Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, zio10 είπε

Είμαι κι εγώ υπέρ της αποσπώμενης μπαταρίας, της sd και του ραδιοφώνου.

Αποσπώμενη μπαταρία, εύκολη αλλαγή όταν έρθει η ώρα, μπορείς να έχεις και μια δεύτερη και να μη χρειάζεσαι powerbank που δεν βολεύει αν δεν κάθεσαι. Αν θέλουν μπορούν να τα κάνουν και αδιάβροχα και με αποσπώμενη μπαταρία. Προσωπικά αν είναι 1-2 χιλιοστά πιο χοντρά δεν με απασχολεί καν.

Micro sd, νεκρώνει το κινητό για οποιοδήποτε λόγο και δεν έχεις προλάβει να κάνεις backup. Χωρίς sd απλά κλαις τα αρχεία σου.

Fm, γιατί όχι; Δεν έχουμε πάντα και παντού internet. Δεν είναι κακό να υπάρχει!

Να προσθέσω και το heart rate monitor που έχω στο δικό μου και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βολικό. Όταν πηγαίνω να μου γράψει τα χάπια ο γιατρός, του λέω "άσε, μη με μετρήσεις μετρήθηκα με το πανέξυπνο κινητό μου". /s

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, haHa είπε

Καταλαβαινω οτι μπορει πχ να διαφωνουσες με το τι λενε τα αρθρα αν τα κατανοουσες, αλλα μου φαινεται πραγματικα περιεργο που αδυνατεις να κατανοησεις τι λενε. Ειναι το θεμα της κατανοησης απλου κειμενου που αναφερθηκε και προηγουμενως.

Μηπως μια μεταφραση να σε βοηθαγε; Γιατι ειναι περιεργο οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι τα αρθρα γραφουν οτι οι μη-αποσπωμενες μπαταριες βοηθουν σε λεπτοτερο design(ασχετα αν διαφωνεις με αυτο).

Note 3 8.3
Note 4 8.5
Note 5 7.6
Note 7 7.9
Note 8 8.6

s4 7.9
s5 8.1
s6 6.8
s7 7.9
s8 8.0
s9 8.4 (gsarena).

Συμπέρασμα για μπαταρία;
Τρίχες...να μην πώ. Και οι experts να μην πίνουν τόσα ούζα.
[Slimmer battery– Phone manufacturers can make their phone slimmer].

Στα λόγια ναί...στην πράξη μένουν μεταξεταστέοι.

Kαπάκι πίσω και ναί, η αδιαβροχοποίηση πάλι είναι εφικτή, και η μπαταρία μπαινοβγαίνει στην στιγμή.

Απλά σας θέλουν στους "περιοριστικούς χώρους". Kαι επίσης...

https://sputniknews.com/military/201708011056084228-snowden-warning-smartphones-batteries/

Bλέπεις εγώ ψάχνω περισσότερο απο εσένα και κρίνω, παρά να αναμασώ παραμύθια της χαλιμάς.

Άν εσύ τώρα τα 8,0 mm τα νοιώθεις καλύτερα...με τα 8.3 η΄8.4 mm κτλ...μόνο εσύ και οι experts.:lol:

Επεξ/σία από Expecto Patronum
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Abudi είπε

Να προσθέσω και το heart rate monitor που έχω στο δικό μου και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βολικό. Όταν πηγαίνω να μου γράψει τα χάπια ο γιατρός, του λέω "άσε, μη με μετρήσεις μετρήθηκα με το πανέξυπνο κινητό μου". /s

Δεν ξέρω, δεν τα έχω τσεκάρει :)

Βασικότατος λόγος για μένα που έχουμε πάει σε μη αποσπώμενες μπαταρίες είναι για να μην μπορεί ο χρήστης να βάλει χέρι στη συσκευή. 

Ακόμα και για μια απλή αλλαγή μπαταρίας να πρέπει να πάει ο κάτοχος στο σέρβις ή ακόμα καλύτερα να πάρει καινούργια συσκευή!

Βέβαια το πλασάρουν ότι γίνεται για άλλους λόγους...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Δεν ξέρω, δεν τα έχω τσεκάρει :)

Βασικότατος λόγος για μένα που έχουμε πάει σε μη αποσπώμενες μπαταρίες είναι για να μην μπορεί ο χρήστης να βάλει χέρι στη συσκευή. 

Ακόμα και για μια απλή αλλαγή μπαταρίας να πρέπει να πάει ο κάτοχος στο σέρβις ή ακόμα καλύτερα να πάρει καινούργια συσκευή!

Βέβαια το πλασάρουν ότι γίνεται για άλλους λόγους...

Πλασάρουν ότι φεύγει το audio jack ή/και οι μπαταρίες δεν είναι αποσπώμενες για να έχεις "αδιαβροχοποίηση" (βλέπε το Pixel για παράδειγμα). Ε λοιπόν, το S5 που κρατώ στα χέρια μου πώς τα έχει όλα αυτά και κυκλοφόρησε και πριν 4 χρόνια;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω βαρεθεί σε καθε θεμα Samsung τα ιδια και τα ιδια post. Λοιπον με την σειρά και σε λίστα

1. H Samsung ΔΕΝ εχει ραδιοφωνο

2. Η Samsung ΔΕΝ έχει αποσπώμενη μπαταρία

3. Η Samsung ΔΕΝ έχει to X/Ψ/Ω feature που θέλετε

Συμπέρασμα. Το να μην αρέσει ειναι λογικό. Εχετε κάθε δικαίωμα να το κατακρινετε και να μην αγοράσετε το κινητο. Αλλα να μπαινετε σε thread συσκευής που ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ οτι δεν θα εχει αυτα που θελετε, και παρ΄ολα αυτα ασχολείστε και κράζετε ειναι, το λιγότερο, κομπλεξικο και στην καλυτερη περιπτωση πρήζετε τα σηκώτια των υπολοίπων

Δημοσ.
8 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

Εχω βαρεθεί σε καθε θεμα Samsung τα ιδια και τα ιδια post. Λοιπον με την σειρά και σε λίστα

1. H Samsung ΔΕΝ εχει ραδιοφωνο

2. Η Samsung ΔΕΝ έχει αποσπώμενη μπαταρία

3. Η Samsung ΔΕΝ έχει to X/Ψ/Ω feature που θέλετε

Συμπέρασμα. Το να μην αρέσει ειναι λογικό. Εχετε κάθε δικαίωμα να το κατακρινετε και να μην αγοράσετε το κινητο. Αλλα να μπαινετε σε thread συσκευής που ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ οτι δεν θα εχει αυτα που θελετε, και παρ΄ολα αυτα ασχολείστε και κράζετε ειναι, το λιγότερο, κομπλεξικο και στην καλυτερη περιπτωση πρήζετε τα σηκώτια των υπολοίπων

Χμμμ. Αυτά τα διαβάζω και από φανατικούς Apple-άκηδες, αλλά τουλάχιστον αυτοί έχουν και έναν λόγο παραπάνω

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Abudi είπε

Πλασάρουν ότι φεύγει το audio jack ή/και οι μπαταρίες δεν είναι αποσπώμενες για να έχεις "αδιαβροχοποίηση" (βλέπε το Pixel για παράδειγμα). Ε λοιπόν, το S5 που κρατώ στα χέρια μου πώς τα έχει όλα αυτά και κυκλοφόρησε και πριν 4 χρόνια;

Εσυ το βλεπεις απο την σκοπια της Ελλαδας που πολλοι πλεον κρατανε ενα κινητο 4-5 χρονια για τους γνωστους λογους.Ελα ντε ομως που οι εταιρειες μας εχουν γραμμενους στα υποδηματα τους ως χωρα(παλι για τους γνωστους λογους), και κοιτανε τις ανεπτυγμενες χωρες που ο μεσος ορος ειναι τα 2 χρονια, και ετσι εκτος απο τους τεχνολογικους λογους που αναφερθηκαν απο αλλο χρηστη σε προηγουμενα ποστ υπολογιζουν οτι και με την πιο ακραια χρηση τα 3 χρονια τα εχουν ανετα οι μη αποσπωμενες.

Και δεν βαζω καθολου στην εξισωση την δυνατοτητα αλλαγης μπαταριας στις μη αποσπωμενες.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Εσυ το βλεπεις απο την σκοπια της Ελλαδας που πολλοι πλεον κρατανε ενα κινητο 4-5 χρονια για τους γνωστους λογους.Ελα ντε ομως που οι εταιρειες μας εχουν γραμμενους στα υποδηματα τους ως χωρα(παλι για τους γνωστους λογους), και κοιτανε τις ανεπτυγμενες χωρες που ο μεσος ορος ειναι τα 2 χρονια, και ετσι εκτος απο τους τεχνολογικους λογους που αναφερθηκαν απο αλλο χρηστη σε προηγουμενα ποστ υπολογιζουν οτι και με την πιο ακραια χρηση τα 3 χρονια τα εχουν ανετα οι μη αποσπωμενες.

Και δεν βαζω καθολου στην εξισωση την δυνατοτητα αλλαγης μπαταριας στις μη αποσπωμενες.

Δε διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά πώς δικαιολογεί ότι 4 χρόνια μετά πολλές εταιρείες κόβουν το jack για να βάλουν (απ' ότι λένε) IP67; Πώς κάτι που ήταν εφικτό το '14  (και σε τιμή τόσο χαμηλότερη που δε δικαιολογείται από τον πληθωρισμό  νομίζω) καθίσταται δύσκολο σήμερα;

Edit: Για να διευκρινίσω, κύριοι ένοχοι του παραπάνω είναι OnePlus και Google. Απλώς με την είδηση αυτή, δραττομαι της ευκαιρίας να σχολιάσω το εξής γενικότερα. Αντί πολλές εταιρείες να προσθέσουν στην τεχνολογία που είχαμε πριν 4 χρόνια, αφαιρούν. Η ΜΟΝΗ που δεν το κάνει από άποψη hardware, είναι η Samsung (να δεχτώ εν μέρει το θέμα της μη αποσπώμενης μπαταρίας πλέον, που όμως έρχεται με τα δικά του πλεονεκτήματα - καλύτερες συναρμογές και ίσως καμπτική αντοχή). Όμως η αγαπητή Samsung αντί να απαντήσει στην βασική κριτική της συντριπτικής πλειοψηφίας καταναλωτών και reviewers, προσφέρει κυριολεκτικά καθρεφτάκια (=σκατemojis) στους "ιθαγενείς"

Επεξ/σία από Abudi
Προσθήκη κειμένου
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Abudi είπε

Δε διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά πώς δικαιολογεί ότι 4 χρόνια μετά πολλές εταιρείες κόβουν το jack για να βάλουν (απ' ότι λένε) IP67; Πώς κάτι που ήταν εφικτό το '14  (και σε τιμή τόσο χαμηλότερη που δε δικαιολογείται από τον πληθωρισμό  νομίζω) καθίσταται δύσκολο σήμερα;

Edit: Για να διευκρινίσω, κύριοι ένοχοι του παραπάνω είναι OnePlus και Google. Απλώς με την είδηση αυτή, δραττομαι της ευκαιρίας να σχολιάσω το εξής γενικότερα. Αντί πολλές εταιρείες να προσθέσουν στην τεχνολογία που είχαμε πριν 4 χρόνια, αφαιρούν. Η ΜΟΝΗ που δεν το κάνει από άποψη hardware, είναι η Samsung (να δεχτώ εν μέρει το θέμα της μη αποσπώμενης μπαταρίας πλέον, που όμως έρχεται με τα δικά του πλεονεκτήματα - καλύτερες συναρμογές και ίσως καμπτική αντοχή). Όμως η αγαπητή Samsung αντί να απαντήσει στην βασική κριτική της συντριπτικής πλειοψηφίας καταναλωτών και reviewers, προσφέρει κυριολεκτικά καθρεφτάκια (=σκατemojis) στους "ιθαγενείς"

Η Samsung οχι μονο δεν αφαιρει hardware, αλλα και παραγει τεχνολογια οπως φετος με τους αισθητηρες που θα κανουν την διαφορα.

Τα emojis και εγω τα θεωρω γελοια(μοδα ειναι θα περασει).

Και δεν καταλαβα τι εννοεις "ιθαγενεις".Εγω εφυγα απο την Apple γιατι ειχε μεινει στασιμη και φανταζομαι βλεπεις οτι αυτο την εχει οδηγησει σε συνεχη λαθη.

Το ιδιο θα κανω και αν η Samsung "επαναπαυθει".

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Η Samsung οχι μονο δεν αφαιρει hardware, αλλα και παραγει τεχνολογια οπως φετος με τους αισθητηρες που θα κανουν την διαφορα.

Τα emojis και εγω τα θεωρω γελοια(μοδα ειναι θα περασει).

Και δεν καταλαβα τι εννοεις "ιθαγενεις".Εγω εφυγα απο την Apple γιατι ειχε μεινει στασιμη και φανταζομαι βλεπεις οτι αυτο την εχει οδηγησει σε συνεχη λαθη.

Το ιδιο θα κανω και αν η Samsung "επαναπαυθει".

Το ιθαγενείς το έβαλα σε εισαγωγικά συγκεκριμένα για να το διαφοροποίησω ως προς τον μεταφορικό του χαρακτήρα. Τα σκατemojis είναι πραγματικά "καθρεφτάκια στους ιθαγενείς". Σου λέει "η κοινότητα και οι reviewers επισημαίνουν το πόσο αντι-android είναι το skin μου και πόσο πίσω είμαι στα software updates, ΑΛΛΑ ορίστε παιδιά, κακάκια που γελάνε!"

Δημοσ.
Στις 16/02/2018 στις 8:24 ΜΜ, Expecto Patronum είπε

Συμπέρασμα για μπαταρία;
[Slimmer battery– Phone manufacturers can make their phone slimmer].

Στα λόγια ναί...στην πράξη μένουν μεταξεταστέοι.

Κανοντας συνεχως κ@λοτουμπες στο τι λες, επιβεβαιωνεις την ελλειψη επιχειρηματων σου.

Τωρα λες οτι πραγματι οι experts ισχυριζονται οτι οι μη-αποσπωμενες μπαταριες μπορουν να κανουν τα κινητα λεπτοτερα, αλλα προηγουμενως ελεγες οτι δεν ισχυριζονταν κατι τετοιο οι experts:

Στις 16/02/2018 στις 4:26 ΜΜ, Expecto Patronum είπε

Δεν είδα τίποτε από αυτό που ισχυρίζεσαι και η συμφωνία μόνο με τον εαυτό σου είναι. 

Δημοσ.
Στις 2/17/2018 στις 7:32 ΜΜ, Abudi είπε

Το ιθαγενείς το έβαλα σε εισαγωγικά συγκεκριμένα για να το διαφοροποίησω ως προς τον μεταφορικό του χαρακτήρα. Τα σκατemojis είναι πραγματικά "καθρεφτάκια στους ιθαγενείς". Σου λέει "η κοινότητα και οι reviewers επισημαίνουν το πόσο αντι-android είναι το skin μου και πόσο πίσω είμαι στα software updates, ΑΛΛΑ ορίστε παιδιά, κακάκια που γελάνε!"

Με την υπαρχουσα ροη android update(2 major + αυτη που εχει οταν πρωτοκυκλοφορουν) σε βγαζει 4 χρονια ανετα και απροβληματιστα.

Τωρα αν θες να το κρατησεις και αλλο η θες ωποσδηποτε να εχεις την τελευταια εκδοση του android υπαρχουν "τριτες" λυσεις που ειδικα για τις ναυαρχιδες τις Samsung ειναι αφθονες.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, haHa είπε

Κανοντας συνεχως κ@λοτουμπες στο τι λες, επιβεβαιωνεις την ελλειψη επιχειρηματων σου.

Τωρα λες οτι πραγματι οι experts ισχυριζονται οτι οι μη-αποσπωμενες μπαταριες μπορουν να κανουν τα κινητα λεπτοτερα, αλλα προηγουμενως ελεγες οτι δεν ισχυριζονταν κατι τετοιο οι experts:

Το είπα και στα παραπάνω σχόλια. (Ότι θέλεις) βλέπεις. Κωλοτούμπες άλλοι κάνουν να μην το αναπτύξουμε. 

[Slimmer battery– Phone manufacturers can make their phone slimmer]. (αυτό είναι δικό σου, διάβαζε λίγο τι λέει ο άλλος και όχι ο εγκέφαλός σου. Δύσκολο όταν συνομιλείς με τον εαυτό σου.

Είπα απο την αρχή οτι η μη αποσπώμενες ΔΕΝ επηρεάζουν. Το απέδειξα παραπάνω. 

Στα λόγια οι experts μεταξεταστέοι.

Note 3 8.3
Note 4 8.5
Note 5 7.6
Note 7 7.9
Note 8 8.6

s4 7.9
s5 8.1
s6 6.8
s7 7.9
s8 8.0
s9 8.4 (gsarena).

Συμπέρασμα για μπαταρία;

Ξεπέρασε το.B)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε

Το είπα και στα παραπάνω σχόλια. (Ότι θέλεις) βλέπεις. Κωλοτούμπες άλλοι κάνουν να μην το αναπτύξουμε. 

[Slimmer battery– Phone manufacturers can make their phone slimmer]. (αυτό είναι δικό σου, διάβαζε λίγο τι λέει ο άλλος και όχι ο εγκέφαλός σου. Δύσκολο όταν συνομιλείς με τον εαυτό σου.

Είπα απο την αρχή οτι η μη αποσπώμενες ΔΕΝ επηρεάζουν. Το απέδειξα παραπάνω. 

Στα λόγια οι experts μεταξεταστέοι.

Note 3 8.3
Note 4 8.5
Note 5 7.6
Note 7 7.9
Note 8 8.6

s4 7.9
s5 8.1
s6 6.8
s7 7.9
s8 8.0
s9 8.4 (gsarena).

Συμπέρασμα για μπαταρία;

Ξεπέρασε το.B)

Παλι κανεις κ@λοτουμπες.

Αρχικα γραφεις οτι πουθενα δεν ειδες τους experts να ισχυριζονται οτι οι μη-αποσπωμενες μπαταριες μπορουν να κανουν τα κινητα λεπτοτερα:

Στις 16/02/2018 στις 4:26 ΜΜ, Expecto Patronum είπε

Δεν είδα τίποτε από αυτό που ισχυρίζεσαι και η συμφωνία μόνο με τον εαυτό σου είναι. 

και τωρα λες οτι  πραγματι οι experts ισχυριζονται οτι τα κανουν λεπτοτερα(ασχετα αν διαφωνεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η απλ εχει καταστρεψει την αγορα, λογω του δυνατου brand name της κ της δυναμης που εχει να καθιερωνει πρακτικες κ trends, εχει οδηγησει τους κατασκευαστες σε ολοενα κ λεπτοτερες συσκευες με αποκλειστικη στοχευση το design ,θυσιαζοντας σε αυτον τον βωμο ,λειτουργικοτητα ,πρακτικοτητα ,δυνατοτητες διασυνδεσης ,επεκτασιμοτητα ,επισκευασιμοτητα 

οι περισσοτερες δε αλλαγες οπως η καταργηση του headphone jack στο ονομα της εξελιξης ειναι απλα προφασεις για να αγορασει ο καταναλωτης τα δικα της σχετικα η αποκλειστικα προιοντα

το κακο ειναι οτι την ακολουθουν κ οι περισσοτεροι μεγαλοι (με πρωτη κ καλυτερη την κομπλεξικη samsung) κ ετσι παμε ολοι μαζι σε ολο κ πιο ακριβες κ ανουσιες συσκευες

Επεξ/σία από what_if

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...