Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω προβλημα με τον υπολογιστη

Δεν ανοιγει εφαρμογες διοτι εχει εξαντληθει ο χωρος δισκου

Ο βασικος δισκος ειναι 250αρης ssd

Δεν χρησιμοποιω πολλα προγραμματα 2-3 βασικα πλην των γουιντοους 7 ολτιμειτ που εχω

Οι αναβαθμισεις πιστευω οτι φταινε γιαυτο και δεν ξερω τι να κανω

Βλεπω ενα κουμπι εκκαθαριση δισκου αλλα φοβαμαι να το πατησω μην κανω καμια χοντρη ζημια

Ετρεξα πολλες φορες το προγραμμα προστασιας των γουιντοους μπας ηταν καποιος ιος αλλα δεν ειναι

Παρακαλω πολυ τα φωτα σας

Υποψιν δεν ξερω καθολου Αγγλικα και τα γουιντοους ειναι στα Ελληνικα

ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου - κατάργηση εγκατάστασης προγραμμάτων και βγάζεις ότι δεν σου χρειάζεται. αλλά όταν λες πως δεν έχεις χώρο τι εννοείς; τα windows δεν πιάνουν πάνω από 20gb και πολλά λέω άντε και άλλα τόσα που τα κρατάει το σύστημα σαν cache και πάλι πολλά λέω. στα υπόλοιπα τι έχεις; αν είναι παιχνίδια λογικό αλλά αν είναι αναβαθμίσεις δε νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι εχω ειναι κυριως εικονες στην επιφανεια εργασιας

δεν βρισκω κατι αλλο

Απο που μπορω να δω τι περιεχει ο δισκος ωστε να ξεκινησω μεταφορα η διαγραφη αρχειων ?

Επεξ/σία από Duke Nukem
Δημοσ.

όταν πηγαίνεις στο c πόσο διαθέσιμο χώρο σου λέει πως έχει;

Δημοσ.

140mb ή 140gb; γιατί αν είναι το πρώτο τότε σίγουρα κάτι έχεις μέσα. πήγαινε εκεί που σου είπα στην αρχή και δες.

Δημοσ.

σίγουρα υπάρχει μέσα τότε εγκατεστημένο και το πιθανότερο να είναι παιχνίδι γιατί πρόγραμμα να πιάνει τόσο χώρο πολύ σπάνιο εκτός και αν είναι κάποιο πολύ εξειδικευμένο και οι αναβαθμίσεις των Windows με τίποτα δεν πιάνουν 100gb. ούτε καν 10gb.. μήπως έχεις κανένα παιχνιδάκι μέσα το οποίο κατέβασε κανένα patch και στον γέμισε;

επίσης το να μη μπορεί να ανοίξει τις εφαρμογές μου φαίνεται παράξενο. άσχετα με το αν έχεις χώρο ή όχι μέσα οι εφαρμογές που έχεις ήδη εγκαταστήσει πρέπει να ανοίγουν κανονικά. οι μόνη περίπτωση που δε θα τρέχουν είναι όταν πας να κάνεις εγκατάσταση μια καινούρια και επειδή δεν έχεις χώρο δε σε αφήνει να προσχωρήσεις. 

Δημοσ.

αυτά δεν έχουν να κάνουν με τον σκληρό δίσκο. πήγαινε εκεί που σου είπα και δεν τι εφαρμογές είναι μέσα και αν δεις κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις να το έχεις περάσει το κάνεις απεγκατάσταση.

Δημοσ.

Βγαλε ενα screenshot απο την εκκαθαριση δισκου ωστε να δουμε τι σου προτεινει και αν ειναι ασφαλες να διαγραψεις (τις περισσοτερες φορες ειναι αρκετα ασφαλες).

Δημοσ.

Διεγραψα τα περιεχομενα ενος φακελου που εσβησε μολις διεγραψα οτι ειχε και που ειχε δημιουργηθει την 31/1 οπου απο εκει και μετα εμφανιστηκε το θεμα

Ο φακελος αυτος ηταν μεσα στα γουιντοους και μαλλον δημιουργηθηκε απο την προσπαθεια να δω εναν αγωνα στο νετ μεσω λινκ

Εννοειται οτι διεγραψα μερικα προγραμματακια που μου απελευθερωσαν 3,5 γιγα χωρο

Τωρα λογικα θα ειναι οκ

Σας ευχαριστω πολυ ολους

Δημοσ.

Κάνε τον καθαρισμό δίσκου που είδες και μην φοβάσαι.

Κατέβασε το windirstat τρέξτο και δες που είναι τα ποιο πολλά δεδομένα. Μην σβήσεις ακόμα τίποτα, απλά πες μας τι σου δίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...