Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σας θα ήθελα την γνώμη  σας , αν μπορώ να ζητήσω από τον ΟΤΕ να μου φέρει την οπτική ινα από το ΚΑΦΑΟ στο σπίτι μου μέσα , δεν με πειράζει αν έχει κόστος , με ενδιαφέρει μόνο αν γίνεται , ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Δημοσ.

Ινα μέσα στο σπίτι μπορούν να σου φέρουν, το κόστος όμως εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες, πχ την απόσταση, τις άδειες που πρέπει να πάρουν κλπ κλπ κλπ. Για να καταλάβεις τι εννοώ, σε πελάτη μου που έπρεπε να φέρουν την ίνα απο απόσταση περίπου 1,5 χιλιόμετρο, χρεώνουν με ΠΟΛΥ ειδική τιμή επειδή ο πελάτης έχει περίπου 2000 γραμμές (ξενοδοχεία σε ελλάδα και κύπρο,κλινικές κ.α) περίπου 650€ τον μήνα για 20Mbit και με ελάχιστο συμβόλαιο 3ετία.

Δημοσ.
Στις 2/15/2018 στις 5:43 ΠΜ, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

Καλήμερα σας θα ήθελα την γνώμη  σας , αν μπορώ να ζητήσω από τον ΟΤΕ να μου φέρει την οπτική ινα από το ΚΑΦΑΟ στο σπίτι μου μέσα , δεν με πειράζει αν έχει κόστος , με ενδιαφέρει μόνο αν γίνεται , ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Ναι γίνεται.

Δημοσ.

Αν σου φέρον την οπτική ίνα στο σπίτι κερδίσεις παραπάνω ταχύτητα? χαμηλότερο ping? από περιέργεια ρωτάω για να δω αν αξίζει να το κάνω και εγώ

• Super Moderators
Δημοσ.

Καταρχάς οι περιπτώσεις να φέρουν οπτική σπίτι και να μην κοστίσει ο κούκος αηδόνι είναι να είσαι σε περιοχή κάλυψης Inalan, HCN και στις περιοχές της Voda και Wind που έχουν δηλώσει ότι θα υλοποιήσουν FTTH. Δεν αναφέρω το πιλοτικό του ΟΤΕ γιατί είναι ακόμα πιο μικρή η περιοχή "κάλυψης".

Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές, για οικιακή χρήση, δεν φέρνεις οπτική διότι θα σου χρεώσουν και το σκάψιμο κι επικό πάγιο αν δεν κάνω λάθος, σαν να είσαι επιχείρηση...

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, mkp είπε

Αν σου φέρον την οπτική ίνα στο σπίτι κερδίσεις παραπάνω ταχύτητα? χαμηλότερο ping? από περιέργεια ρωτάω για να δω αν αξίζει να το κάνω και εγώ

το κερδος ειναι οτι η συνδεση εχει πολυ μεγαλυτερες δυνατοτητες,  αλλα αυτη τη στιγμη οι παροχοι δινουν ακριβως τα ιδια με το fttc.

με τα υπαρχοντα οικιακα πακετα 100/10 & 200/20 δεν κερδιζεις κατι σε σχεση με το internet απο καμπινα.

μονο ακομα μεγαλυτερη αξιοπιστια λογω της εξαλειψης του χαλκου, που και το fttc εχει πολυ μεγαλη αξιοπιστα, τουλαχιστον οταν η καμπινα δεν ειναι πολυ μακρια.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, rofl είπε

με τα υπαρχοντα οικιακα πακετα 100/10 & 200/20 δεν κερδιζεις κατι σε σχεση με το internet απο καμπινα.

Αν σου φέρουν την ινα μεσα στο σπίτι δεν κερδίζεις κάτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mpentenis είπε

Αν σου φέρουν την ινα μεσα στο σπίτι δεν κερδίζεις κάτι?

τι να κερδισεις? αμα πιανεις 100αρι η 200αρι απ το καφαο η το σπιτι το ιδιο δεν ειναι?

το ftth απλα μπορει να δωσει πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες. αυριο το πρωι μπορουν να δωσουν gigabit στα ftth.

αλλα αμα δινουν 100αρι/200αρι ειναι σχεδον το ιδιο με το fttc

. πρακτικα στην παρουσα φαση μπαινει ftth μονο οπου δεν βολευει να αλλαχτουν τα καφαο (πχ κεντρο)

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...