Προς το περιεχόμενο

V30 ή OnePlus 5T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια! Απο εμπειρια κυριως, ειναι να αγορασω ειτε το LG V30 ή το OnePlus 5T.

• Σχετικα με το οικονομικο, εχω βρει και τα 2 σε σχεδον ιδια τιμη και οχι τιμες ιντερνετ οποτε ας μη το θεσουμε κριτηριο στην επιλογη μας
  • Δεν με νοιαζει η τελεια καμερα ας ειναι σε επιπεδα G6 πχ.
  • Με ενδιαφερει να μην εχει προβληματα software & hardware και σε περιπτωση αγορας να μπορω να το παω σε ενα καλο σερβις! Επισης θα ηθελα να εχω μελλοντικα καποια custom rom.
  • Η ταχυτητα στο ιντερνετ (καλυτερο modem αν το λεω σωστα)

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από C0uP_d3_GrAcE
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, C0uP_d3_GrAcE είπε

• Με ενδιαφερει να μην εχει προβληματα software & hardware και σε περιπτωση αγορας να μπορω να το παω σε ενα καλο σερβις!
  • Επισης θα ηθελα να εχω μελλοντικα καποια custom rom.

Ευχαριστω!

1)Service στην Ελλαδα μονο η LG εχει(procordia).Oneplus το στελνεις με courier πισω σε αυτους για επισκευη

2)Custom rom,root και λοιπες ιστοριες μονο σε Oneplus μερια.Παραπανω υποστηριξη με διαφορα σε xda,και δεν βγαινεις εκτος εγγυησης οπως στην περιπτωση της LG.

3)Δεν εχω δει συγκεκριμενα για το V30 πως τα παει σε αυτο το κομματι,αλλα το Oneplus5t εχει απο τις καλυτερες ληψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το v30 είναι καλύτερο σε ανάλυση οθόνης,είναι αδιάβροχο και σε φωτογραφία.

Σε όλα τα άλλα το Oneplus 5T

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Οι φωτογραφια δεν ειναι για μενα οπως ειπα το παν δεν με νοιαζει αρκει να μην ειναι σε επιπεδα 2013! Ειναι οντως πιο "γρηγορο" και καλυτερο σε μπαταρια; θελω να ειναι πιο καλο στο multitasking και να εχει καλυτερη μπαταρια απο το G6 που ειχα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, C0uP_d3_GrAcE είπε

Οι φωτογραφια δεν ειναι για μενα οπως ειπα το παν δεν με νοιαζει αρκει να μην ειναι σε επιπεδα 2013! Ειναι οντως πιο "γρηγορο" και καλυτερο σε μπαταρια; θελω να ειναι πιο καλο στο multitasking και να εχει καλυτερη μπαταρια απο το G6 που ειχα

Ναι ειναι καλυτερο λογω χαμηλοτερης αναλυσης οθονης στην μπαταρια(αρα τραβαει λιγοτερο ρευμα)και σε multitasking λογω stock android(τα LG οπως ξερεις εχουν σαβουρο εφαρμογες της LG μεσα)και λογω 6-8gb ram αναλογα το μοντελο.

Το V30 υπερεχει στην αδιαβροχοποιηση ,στην κεντρικη ισως καμερα στο κομματι του video κυριως(η selfie του ειναι απο τις χειροτερες της αγορας),στον ενισχυτη ηχου για τους μουσικοφιλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις διαβασα οτι πολλοι που εχουν το oneplus 5Τ εχουν θεμα και κλεινει η συσκευη τους και δεν ανοιγει!  Οποτε αυτο με κανει να παω σε v30

Επεξ/σία από C0uP_d3_GrAcE
Δημοσ.
6 ώρες πριν, C0uP_d3_GrAcE είπε

Καλησπερα παιδια! Απο εμπειρια κυριως, ειναι να αγορασω ειτε το LG V30 ή το OnePlus 5T.

• Σχετικα με το οικονομικο, εχω βρει και τα 2 σε σχεδον ιδια τιμη και οχι τιμες ιντερνετ οποτε ας μη το θεσουμε κριτηριο στην επιλογη μας
  • Δεν με νοιαζει η τελεια καμερα ας ειναι σε επιπεδα G6 πχ.
  • Με ενδιαφερει να μην εχει προβληματα software & hardware και σε περιπτωση αγορας να μπορω να το παω σε ενα καλο σερβις! Επισης θα ηθελα να εχω μελλοντικα καποια custom rom.

Ευχαριστω!

Καλησπερα φιλε μου.στα περισσοτερα υπερεχει το one plus 5t.

Δημοσ.

Συμφωνω αλλα μολις πληροφορηθηκα για ενα θεμα που κλεινει και δεν ανοιγει καθολου ή κλεινει και εχει θεματα με το boot κτλ οποτε θα παω σε V30. Κριμα παντως γιατι μου αρεσε και το λογισμικο και σαν κινητο γενικα,.,

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, C0uP_d3_GrAcE είπε

Συμφωνω αλλα μολις πληροφορηθηκα για ενα θεμα που κλεινει και δεν ανοιγει καθολου ή κλεινει και εχει θεματα με το boot κτλ οποτε θα παω σε V30. Κριμα παντως γιατι μου αρεσε και το λογισμικο και σαν κινητο γενικα,.,

Αυτο φιλε μου δεν το εχω ακουσει απο κανεναν χρηστη ακομα.αλλα δεν το γνωριζω 100%.

Δημοσ.

Παντως εγώ που εχω το 5T, δεν είχα κανένα θέμα με boot κτλ. Εαν είχε λίγο καλύτερη κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού θα ηταν σχεδόν τέλεια συσκευή γιατι απο ταχύτητα δεν πιάνεται. Εαν σε βοηθήσει έχω κάνει ενα review για το 5Τ που αναλύω αρκετά το software , camera κτλ. Απο περιέργεια σε τι τιμή βρίσκεις το V30, κάνει σχεδόν τα διπλά λεφτα σε σχέση με το 5Τ και πιστεύω οτι έχει αρκετά καλύτερη κάμερα.

• Like 1
Δημοσ.

610 ευρω απο μια αγγελια εδω και το αλλο καπου εκει θα το παρω απο μαγαζι ελληνικο γτ δεν ξερω αν μπορεις με χρεωστικη να το παραγγειλεις και ζηταει μονο πισωτικη π δεν εχω! Ποσο καιρο το εχεις; σιγουρα δεν θα εχω θεμα; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, C0uP_d3_GrAcE είπε

610 ευρω απο μια αγγελια εδω και το αλλο καπου εκει θα το παρω απο μαγαζι ελληνικο γτ δεν ξερω αν μπορεις με χρεωστικη να το παραγγειλεις και ζηταει μονο πισωτικη π δεν εχω! Ποσο καιρο το εχεις; σιγουρα δεν θα εχω θεμα; 

Δεν μπορω να σου πω σιγουρα :P, παντως και σε forum που το παρακολουθώ δεν εχω δει κατι για το θέμα. Εγω το πηρα για το review μονο και θα το δώσω, εαν σε ενδιαφέρει στειλε πμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, C0uP_d3_GrAcE είπε

Μπορεις να μας δωσεις και μας την πληροφορια αυτη?Εγω απο το γειτονικο forum ουτε για bootloop εχω διαβασει,ουτε οτι δεν ανοιγει καθολου,ουτε το κλπ που γραφεις.

Αν θες να πας στο V30 κανενα θεμα(για αυτο πχ δεν διαβασες για το θεμα που εχει το panel της οθονης του?).

Μεμονομενα προβληματα αν θελεις μπορω απο forum του εξωτερικου να σου βρω για οτι κινητο εχει βγει,ακομα και για τα ακριβοτερα της αγορας.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ στα θετικά του V30 θα έβαζα και το μικρότερο μέγεθος και, φυσικά, την κορυφαία ηχητική απόδοση και τις κορυφαίες δυνατότητες λήψης βίντεο.

Απλά δεν υπάρχει στον ορίζονται δυνατότητα για root.

Επεξ/σία από Voodooman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...