kormos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, zeroGravity είπε ναι φιλε μου αλλα και στον χωρο μου δεν το κανει καθε φορα να τωρα ας πουμε εχει 2 μερες να μου το κανει και λογικα δεν θα το κανει και εκει αν δεν το ψαξουν καλα οσο για το ρευμα δεν πεζει 2 χρονια σε αυτο το σπιτι δεν εχω κανει καποια αλλαγη σε πριζα κτλ γιατι ξαφνικα τωρα αλωστε οπως ειπα και πριν ειχα ξανα το ιδιο θεμα με τον συγκεκριμενο psu καπου ειχα διαβασει κιολας οτι ειναι προβληματικη σειρα δεν ειμαι σιγουρος Θα στο απαντήσω απο το τέλος προς την αρχή... Αφού θεωρείς πως είναι ελαττωματικό μπορείς αν σου γνωστοποιήσουν την αντικατάσταση του σε πλαίσια εγγύησης πως θες διαφορετικό απο το ήδη υπάρχον και είτε συμπληρώνεις έξτρα χρήματα για κάτι καλύτερο ή ένα ισόποσο. Μπορείς αφού βλέπεις πως δεν το κάνει πάντα να το αφήσεις 2-5 ημέρες να το κρατήσουν για ελέγχους. Ο υπολογιστής σου είναι Turbo-X ή BTO?
zeroGravity Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kormos είπε Θα στο απαντήσω απο το τέλος προς την αρχή... Αφού θεωρείς πως είναι ελαττωματικό μπορείς αν σου γνωστοποιήσουν την αντικατάσταση του σε πλαίσια εγγύησης πως θες διαφορετικό απο το ήδη υπάρχον και είτε συμπληρώνεις έξτρα χρήματα για κάτι καλύτερο ή ένα ισόποσο. Μπορείς αφού βλέπεις πως δεν το κάνει πάντα να το αφήσεις 2-5 ημέρες να το κρατήσουν για ελέγχους. Ο υπολογιστής σου είναι Turbo-X ή BTO? οχι οχι οχι turbo-x με τιποτα απλα πηρα 2-3 κομμάτια απο πλαισιο γιατι μου καναν καλη προσφορα και το εκανα λογο εγγυησης αυτο θα κανω θα παω σε αλλο απλα δεν πρεπει να επιλέξω απο εκει καπιο αν εχεις κατι να μου προτείνεις με λιγα εξτρα λεφτα amd fx 8320 gigabyte 970a-ud3p samsung evo pro ssd crucial ballistix 4x4 gb radeon hd 4350 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από zeroGravity παραπανω πληροφοριες
kormos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, zeroGravity είπε οχι οχι οχι turbo-x με τιποτα απλα πηρα 2-3 κομμάτια απο πλαισιο γιατι μου καναν καλη προσφορα και το εκανα λογο εγγυησης αυτο θα κανω θα παω σε αλλο απλα δεν πρεπει να επιλέξω απο εκει καπιο αν εχεις κατι να μου προτείνεις με λιγα εξτρα λεφτα amd fx 8320 gigabyte 970a-ud3p samsung evo pro ssd crucial ballistix 4x4 gb radeon hd 4350 Δεν έχεις και επιλογές πλέον... Τι κόστος πάνω κάτω διαθέτεις; (με κριτήριο την τιμή +/- τα έξτρα, αν και εφόσον είναι η αιτία αυτή και θα στο καλύψουν πάντα) 1
zeroGravity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 τελικά μου έκανε το χατίρι και δεν ξεκίνησε στον έλεγχο άρα θα μου το αλλάξουν στα 70 ήταν το ψοφίμι δεν έχω θέμα ποσά να προσθέσω άπλα να πάρω ένα κάλο να τελειώνω με αυτό
kormos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zeroGravity είπε τελικά μου έκανε το χατίρι και δεν ξεκίνησε στον έλεγχο άρα θα μου το αλλάξουν στα 70 ήταν το ψοφίμι δεν έχω θέμα ποσά να προσθέσω άπλα να πάρω ένα κάλο να τελειώνω με αυτό Ωραία , επι της ουσίας τώρα. Αν και εμπειρικά η σειρά VS δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, θα σου πρότεινα να δεις κάτι από Sharkoon (Icewind) μιας και σου έχει "κάτσει" στραβά η Corsair. Εναλλακτικά δες από τη σειρά πάλι της Corsair (RMX)
zeroGravity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, kormos είπε Ωραία , επι της ουσίας τώρα. Αν και εμπειρικά η σειρά VS δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, θα σου πρότεινα να δεις κάτι από Sharkoon (Icewind) μιας και σου έχει "κάτσει" στραβά η Corsair. Εναλλακτικά δες από τη σειρά πάλι της Corsair (RMX) τους έψησα να μου αφήσουν το rm650x στα 100 δηλαδή να προσθέσω 30 εύρω δέχτηκαν άρα προχωράω εκεί έχει και 10 χρόνια εγγύηση
kormos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, zeroGravity είπε τους έψησα να μου αφήσουν το rm650x στα 100 δηλαδή να προσθέσω 30 εύρω δέχτηκαν άρα προχωράω εκεί έχει και 10 χρόνια εγγύηση Ωραία, ελπίζω να λυθεί οριστικά το πρόβλημά σου 1
zeroGravity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/17/2018 στις 2:45 ΠΜ, kormos είπε Ωραία, ελπίζω να λυθεί οριστικά το πρόβλημά σου Και εγω φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από zeroGravity κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα