Liam Lawrence Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχουν θέσεις εργασίας σχετικές με Python στις οποίες θα μπορούσε να εργαστεί κανείς για τους 3 μηνες του καλοκαιριου;
ktf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, καταρχάς υπάρχει ειδική ενότητα για προσφορά-ζήτηση εργασίας. Επί του θέματος, δεν νομίζω ότι υπάρχει εργοδότης που θα προσλάμβανε προγραμματιστή μόνο για 3 μήνες. Μέχρι να προσαρμοστείς πλήρως στις ανάγκες της θέσης έφυγες. Αν είσαι φοιτητής και ψάχνεις για εμπειρία, καλύτερα να ξεκινήσεις ένα προτζεκτάκι που να σε ενδιαφέρει μόνος σου. 1
vel0city Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 100% προτείνω και εγώ να τσεκάρεις το Google Summer of Code, αν είσαι φοιτητής,
LeMp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στο summer of code, τι επίπεδο προγραμματισμού απαιτείται?
becoming_I Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ θα πρότεινα να ξεκινήσεις ένα δικό σου πρόγραμμα και να το ανεβάσεις και στο github. Και πολλά θα μάθεις και θα δεις πως δουλεύει και το git που αργότερα στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία θα είναι απαραίτητο. Πόσο καιρό ασχολείσαι με python;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα