Προς το περιεχόμενο

V30 ή OnePlus 5T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι έκλεισε και δεν άνοιξε το είπαν μόνο κάτι παλικάρια από ένα ελληνικό channel που το έκαναν review και μάλιστα είπαν τα παιδιά ότι ήταν 10 ημερών και β η 1+ τους ρώτησε άμα θέλουν τα λεφτά πίσω ή να τους στείλουν άλλο!

Δεν ξέρω που είδες τα πολλά άλλα εγώ μετά από αυτή την απάντηση της εταιρίας θα την υποστήριζα με 1000!

Στα ελληνικά σέρβις τους το πας για καμένο πίξελ και σου λένε υγρασία πήρε εκτός εγγύησης και η Oneplus σε ΡΩΤΑΕΙ τι προτιμάς..

Παρόλα αυτά λόγο του ευρυγώνιοι φακού και αδιάβροχο ποίησης (κ πολύ κλτρη κυρίου φακού βέβαια) θα πήγαινα σε v30 ΑΜΑ τα λεφτά δεν έπαιζαν ρόλο 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα με boot loop της συσκευής.

Δεν υπάρχει ούτε στο xda ανάλογο θέμα.

Τώρα εάν κάποιος πειραματίζεται με αποτέλεσμα το boot loop είναι θέμα δικό του και όχι της συσκευής

Δημοσ.
Στις 15/2/2018 στις 8:17 ΜΜ, C0uP_d3_GrAcE είπε

Μολις διαβασα οτι πολλοι που εχουν το oneplus 5Τ εχουν θεμα και κλεινει η συσκευη τους και δεν ανοιγει!  Οποτε αυτο με κανει να παω σε v30

Στις 15/2/2018 στις 8:30 ΜΜ, C0uP_d3_GrAcE είπε

Συμφωνω αλλα μολις πληροφορηθηκα για ενα θεμα που κλεινει και δεν ανοιγει καθολου ή κλεινει και εχει θεματα με το boot κτλ οποτε θα παω σε V30. Κριμα παντως γιατι μου αρεσε και το λογισμικο και σαν κινητο γενικα,.,

Δώσε κάποιο link ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το 5t απο τον Δεκέμβριο και δεν ειχα ποτε θεμα με το boot. Το μονο αρνητικό της συσκευής ειναι η κάμερα και αυτο λογο software..

Επεξ/σία από hliastsek

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...