!!

Αυτή δηλαδή είναι ακριβή;

Γιατί κάπου εκεί ήταν Μάιο Ιούνιο αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Γύρω στο 300ρικο έπαιζε πριν 1 χρόνο, οπότε όχι, δε τη λες άσχημη την τιμή στη συγκεκριμένη συγκυρία. Βέβαια θα περίμενε κανείς 1 χρόνο μετά να έχει πέσει κάνα 30ρικο ακόμη, όχι να λέμε τα +50 "καλή τιμή", αλλά όλα καλά... :-) 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

https://wccftech.com/rumor-nvidia-turing-gaming-gpus-launching-in-july-to-replace-pascal-geforce-lineup-ampere-to-succeed-volta-in-hpc/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...