Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα τι φαση με τις τιμες τον καρτων γραφικων και ram ? 

Ημουν κανα χρονο εκτος σπορ και βλεπω η gtx 1060 κανει τωρα οσο η 1070 πριν.

Οι μνημες που πηρα 150 πριν ενα χρονο τωρα σκρουτζ 240...

Εγινε κανα παγκοσμιο κρακ. ?

Δηλαδη μετα βιας high settings 1080p σε πολλα games και μισο χιλιαρικο τιμη ? 

Ηθελα να φτιαξω μια συνθεση για φιλο και μου εχω παθει τη πλακα μου.

Δημοσ.

έχουν πάθει μπιτκονίαση (οι κάρτες γραφικών) και σμαρτφωνίαση οι μνήμες. Τα άλλα είναι λίγο πολύ ΟΚ, όμως το κόστος για να χτήσεις τώρα PC είναι μάλλον απαγορευτικό.

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, afantos είπε

έχουν πάθει μπιτκονίαση (οι κάρτες γραφικών) και σμαρτφωνίαση οι μνήμες. Τα άλλα είναι λίγο πολύ ΟΚ, όμως το κόστος για να χτήσεις τώρα PC είναι μάλλον απαγορευτικό.

Αυτά γίνονται όταν προσπαθούν να στήνουν μηχανήματα για mining... Εμείς πάλι θα πληρώσουμε τη νύφη... 

Δημοσ.

με τις κάρτες γραφικών και τις μνήμες το καταλαβαίνω (εν μέρη) αλλά γενικώς γίνεται ένας χαμός σε όλο το hardware. εδώ πουλάνε ssd μεταχειρισμένους πιο ακριβά και από καινούριους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός απο μπιτκονιαση κλπ πιστευω και η μοδα του "gaming" είναι μεσα στους λογους.Και ειναι και λιγο καρτελ η φαση.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει και πολυ την ολη ιστορια.

Απο αυτα που διαβασα δεν βγαζω ακρη γιατι να εχουμε τιμες στα ουρανια.

Αφου "ολοι" αγοραζαν gaming καρτες για mining γιατι να αυξηθουν οι τιμες ; Αφου πουλουσαν οι εταιριες.

Λογω χαμηλων αποθεματων ;

Δημοσ.

Παιδιά δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα, θα πρέπει να δουλεύω 1 ολόκληρο μήνα για να πάρω ένα gaming cpu.. Τώρα το τι θα τρώω αυτό το μήνα... Μάλλον καλώδια sata που περισσεύουν... 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, BringMe2Life είπε

Παιδιά δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα, θα πρέπει να δουλεύω 1 ολόκληρο μήνα για να πάρω ένα gaming cpu.. Τώρα το τι θα τρώω αυτό το μήνα... Μάλλον καλώδια sata που περισσεύουν... 

cpus απο ότι είδα είναι οκ. 200 ευρώ για έναν ι5 8400 είναι πολύ καλά. Μάλλον μπερδεύτηκες και εννοείς gpu :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Cpu ευτυχώς ακόμα είναι σε νορμάλ  επίπεδα. Ελπίζω να μη "ξεσπάσει" κι εκεί καμιά τρέλα. Θέλω να αναβαθμίσω φέτος :P ( αλλά κλασσικά το τραταρω λίγο λόγω ραμ τιμών )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Μάλλον 2μηνο όπως πάει το πράγμα... :P

• Like 1
Δημοσ.

Πρακτικη κανεις ως φοιτητης? Γιατι gaming cpu παιρνεις ανετα με 170 ευρω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Albilosha είπε

cpus απο ότι είδα είναι οκ. 200 ευρώ για έναν ι5 8400 είναι πολύ καλά. Μάλλον μπερδεύτηκες και εννοείς gpu :P

Cpu εννοούσα και μάλιστα τον I7-7700K που έχω βάλει στο μάτι.. 

5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Οι Cpu ευτυχώς ακόμα είναι σε νορμάλ  επίπεδα. Ελπίζω να μη "ξεσπάσει" κι εκεί καμιά τρέλα. Θέλω να αναβαθμίσω φέτος :P ( αλλά κλασσικά το τραταρω λίγο λόγω ραμ τιμών )

Μήπως είσαι στο μυαλό μου; 

5 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Πρακτικη κανεις ως φοιτητης? Γιατι gaming cpu παιρνεις ανετα με 170 ευρω.

^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...