Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..ηθελα να ρωτησω κατι και να μου πειτε κι εσεις - αν εχετε καποια εμπειρια βεβαια- αν ισχυει η αυξηση ή η μείωση των τιμων των τηλεορασεων πριν καποιο μεγαλο αθλητικο γεγονος.

Παραδειγμα εν οψη καλοκαιριου του 2018 και  λογω Μουντιαλ , εαν καποια καταστηματα , λογω του οτι θα υπαρξει μεγαλυτερη ζητηση οσον αφορα τις τηλεορασεις , θα ριξουν τις τιμες τους ή θα τις αυξήσουν .

Εμενα καποιοι μου λενε οτι θα τις ριξουν λογικα λογω ανταγωνισμου αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Σπίτι εμείς αγοράσαμε τη τηλέοραση τη μεγάλη το καλοκαίρι του 2012, ανήμερα του προημιτελικού με Γερμανία από τα mediamrkt. Τότε λοιπόν έτρεχε η εξής προσφορά. Ότι αν αποκλείαμε τη Γερμανία θα μας επέστρεφαν τα μισά χρήματα. Κάτι τέτοιο. Φαντάζεσαι μόλις ισοφάρισε ο Σαμαράς τι έγινε :P

Μάλλον θα πέσουν οι τιμές. Απλά πρόσεχε μην είναι εικονικές οι εκπτώσεις. Δηλαδή να έχουν ανέβει μια βδομάδα πριν οι τιμές και απλά τις πάνε στις φυσιολογικές τους. Να έχεις σταμπάρει μοντέλα που σε ενδιαφέρουν από πιο πριν για να κάνεις τις συγκρίσεις. 

και γω θα σου έλεγα περίμενε λίγους μήνες, ο Ιούνιος είναι κοντά. Συν ότι κάποιες εταιρείες θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα του 18 άρα τα τωρινά θα πέσουν όπως και να χει.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Edel είπε

Σπίτι εμείς αγοράσαμε τη τηλέοραση τη μεγάλη το καλοκαίρι του 2012, ανήμερα του προημιτελικού με Γερμανία από τα mediamrkt. Τότε λοιπόν έτρεχε η εξής προσφορά. Ότι αν αποκλείαμε τη Γερμανία θα μας επέστρεφαν τα μισά χρήματα. Κάτι τέτοιο. Φαντάζεσαι μόλις ισοφάρισε ο Σαμαράς τι έγινε :P

Μάλλον θα πέσουν οι τιμές. Απλά πρόσεχε μην είναι εικονικές οι εκπτώσεις. Δηλαδή να έχουν ανέβει μια βδομάδα πριν οι τιμές και απλά τις πάνε στις φυσιολογικές τους. Να έχεις σταμπάρει μοντέλα που σε ενδιαφέρουν από πιο πριν για να κάνεις τις συγκρίσεις. 

και γω θα σου έλεγα περίμενε λίγους μήνες, ο Ιούνιος είναι κοντά. Συν ότι κάποιες εταιρείες θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα του 18 άρα τα τωρινά θα πέσουν όπως και να χει.

σ' ευχαριστω ...κι εγω αυτο κανω..σταμπαρω καποια μοντελα, τα αποθηκευω για να τα παρακολουθω , και αναμενω να δω τι θα γινει...εγω υπολογιζω το πολυ μεχρι τον Μαιο να εχουν ριξει καπως τις τιμες τους

επισης ισχυει αυτο που ειπες και για τα 2018 μοντελα..δλδ να ριξουν τα παλαιοτερα ..εν αναμονη ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...