Chocobo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Καλα τι φαση με τις τιμες τον καρτων γραφικων και ram ? Ημουν κανα χρονο εκτος σπορ και βλεπω η gtx 1060 κανει τωρα οσο η 1070 πριν. Οι μνημες που πηρα 150 πριν ενα χρονο τωρα σκρουτζ 240... Εγινε κανα παγκοσμιο κρακ. ? Δηλαδη μετα βιας high settings 1080p σε πολλα games και μισο χιλιαρικο τιμη ? Ηθελα να φτιαξω μια συνθεση για φιλο και μου εχω παθει τη πλακα μου.
afantos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 έχουν πάθει μπιτκονίαση (οι κάρτες γραφικών) και σμαρτφωνίαση οι μνήμες. Τα άλλα είναι λίγο πολύ ΟΚ, όμως το κόστος για να χτήσεις τώρα PC είναι μάλλον απαγορευτικό. 5 1
BringMe2Life Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, afantos είπε έχουν πάθει μπιτκονίαση (οι κάρτες γραφικών) και σμαρτφωνίαση οι μνήμες. Τα άλλα είναι λίγο πολύ ΟΚ, όμως το κόστος για να χτήσεις τώρα PC είναι μάλλον απαγορευτικό. Αυτά γίνονται όταν προσπαθούν να στήνουν μηχανήματα για mining... Εμείς πάλι θα πληρώσουμε τη νύφη...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 με τις κάρτες γραφικών και τις μνήμες το καταλαβαίνω (εν μέρη) αλλά γενικώς γίνεται ένας χαμός σε όλο το hardware. εδώ πουλάνε ssd μεταχειρισμένους πιο ακριβά και από καινούριους.
BringMe2Life Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Αλυσίδα φίλε, για να φτιάξεις νέο μηχάνημα πρέπει να δώσεις ένα νεφρό... Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια...
chrisSerres Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 μπακ του δε φιουτσαρ έπαθαν. Πόσα χρόνια έκανες να βγεις απ'το game σου και το ρωτάς αυτό?
fernw_thn_souvla Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκτός απο μπιτκονιαση κλπ πιστευω και η μοδα του "gaming" είναι μεσα στους λογους.Και ειναι και λιγο καρτελ η φαση. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από fernw_thn_souvla
Chocobo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δεν εχω καταλαβει και πολυ την ολη ιστορια. Απο αυτα που διαβασα δεν βγαζω ακρη γιατι να εχουμε τιμες στα ουρανια. Αφου "ολοι" αγοραζαν gaming καρτες για mining γιατι να αυξηθουν οι τιμες ; Αφου πουλουσαν οι εταιριες. Λογω χαμηλων αποθεματων ;
Undertaker25 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μάλλον η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την παραγωγή και το εκμεταλλεύονται για να αρμέξουν τον κόσμο. 2 1
BringMe2Life Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα, θα πρέπει να δουλεύω 1 ολόκληρο μήνα για να πάρω ένα gaming cpu.. Τώρα το τι θα τρώω αυτό το μήνα... Μάλλον καλώδια sata που περισσεύουν... 1 1
Chocobo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, BringMe2Life είπε Παιδιά δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα, θα πρέπει να δουλεύω 1 ολόκληρο μήνα για να πάρω ένα gaming cpu.. Τώρα το τι θα τρώω αυτό το μήνα... Μάλλον καλώδια sata που περισσεύουν... cpus απο ότι είδα είναι οκ. 200 ευρώ για έναν ι5 8400 είναι πολύ καλά. Μάλλον μπερδεύτηκες και εννοείς gpu
7nisiotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι Cpu ευτυχώς ακόμα είναι σε νορμάλ επίπεδα. Ελπίζω να μη "ξεσπάσει" κι εκεί καμιά τρέλα. Θέλω να αναβαθμίσω φέτος ( αλλά κλασσικά το τραταρω λίγο λόγω ραμ τιμών ) Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis
Undertaker25 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, BringMe2Life είπε Παιδιά δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα, θα πρέπει να δουλεύω 1 ολόκληρο μήνα για να πάρω ένα gaming cpu.. Τώρα το τι θα τρώω αυτό το μήνα... Μάλλον καλώδια sata που περισσεύουν... Μάλλον 2μηνο όπως πάει το πράγμα... 1
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, BringMe2Life είπε Παιδιά δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα, θα πρέπει να δουλεύω 1 ολόκληρο μήνα για να πάρω ένα gaming cpu.. Τώρα το τι θα τρώω αυτό το μήνα... Μάλλον καλώδια sata που περισσεύουν... Πρακτικη κανεις ως φοιτητης? Γιατι gaming cpu παιρνεις ανετα με 170 ευρω.
BringMe2Life Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Albilosha είπε cpus απο ότι είδα είναι οκ. 200 ευρώ για έναν ι5 8400 είναι πολύ καλά. Μάλλον μπερδεύτηκες και εννοείς gpu Cpu εννοούσα και μάλιστα τον I7-7700K που έχω βάλει στο μάτι.. 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Οι Cpu ευτυχώς ακόμα είναι σε νορμάλ επίπεδα. Ελπίζω να μη "ξεσπάσει" κι εκεί καμιά τρέλα. Θέλω να αναβαθμίσω φέτος ( αλλά κλασσικά το τραταρω λίγο λόγω ραμ τιμών ) Μήπως είσαι στο μυαλό μου; 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε Πρακτικη κανεις ως φοιτητης? Γιατι gaming cpu παιρνεις ανετα με 170 ευρω. ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα