Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/3/2018 στις 2:30 ΜΜ, pavloa είπε

Καλησπέρα και απο μένα.. Στο κατάστημα μου, πέρσι βάλαμε καινούριο καλώδιο utp cat5e.

Βάλαμε pet καλώδιο απο του κουτάκι του οτε μεχρι μέσα και το τερματίζω σε ένα κουτί διακλάδωσης.. Λοιπόν απο το pet χρησιμοποίησα 1 ζεύγος το οποίο το τερμάτισα σε βύσμα RJ11 και το κούμπωσα στον διαχωριστή. Απο τον διαχωριστή έχω τραβήξει ένα utp cat5e. Πήρα 2 ζεύγη, στο κάθε ζεύγος έβαλα βύσμα RJ11 και τα κούμπωσα αντίστοιχα στον διαχωριστή. Απο εκεί το utp cat5e καταλήγει σε δύο πρίζες το ένα για το τηλέφωνο και το άλλο για το ίντερνετ. Το έχω κάνει σωστά ή θα έχω πρόβλημα στο μέλλον? 

1.JPG

Κανείς?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σωστά τα έχεις κάνει, αρκεί στις 2 πρίζες αυτές πρίζες να μην τερματίζει και άλλο καλώδιο πέραν αυτών που αναφέρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, jkoukos είπε

Σωστά τα έχεις κάνει, αρκεί στις 2 πρίζες αυτές πρίζες να μην τερματίζει και άλλο καλώδιο πέραν αυτών που αναφέρεις.

Στην πρίζα του τηλεφώνου έχω συνδέσει απο πίσω και ένα καλώδιο utp για τον συναγερμό  και το τερματίζω στον συναγερμό με rj11. 

Είναι σωστό έτσι ή πρέπει να το συνδέσω στο βύσμα της πρίζας?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Από την στιγμή που η σύνδεση είναι μετά το splitter, δεν έχει σημασία αν είναι μπροστά ή πίσω.

Υπόψη ότι κανονικά πρέπει το τηλεφωνικό σήμα (μετά το splitter) να πάει πρώτα στον συναγερμό και μετά σε οποιαδήποτε άλλη τηλεφωνική συσκευή. Και αυτό για να έχει ο συναγερμός άμεση προτεραιότητα στην γραμμή, ακόμη κι αν αυτή χρησιμοποιείται ήδη με ενεργή κλήση (ή έχει ξεχασθεί ανοικτό το ακουστικό).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Από την στιγμή που η σύνδεση είναι μετά το splitter, δεν έχει σημασία αν είναι μπροστά ή πίσω.

Υπόψη ότι κανονικά πρέπει το τηλεφωνικό σήμα (μετά το splitter) να πάει πρώτα στον συναγερμό και μετά σε οποιαδήποτε άλλη τηλεφωνική συσκευή. Και αυτό για να έχει ο συναγερμός άμεση προτεραιότητα στην γραμμή, ακόμη κι αν αυτή χρησιμοποιείται ήδη με ενεργή κλήση (ή έχει ξεχασθεί ανοικτό το ακουστικό).

Ναι το ξέρω οτι πρώτα πρέπει να πάρει ο συναγερμός και μετα να συνδέσω τα τηλέφωνα απλά τότε απο βιασύνη να συνδέσω την γραμμή δεν το έκανα και το έχω στο μυαλό μου να το φτιάξω.  Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...