Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω αυτό το θέμα με το pc μου της τελευταίες μέρες όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει το pc ανοίγει το πράσινο φωτάκι άλλα δεν ξεκινάει και το ανεμιστιρακη του cpy είναι σαν να μένει στο ρελαντί ας πούμε ίσα που γυρνάει τι μπορεί να είναι

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zeroGravity είπε

σαν να μένει στο ρελαντί ας πούμε ίσα που γυρνάει

2 λεπτά πριν, overpower είπε

Βενζινη εχει?

Κλαίω... Κλαίω πραγματικά... Χαχαχχχαχαχαχαχαχαχα!!!! 

Τσέκαρε τα ρεύματα αρχικά, δοκίμασε άλλο psu και μιλάμε! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zeroGravity είπε

καλησπέρα παιδιά έχω αυτό το θέμα με το pc μου της τελευταίες μέρες όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει το pc ανοίγει το πράσινο φωτάκι άλλα δεν ξεκινάει και το ανεμιστιρακη του cpy είναι σαν να μένει στο ρελαντί ας πούμε ίσα που γυρνάει τι μπορεί να είναι

Δεν μου λες, αν τον ανοίξεις και τον αφήσεις για λίγη ώρα -συνεχίζει στο ρελαντί; Αν ναι, δοκίμασε να παίξεις και λίγο με τις RAM. Φαντάζομαι ότι έχεις συνεχόμενη μαύρη οθόνη.. Αλλά πάσα πιθανότητα είναι τροφοδοτικό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Undertaker25 είπε

Κατά 80% τροφοδοτικό, πιστεύω. Μετά μητρική. Γίνε όμως λίγο πιο αναλυτικός.

και εγώ αυτό πιστεύω γιατί πέρσι πάλι τα ίδια μου έκανε και τον έκανα αντικατάσταση ήταν και είναι ακόμα σε εγγύηση corsair cx600w 80plus broze

6 ώρες πριν, BringMe2Life είπε

Δεν μου λες, αν τον ανοίξεις και τον αφήσεις για λίγη ώρα -συνεχίζει στο ρελαντί; Αν ναι, δοκίμασε να παίξεις και λίγο με τις RAM. Φαντάζομαι ότι έχεις συνεχόμενη μαύρη οθόνη.. Αλλά πάσα πιθανότητα είναι τροφοδοτικό..

εγώ δεν είχα την υπομονή να περιμένω πάνω από 20 λεπτά ο αδερφός μου μου είπε ότι περίμενε κάνα μισάωρο και ξεκίνησε εγώ 2-3 που μου το έχει κάνει τον έκανα βίδες αφαίρεσα gpu ram ssd τα ξανά έβαλα και ξεκίνησε 

2 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Όταν πατάς το κουμπί για να τον ανάψεις τα ανεμιστηράκια ακούγονται ή έστω γυρνάνε? 

δεν ακούγεται τίποτα ίσα ίσα που γυρνάει και επειδή έχω ram με led φωτίζει μονό η κάτω σειρά ι πάνω δεν ανάβει καθόλου

Επεξ/σία από zeroGravity
διορθοση
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, zeroGravity είπε

δεν ακούγεται τίποτα ίσα ίσα που γυρνάει και επειδή έχω ram με led φωτίζει μονό η κάτω σειρά ι πάνω δεν ανάβει καθόλου

Τότε το πιο πιθανό είναι να μας άφησε το τροφοδοτικό! 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, BringMe2Life είπε

Στην ανακύκλωση έτσι; Σκέψου τουλάχιστον το περιβάλλον. B)

μπα στη μούρη του πλαίσιο θα το πετάξω θα μου αρχίσουν πάλι τα δικά τους δεν φταίει αυτό ο hdd έχει θέμα και τέτοια όπως μου λέγαν και την πρώτη φορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε αντέχει το load για να μπουτάρει το σύστημα και φταίει ο hdd? Πόσο γελοίοι τύποι είναι. Σα τη forthnet που κοβόταν συνέχεια η σύνδεση και μου έλεγαν ότι φταίει το μήκος του καλωδίου που συνδέει το ρούτερ μου στη πρίζα τηλεφώνου. :P 

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zeroGravity είπε

μπα στη μούρη του πλαίσιο θα το πετάξω θα μου αρχίσουν πάλι τα δικά τους δεν φταίει αυτό ο hdd έχει θέμα και τέτοια όπως μου λέγαν και την πρώτη φορά

Για να σου αναφέρουν κάτι τέτοιο, το ποιό πιθανό είναι να έχουν εντοπίσει και στο σκληρό σου δίσκο κάποιο σφάλμα (θεωρητικά είναι και αλλού το πρόβλημα) όπου αυτό με τη σειρά του σου δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα.

Είναι σίγουρα παράλογο όταν το πηγαίνεις εκεί να λειτουργεί όμως και όταν πας στο χώρο σου να έχεις προβλήματα...:rolleyes:

Μήπως υπάρχει θέμα με την παροχή ρεύματος που το συνδέεις;

1 ώρα πριν, Undertaker25 είπε

Δε αντέχει το load για να μπουτάρει το σύστημα και φταίει ο hdd? Πόσο γελοίοι τύποι είναι. Σα τη forthnet που κοβόταν συνέχεια η σύνδεση και μου έλεγαν ότι φταίει το μήκος του καλωδίου που συνδέει το ρούτερ μου στη πρίζα τηλεφώνου. :P 

Σίγουρα θα βασίζονται σε στοιχεία για να αναφέρουν διάφορες βλάβες...:rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, kormos είπε

Για να σου αναφέρουν κάτι τέτοιο, το ποιό πιθανό είναι να έχουν εντοπίσει και στο σκληρό σου δίσκο κάποιο σφάλμα (θεωρητικά είναι και αλλού το πρόβλημα) όπου αυτό με τη σειρά του σου δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα.

Είναι σίγουρα παράλογο όταν το πηγαίνεις εκεί να λειτουργεί όμως και όταν πας στο χώρο σου να έχεις προβλήματα...:rolleyes:

Μήπως υπάρχει θέμα με την παροχή ρεύματος που το συνδέεις;

Σίγουρα θα βασίζονται σε στοιχεία για να αναφέρουν διάφορες βλάβες...:rolleyes:

ναι φιλε μου αλλα και στον χωρο μου δεν το κανει καθε φορα να τωρα ας πουμε εχει 2 μερες να μου το κανει και λογικα δεν θα το κανει και εκει αν δεν το ψαξουν καλα

οσο για το ρευμα δεν πεζει 2 χρονια σε αυτο το σπιτι δεν εχω κανει καποια αλλαγη σε πριζα κτλ γιατι ξαφνικα τωρα αλωστε οπως ειπα και πριν ειχα ξανα το ιδιο θεμα με τον συγκεκριμενο psu καπου ειχα διαβασει κιολας οτι ειναι προβληματικη σειρα δεν ειμαι σιγουρος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...