Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

qDyNYZO.png

Από αύριο, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, τα νοικοκυριά της Αττικής μπορούν να επωφεληθούν από το νέο πρόγραμμα επιδότησης εγκαταστάσεων θέρμανσης φυσικού αερίου που προσφέρει η ΕΔΑ Αττικής και να μετατρέψουν το υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης με νέο φυσικού αερίου κερδίζοντας μέχρι €3.500 για μία πολυκατοικία και €550 για ένα διαμέρισμα.....

https://media.edaattikis.gr/documents/news/p14022018?version=1518596875018

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμα τα παραπάνω link !

Κοιτώντας πάντως τη γειτονιά μου, δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά έχει κάνει η ΔΕΠΑ, με ποια λογική έχει περάσει δίκτυο

DUkmhqL.jpg

Δημοσ.

Εισαι πρασινος εκει που εχει το "μπαλονακι" αρα εχεις , ποιος ξερει πως και τι ( ισως εκμεταλευση του πααλαιου δυκτιου φωταεριου )

Δημοσ.

Μπα δεν είναι το σπίτι μου εκεί, έβαλα τον ΤΚ της γειτονιάς μου για να δω τι παίζει, και επέλεξε μόνο του μια διεύθυνση

Έχει δίκτυο 30 μέτρα από το σπίτι μου, αλλά φευ, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο στενό μου...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

δεν είναι το σπίτι μου εκεί

"πιανεις" το μπαλονακι και το πας στο σπιτι σου , απλα , το ΤΚ οριζει μια ευρητερη περιοχη και ο χαρτης βαζει μπαλονι καπου στο κεντρο

Και σε μενα πχ η παραδιπλα πολυκατοικια δεν μπορει να παρει ενω εμενα εχουν ηδη 3 διαμερισματα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ναι, οκ, κατάλαβα πως λειτουργεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι στα 40 μέτρα έχουν αέριο ενώ εγώ όχι :D 

Ακριβως αυτο ισχύει στο πατρικό μου.

Περίμεναν το φυσικο αέριο, πέρασε απ ολη τη περιοχή εκτος απ το δρομο μου. Ολοι γυρω γυρω έχουν φυσικο, αυτονομία, όλα καλά,. στο πατρικό έχουν κοψει πετρέλαιο διοτι δε συμφέρει. Ουτε αυτονομιά μπορουν να βάλουν ο καθένας ξεχωριστά γιατι κάτι παιζει με τα καζάνια πετρελαίου που θα έπρεπε να μπουν στα μπαλκόνια κοκ.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, pontez2 said:

Πολυ καλο αρκει να έχει περάσει το φυσικο αέριο απ τη γειτονιά σου!!

Dat...

Δυστυχώς εδώ "ποτέ" :(

Δημοσ.

Εδω να δεις πλακα εγω μενω στην οδο χχχχχχχ με αριθμο 8 , στην διπλανη πολυκατοικία χχχχχ με αριθμο 10 δεν εχει διαθεσιμότητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πολλές πολυκατοικίες που έχω πάει μου έχουν κάνει το ίδιο παράπονο.

Πχ στο νούμερο 98 έχει και δίπλα στο 100 όχι 

Δεν είναι θέμα βαρεμάρας η οτιδήποτε άλλο παίζουν κ άλλοι παράγοντες. Υπάρχει πλάνο και σχέδιο και βάση αυτού περνάνε οι αγωγοί για το Φ.Α 

Αν δεν ήταν γωνία ώστε να τελειώσει η παροχή τότε κάτι άλλο παίζει που σταμάτησαν στο Ν.98

Επεξ/σία από stelios18120
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, pontez2 said:

Κλασική Ελλάδα...που να σκάψουμε περισσότερο μωρέ :P:P 

Κακά τα ψέματα εδώ Πεντέλη δεν το βρίσκω παράλογο που δεν έχουν έρθει. Με σχεδόν αποκλειστικά μονοκατοικίες/μεζονέτες δεν γίνεται δουλειά, θέλουν πολυκατοικίες...

Δημοσ.

Ακριβώς αυτο

Παίζει και ο παράγοντας κέρδος.

Δεν θα περάσει από γειτονιά πχ παλαιό ψυχικό επειδή όλοι έχουν μονοκατοικίες κτλπ

Ενώ πχ Δραπετσώνα με πολυκατοικία με 30-40 διαμερίσματα συμφέρει 100%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...