vabill Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε Χίλιες φορές αποσπώμενη παρά αδιάβροχοποιηση. Ποτέ δεν μου χρειάστηκε και ούτε με ενδιαφέρει. Πήγαινε να δεις ποσό καλά περνάνε όλοι με μη αποσπώμενη μπαταρία. Να ξηλώνεις τα σωθικά του κινητού για κάτι φυσιολογικό, απαράδεκτο και σε εργασία και σε κόστος. Μετά παίρνουν φωτιά ή ψάχνουν επίσημα service για αλλαγή μπαταρίας. Αν ενδιαφέρεται για τους πελάτες της ας βγάλει δυο εκδόσεις να δούμε ποια θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι. Ας βγάλει ένα Note 9 με αποσπώμενη και ράδιο και χωρίς αποσπώμενη και ράδιο. Ποιο νομίζεις θα πουλήσει; Επειδη σας οδηγούνε αυτοί με τις επιλογές τους τα θεωρείτε μονόδρομο. Χειρότερη και από την Apple κατήντησε. Παλι καλά που έχει microsd επειδη είχε πάτωσει με το Note 5 και την ξανάβαλε. Δεν ακούει καθόλου τους πελάτες της. Αποσπωμενη, ράδιο, microsd και δυνατότητα να κάνει απεγκατάσταση κανείς τις αχρείαστες εφαρμογές. Να δεις ποσά κομμάτια θα πουλούσε. Η Apple με τηλεσκόπιο θα την έβλεπε. Αλλά που... Το DevX είναι στα θετικότατα χωρίς αμφιβολία. Αν βγάλει ένα νοτελη όπως είπα θα το πάρω και ας έχει 1500...αλλά ξέρω ότι θα το έχω για πολλά χρόνια. αποσπόμενες μπαταρίες, ράδια, φακούς και TV tuners έχουν τα Zerfone μόοοοοοοοοοοοοονο με 99€ φίλι μου, τρέκστεεεεεεεεεε. και διαδώσται..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, DaftRose said: Α εγώ αν το κινητό δεν έχει 3D emojis δεν αγοράζω. Θέλω να ξέρω πού δίνω τα λεφτά μου. Το συγκεκριμένο έχει όπως είδα και μάλιστα φαίνονται τρομακτικά για να φοβίζεις το παιδί όταν δεν τρώει το φαγητό!
menthol1979 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Πραγματικά μου φαίνεται πολύ αστείο άνθρωποι που σκάνε τα ποσά που ζητάει το S (μεταξύ τους και εγώ) να μιλάνε για "υπερβολικό" (?) κόστος αλλαγής μπαταρίας στο σέρβις. Το οποίο να σημειώσουμε δεν υπερβαίνει το 50άρικο αν δεν κάνω λάθος (σε επίσημο σέρβις της Samsung). Στα 3+ χρόνια που θα χρειαστεί (ΑΝ χρειαστεί) αλλαγή μπαταρίας δίνω ένα 50άρικο και ξαναγίνεται καινούριο (εαν δεν το έχω ήδη πουλήσει/αλλάξει). Και μέχρι τότε απολαμβάνω αδιαβροχοποίηση (σήμερα με το βροχή μάζεψε λίγο, ούτε που με ένοιασε), φορητότητα, κατασκευή. Λίγο έλεος δηλαδή. 1
Abudi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Άλλο ip67 κ άλλο IP 68 ... Π έχει το s7-s8 [........] Σαφώς. Εδώ όμως κατασκευαστές δε δίνουν ΟΥΤΕ 67. Αφαιρούν audio jack, δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας κ.α. για να πουν "ωπ βάλαμε και 67". Ρωτάω λοιπόν. Πώς γίνεται 3.5 χρόνια πριν το S5 να τα έχει ΟΛΑ ΑΥΤΑ και σήμερα να πρέπει να γίνει "συμβιβασμός";
guy_threepwood Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Αυτή την αποσπώμενη μπαταρία, τί διαολο την κάνετε;
s2000rr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 αδιάβροχο για μένα πρέπει να είναι συγουρα μια ακριβή συσκευή! κάτοχος s8 πρώτη μέρα καταλάθος έφαγε 1 μπουκάλι νερό.....Όλα καλά! μπαταρία και να μην βγαίνει δεν με απασχολεί προηγούμενο τηλέφωνο s5 neo.αν και 5 γιγα μουσική.η αλήθεια είναι μου λείπει το Ραδιόφωνο και ας έχουμε και 2018 για μένα.
mpermpatis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Abudi είπε Τότε γιατί επιμένει με αυτό το skin η Samsung αφού ακούει τον κόσμο; Νομίζω ότι καμία εταιρεία δεν ακούει τον κόσμο της. Απλά ότι κάνει η μία μετά το κάνει και η άλλη επειδή θέλουν να δημιούργησουν τάση και διότι σιγά σιγά πιάνουν ταβάνι σε ιδέες . Και πολλές φορές επειδή θέλουν να ασχολούνται ο κόσμος με αυτές γιατί αυτοί θα κάνουν ένα σκασμό λεφτά. Τώρα εάν σου αρέσει αγοράζεις εάν όχι ψάξου αλλού, αυτοί πάλι κερδισμένοι είναι.
Expecto Patronum Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Agnwstos_X είπε Φυσικα και μιλας αυθαιρετα διοτι με το γενικο και αοριστο "μια βολτα σε ολα τα ξενα σαιτ δειχνει το αντιθετο" απο οσο ξερω δεν αποτελεσε ποτε αποδεικτικο για τιποτα. Οταν με το καλο βρεις αξιοπιστη ερευνα αναμεσα στο "αποσπωμενη μπαταρια για ευκολια αλλαγης, χωρις αδιαβροχοποιηση, με πλαστικο η μεταλλικο καπακι, παχυτερο κινητο και compromise στο σχεδιασμο και ισως μικροτερη ακαμψια" και στο "fixed μπαταρια χωρις δυνατοτητα ευκολης αλλαγης, με αδιαβροχοποιηση και γυαλινο/κεραμικο backplate με λεπτοτερο design και πιο "μασιφ" κατασκευη" και επικρατησει η πρωτη επιλογη ξαναμιλαμε. Μεχρι τοτε θα θεωρησω οτι επικρατεστερη και πιο δημοφιλη τη δευτερη περιπτωση. Το bloatware δε μειωνει πωλησεις και εσοδα οσο νομιζεις το αντιθετο μαλιστα, γιατι αλλιως τα pixel θα ητανε πρωτα με διαφορα σε πωλησεις. Ακομα ομως και αν μειωνε, τα εσοδα και το συνολικο οφελος απο τη χρηση τους υπερκαλυπτει τα αρνητικα για την εταιρεια. Αλλα δε μου εξηγεις προς τι το κολλημα σου. Παρε pixel, nokia, xiaomi mi A1 ή iphone. Ελευθερη αγορα, αμετρητες και οι επιλογες Λες ανοησιες γιατι καμια μπαταρια δεν εχει παρει φωτια μεχρι σημερα (πλην το κατασκευαστικο λαθος στο note). Επισης καμια συσκευη δεν ειναι πιο επιρρεπης στο να αρπαξει φωτια επειδη εχει fixed μπαταρια συγκριτικα με αλλη με αποσπωμενη. Ακομα αν ειναι οντως να παρει φωτια η αντιδραση μου θα ηταν η ιδια και στις 2 περιπτωσεις. Δε νομιζω να κατσει κανεις να ξεκουμπωσει κινητο που καιγεται και να βγαλει τη μπαταρια. Ουτε οτι αν τη βγαλεις θα σωθει το κινητο σα συσκευη. Απεναντιας θεωρω πιο πιθανο ενα κινητο να αρπαξει φωτια επειδη εχει αποσπωμενη μπαταρια και την εχεις αλλαξει μονος σου με κινεζικη του 2ευρου. Αν τωρα κολλησει απλα θα...το κλεισω. Οπως γινεται σε ολα τα κινητα με αποσπωμενη η μη μπαταρια. Το εχουν προβλεψει. Για το κατι επιπλεον τωρα. Λογικη ειναι ή μαλλον καλυτερα ορθολογισμος, αλλα της εταιρειας, οχι η δικη σου. Διοτι η σωστη εταιρεια ακουει, αλλα μετα κανει οτι την συμφερει συνολικα για να μεγιστοποιησει τα κερδη της. Προφανως και εχουν ζυγισει οι εταιρειες οτι το ποσοστο που ζηταει ραδιο σε κατηγορια τιμης 800ε εν ετει 2018 ειναι μηδαμινο (κυριως για τους λογους που προανεφερα), οποτε δε θεωρει οτι αυτο το χαραχτηριστικο θα αυξησει τη ζητηση τοσο, ωστε να δικαιολογηθει το εξτρα κοστος στην εκαστοτε χρονικη στιγμη. Ή για να το αντιστρεψω δε θεωρει οτι η ελληψη του χαραχτηριστικου θα της "κοψει" τοσες πωλησεις συκριτικα με το οφελος αν το συμπεριελαμβανε. Σε αλλες κατηγοριες το εχει. Δε μπορω να στο κανω πιο λιανα. Δεν ειναι οτι δε μπορουν, συνειδητα εχουν επιλεξει να μη το κανουν διοτι δεν εχουν να κερδισουν κατι απο αυτο. Ομοιως με το fm transmitter. Χρησιμοτατο για πολλους με πολυ χαμηλο κοστος αλλα δε το προσφερει πλεον κανεις. Οσο για το διλημμα σου με τις 2 εκδοσεις, οπου εχει νοημα υλοποιειται κιολας (πχ εκδοσεις με snapdragon/exynos ή snapdragon/mediatek). Οταν δεν υλοποιειται τοτε δεν υφισταται και διλημμα. Κλεινοντας, την επομενη φορα που θα αναρωτηθεις γιατι εκανε η ταδε εταιρεια αυτο, αφου εγω νομιζω αλλιως, να ξερεις οτι παντα η απαντηση θα ειναι "γιατι ξερει καλυτερα απο σενα πιο ειναι το συμφερον της". Απο κει και περα, εσυ κοιτας το δικο σου και επιλεγεις αναλογα. Καλά, βρές και εσύ έρευνα και τα λέμε. Η Samsung ακολουθεί την Apple, αυτή ειναι η ερευνά της. Το ότι κάποιοι εκφράζουν μία επιθυμία για κάτι σε ενοχλεί έτσι; Μετά λέτε για την Apple...έχει και η Samsung κάτι ξεγυρισμένα όπως βλέπω. Εννοείτε οτι άν δε βρώ αυτό που θέλω πάω αλλού. Άς πατώσει, δεν θα νοιαστώ κιόλας. 7 ώρες πριν, BorrowedTime είπε Eιναι πρωτη σε πωλήσεις. Η Apple εχει τα περισσοτερα κερδη καθως πουλάει μονο ακριβες συσκευες και ειναι μονοπωλειο στο iOS αλλα τυπικα η Samsung εχει περισσοτερες πωλησεις Θελεις να σου κάνω λίστα απο το iOS που πλεον εχει περισσοτερες προεγκατεστημενες εφαρμογες απο το S8; Επίσης πρεπει να ξεκαθαρισετε τι εννοειτε bloat. Γιατι δεν μπορει το S Note να το λες bloatware αλλά το note app του iOS να μην το θεωρεις. Επομενως, ειναι bloatware ΟΛΑ τα προεγκατεστημενα apps ή μονο αυτα που δεν σας αρεσουν; Ας κάνουμε ενα Vs μεταξυ του iPhone X της κοπέλας μου και του S8+ του δικου μου. iPhone X: Mail, Calendar, Photos, Camera, Maps, Clock, Weather, News, Wallet, Notes, Reminders, Stocks, Videos, iBooks, iTunes Store, App Store, , Home, Health, FaceTime, Calculator, Podcasts, Watch, Compass, Tips, Voice, Memos, Contacts, Find Friends, Find iPhone. Συνολο 30 apps S8+: Calculator, Calendar, Clock, Contacts, Email, Facebook, Galaxy Apps, Gallery, Gmail, Google Maps, Google Chrome, Google Play Movies & TV, Google Play Music, Google Search, Instagram, Internet, Messages, My files, Phone, Samsung Gear, Samsung Notes, Samsung Pay, SideSync, Secure Folder, Smart Remote, Smart Switch, YouTube. Σύνολο 29 apps εκ των οποιων τα 11 μπορουν είτε να γινουν disable είτε να γίνουν uninstall. Εξήγησέ μας πάλι λοιπόν, που ακριβώς ειναι το bloat της Samsung που σε ενοχλεί τοσο πολύ; iPhone X: Mail, Calendar, Photos, Camera, Maps, Clock, Weather, News, Wallet, Notes, Reminders, Stocks, Videos, iBooks, iTunes Store, App Store, , Home, Health, FaceTime, Calculator, Podcasts, Watch, Compass, Tips, Voice, Memos, Contacts, Find Friends, Find iPhone. Συνολο 30 apps. ΟΛΑ Διαγράφονται. Στο S8 όχι. 7 ώρες πριν, BlueBlade είπε Να μιλάς για τον εαυτό σου όμως, επειδή εσύ θεωρείς άχρηστη την αδιαβροχοποίηση δεν σημαίνει ότι έτσι είναι για όλους, για εμένα ας πούμε είναι deal breaker ένα τηλέφωνο να μην είναι Water Resistant, ειδικά σε αυτό το Price Range. Δεν μπορώ εγώ να αφήνω το τηλέφωνο μου στο τραπέζι στην καφετέρια και να τσεκάρω τους γύρω μου συνέχεια μην κάνουν καμία λαλακία και χυθεί κανένα ποτήρι, δεν μπορώ να μένω χωρίς τηλέφωνο όταν βρέχει ή να τρέχω να βρίσκω στέγη για να το χρησιμοποιήσω ούτε να έχω στο νου μου το τηλέφωνο στην παραλία μην και βραχεί. Λες και ζω στο 2007... Που όταν πάρει νερό το πληρώνεις απο την τσέπη σου. Εντάξει. Κάνε και ψαροντούφεκο... 2 ώρες πριν, vabill είπε αποσπόμενες μπαταρίες, ράδια, φακούς και TV tuners έχουν τα Zerfone μόοοοοοοοοοοοοονο με 99€ φίλι μου, τρέκστεεεεεεεεεε. και διαδώσται.. Το A7 2017 έχει 350 ευρώ και έχει. Το Samsung Galaxy A8 Plus έχει 560 ευρώ και επίσης έχει και μπορώ να συνεχίσω. Κόψτε το υφάκι της ειρωνείας επειδή έχει ψοφήσει. Δεν σας κάνει πιό cool. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Expecto Patronum 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, Expecto Patronum said: ΟΛΑ Διαγράφονται. Στο S8 όχι. Χαίρομαι που εισαι τόσο απόλυτος γιατι το γεγονος πως εγω έσβησα ΟΛΕΣ τις εξτρα εφαρμογές του S8+ με κανει απίστευτα φοβερο και τρομερο στην διαχειριση του software αφού έσβησα κατι που δεν σβήνει
Homecinemakias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, menthol1979 είπε Πραγματικά μου φαίνεται πολύ αστείο άνθρωποι που σκάνε τα ποσά που ζητάει το S (μεταξύ τους και εγώ) να μιλάνε για "υπερβολικό" (?) κόστος αλλαγής μπαταρίας στο σέρβις. Το οποίο να σημειώσουμε δεν υπερβαίνει το 50άρικο αν δεν κάνω λάθος (σε επίσημο σέρβις της Samsung). Στα 3+ χρόνια που θα χρειαστεί (ΑΝ χρειαστεί) αλλαγή μπαταρίας δίνω ένα 50άρικο και ξαναγίνεται καινούριο (εαν δεν το έχω ήδη πουλήσει/αλλάξει). Και μέχρι τότε απολαμβάνω αδιαβροχοποίηση (σήμερα με το βροχή μάζεψε λίγο, ούτε που με ένοιασε), φορητότητα, κατασκευή. Λίγο έλεος δηλαδή. Καλά συγγνώμη τώρα, νομίζεις πως το θέμα που συζητάμε ή συζητάνε αυτοί που μιλάνε για αποσπώμενη μπαταρία, είναι η αλλαγή της ή και το κόστος αλλαγής; 1
haHa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, menthol1979 είπε Πραγματικά μου φαίνεται πολύ αστείο άνθρωποι που σκάνε τα ποσά που ζητάει το S (μεταξύ τους και εγώ) να μιλάνε για "υπερβολικό" (?) κόστος αλλαγής μπαταρίας στο σέρβις. Το οποίο να σημειώσουμε δεν υπερβαίνει το 50άρικο αν δεν κάνω λάθος (σε επίσημο σέρβις της Samsung). Στα 3+ χρόνια που θα χρειαστεί (ΑΝ χρειαστεί) αλλαγή μπαταρίας δίνω ένα 50άρικο και ξαναγίνεται καινούριο (εαν δεν το έχω ήδη πουλήσει/αλλάξει). Και μέχρι τότε απολαμβάνω αδιαβροχοποίηση (σήμερα με το βροχή μάζεψε λίγο, ούτε που με ένοιασε), φορητότητα, κατασκευή. Λίγο έλεος δηλαδή. +1 Προσωπικα προτιμω πια συσκευη με μη-αποσπωμενη μπαταρια γιατι: 1) ειναι λεπτοτερες 2) ευκολοτερη αδιαβροχοποιηση 3) χωραει μεγαλυτερη μπαταρια λογω οτι ειναι ενσωματωμενη 4) λογω του 3, η μπαταρια κανει συνολικα λιγοτερες φορτισεις στο κυκλο ζωης της, οποτε κραταει λιγο παραπανω πριν χρειαστει αλλαγη 5) ειναι πιο ακαμπτο και στιβαρο το κινητο Κατανοω οτι μερικοι μπορει να θελουν αποσπωμενη μπαταρια, αλλα ειναι μειοψηφια και ειμαι σιγουρος πως οι εταιρειες εχουν κανει τις ερευνες τους και εχουν δει οτι ο περισσοτερος κοσμος προτιμα τις μη-αποσπωμενες μπαταριες και τα πλεονεκτηματα που προσφερουν. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από haHa 2
Expecto Patronum Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, haHa είπε +1 Προσωπικα προτιμω πια συσκευη με μη-αποσπωμενη μπαταρια γιατι: 1) ειναι λεπτοτερες Note 4 πάχος 8,5mm. Νote 8 πάχος 8,6mm. Nα μην πώ Note 3 πάχος 8,3mm... Oι φορτίσεις είναι οι ίδιες να μην πώ περισσότερες στις μη αποσπώμενες και μόνο που μπορείς να την αλλάξεις σε 15 δευτερόλεπτα αδιαφορώ για αδιαβροχοποίηση. Επίσης σκέψου να πέσεις σε ελλατωματική μπαταρία ή μή γνήσια τί θα τραβήξεις κάθε φορά. Επειδή κάποιοι αλλάζετε κινητά ΠΡΙΝ χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας δεν έχετε εμπειρία απο αυτά. Θυμάστε την ιστορία με το Note 7; Σήμερα θα το κρατούσατε και θα βάζατε μία μπαταρία σε μερικά δευτερόλεπτα. Δεν πειράζει, μόδα όλα είναι και θα ξαναγυρίσει. Μερικές ανατινάξεις ακόμη και θα ρθουν τα πράγματα στον σωστό δρόμο. Του δίνεις και μία αντίθετα και ίσιαξε. Αυτά είναι...όχι αλουμίνια και τρίχες. Το note 4 όλη μέρα στην τσέπη στο αυτοκίνητο και παντού και ποτέ δεν λύγισε. Εξαιρετικά δυνατό. Επίσης ξεχνάς οτι στο Note 4 άν χτυπήσεις οτιδήποτε πλαινό αλουμίνιο ή καπάκι πίσω το κόστος επισκευής μηδαμινό, ενώ άν σου στραβώσει στο Note 8 το Body ή σπάσει ή γραντζουνιστεί...κούκου... Σας έφαγε η πασαρέλα με το συμπάθειο. Κινητό είναι που θα το έχετε για 2 χρόνια οι περισσότεροι. Για τα τραπεζάκια τα θέλετε; Έλεος...λέμε τους άλλους χειρότεροι γίνατε. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Expecto Patronum
dimitrisdim14 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Abudi είπε Σαφώς. Εδώ όμως κατασκευαστές δε δίνουν ΟΥΤΕ 67. Αφαιρούν audio jack, δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας κ.α. για να πουν "ωπ βάλαμε και 67". Ρωτάω λοιπόν. Πώς γίνεται 3.5 χρόνια πριν το S5 να τα έχει ΟΛΑ ΑΥΤΑ και σήμερα να πρέπει να γίνει "συμβιβασμός"; Γ αυτό στιριζουν ο καθένας κατασκευαστές που έχουν όλα όσα χρειάζεται ... πχ Αν θες audio jack δεν θα πάρεις iPhone ... Εμένα προσωπικά δεν μ λείπει τπτ από το σ8.... Έχει τα πάντα που χρειάζομαι ... Προτιμώ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και αδιάβροχο ... Δεν νομίζω ότι εκανβακανενα συμβιβασμό ... Αλλά εντάξει καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες του
haHa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Expecto Patronum είπε Note 4 πάχος 8,5mm. Νote 8 πάχος 8,6mm. Nα μην πώ Note 3 πάχος 8,3mm... Oι φορτίσεις είναι οι ίδιες να μην πώ περισσότερες στις μη αποσπώμενες και μόνο που μπορείς να την αλλάξεις σε 15 δευτερόλεπτα αδιαφορώ για αδιαβροχοποίηση. Το να συγκρινεις το παχος διαφορετικων κινητων για να βγαλεις συμπερασμα για το αν οι μη-αποσπωμενες μπαταριες βοηθουν ή οχι στο να γινει λεπτοτερο ενα κινητο δειχνει οτι βλεπεις το θεμα τελειως επιφανειακα το θεμα και αγνοεις βασικα θεματα engineering. Καλο θα ηταν να ενημερωθεις για τα πλεονεκτηματα και το χωρο που μπορει να σωθει χρησιμοποιωντας μη-αποσπωμενη μπαταρια, πχ δες τι λενε διαφοροι engineers. Καταλαβαινω ομως οτι εσυ οπως λες προτιμας αποσπωμενη μπαταρια πχ για να την αλλαζεις σε 15 δευτερολεπτα. Οι εταιρειες εχουν κανει τις ερευνες τους και εχουν δει οτι ο περισσοτερος κοσμος προτιμα σε ακριβες συσκευες τις μη-αποσπωμενες μπαταριες και τα πλεονεκτηματα που προσφερουν και ειναι μειοψηφια αυτοι οπως εσυ που θελουν μη-αποσπωμενη μπαταρια. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από haHa
Expecto Patronum Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, haHa είπε Το να συγκρινεις το παχος διαφορετικων κινητων για να βγαλεις συμπερασμα για το αν οι μη-αποσπωμενες μπαταριες βοηθουν ή οχι στο να γινει λεπτοτερο ενα κινητο δειχνει οτι βλεπεις το θεμα τελειως επιφανειακα το θεμα και αγνοεις βασικα θεματα engineering. Καλο θα ηταν να ενημερωθεις για τα πλεονεκτηματα και το χωρο που μπορει να σωθει χρησιμοποιωντας μη-αποσπωμενη μπαταρια, πχ δες τι λενε διαφοροι engineers. Καταλαβαινω ομως οτι εσυ οπως λες προτιμας αποσπωμενη μπαταρια πχ για να την αλλαζεις σε 15 δευτερολεπτα. Οι εταιρειες εχουν κανει τις ερευνες τους και εχουν δει οτι ο περισσοτερος κοσμος προτιμα σε ακριβες συσκευες τις μη-αποσπωμενες μπαταριες και τα πλεονεκτηματα που προσφερουν και ειναι μειοψηφια αυτοι οπως εσυ που θελουν μη-αποσπωμενη μπαταρια. Συγνώμη αλλά εσύ έθεσες ζήτημα μπαταριας και λεπτότητας, όχι εγώ. Άν δεν σου βγήκε το επιχείρημα αυτό είναι άλλο θέμα. Όπως βλέπεις αυτό δεν ισχύει. Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους η εμφάνιση του κινητού, έτσι όπως σας έχουν κάνει οι εταιρείες δεν παίζει κανένα ρόλο, μα κανένα. Διαβάζω ένα σωρό σχόλια για την εμφάνιση π.χ του Iphone X και βλέπω άτομα να αγοράζουν 15 θήκες των 40+ ευρώ για να τα ντύσουν σαν εσκιμώους! Ποτέ δεν τα χαίρεστε γιατί φοβάστε μην σας γραντζουνηθεί και παλεύετε μετά με τα ψυχολογικά σας ή δεν μπορέσετε του χρόνου να το μεταπωλήσετε. Και ερωτώ... Τότε γιατί δίνετε 1000++ ευρώ για κινητά που τα ακουμπάτε στα κρεβάτια σας το βράδυ και τα ντύνετε σαν τον robocop; Οι εταιρείες σας παίζουν όπως θέλουν γεμίζωντας τα χαρτοφυλάκια τους και, τις τράπεζες οδηγώντας σας με τα χαρακτηριστικά που αυτοί θέλουν για να σας έχουν διαρκούς πελάτες και, εσείς ψάχνετε δικαιολογίες της κάθε αγορά σας. Ψέματα είναι; Δεν νομίζω... Οι εταιρείες δεν κάνουν έρευνες απλά παίζουν με την ψυχολογία σας και το μάρκετινγκ. Σας πασάρουν ότι αυτοί θέλουν και σας το κάνουν και αναγκαίο απο το πουθενά. Το κινητό είναι για δουλειά και συχνή χρήση. Σας το έχουν κάνει πλέον ως είδος πολυτελείας και κοινωνικής "καταξίωσης". Τραγικά λυπηρό για νέους ανθρώπους και μορφωμένους να πέφτετε στο επίπεδό τους και την φάκα τους. Όταν φτάνουμε στο σημείο του να θεωρείτε ο ίδιος ο άνθρωπος καταναλωτικό προιόν έιναι άστο καλύτερα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Expecto Patronum 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα