splanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχει ο πατέρας μου αυτή την τηλεόραση http://www.e-shop.gr/samsung-ue40d6000-200hz-3d-40-led-p-PER.157102 η οποία σταμάτησε να λειτουργεί. Το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά σταματήσει να ανοίγει, το λαμπάκι της ήταν κόκκινο και αναβοσβήνε ανά άτακτα διαστήματα, αλλά δεν ανοίγει. Την πήγε σε ένα τεχνικό εκεί που μένει και του είπε ότι έχει καμμένα leds και χρειάζεται αλλαγή του πάνελ, με κόστος 600 ευρώ(τοσο δεν είχε ούτε καινούργια λολ). Ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να έλεγε μπούρδες ο τεχνικός και να φτιάχνεται πιο εύκολα; αξίζει να την κοιτάξω αν φτιάχνεται η να την πετάξω; Υ. Γ με λίγα βιντεακια που είσαι στο YouTube(φαινόταν ίδιο το πρόβλημα) αυτό π έκαναν οι περισσότεροι ήταν να αλλάζουν κάποια καμμενα(?) capacitors Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
postfire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πιο πολυ για προβλημα πλακετας μου κανει παρα για πανελ καλυτερα πηγαινε την σε καποιον αλλον Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από postfire
splanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Καμία ιδέα για κοντά νέα Σμύρνη νέο κόσμο; θα προτιμούσα δωρεάν έλεγχο Χωρίς να έχω καμία ιδέα απ αυτά την άνοιξα να δω αν υπάρχει κάτι εμφανές. Εμένα δεν μου μοιάζει σαν κάποιος πυκνωτης να είναι σκασμένος όπως είδα στο youtube
villasg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στις 14/2/2018 στις 9:24 ΜΜ, splanis είπε Το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά σταματήσει να ανοίγει, το λαμπάκι της ήταν κόκκινο και αναβοσβήνε ανά άτακτα διαστήματα, αλλά δεν ανοίγει Δεν πρεπει να ειναι led . πιο πολυ μου κανει για τροφοδοτικο ή πλακετα T-Con που πονανε οι samsung . Κανε την ερωτηση σου εδω : http://www.howtofixit.gr/forum/forumdisplay.php?f=282 για να παρεις σωστη απαντηση .
splanis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, villasg είπε Δεν πρεπει να ειναι led . πιο πολυ μου κανει για τροφοδοτικο ή πλακετα T-Con που πονανε οι samsung . Κανε την ερωτηση σου εδω : http://www.howtofixit.gr/forum/forumdisplay.php?f=282 για να παρεις σωστη απαντηση . γιατι δεν μπορω να βρω πως ανοιγουμε τοπικ;
villasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, splanis είπε γιατι δεν μπορω να βρω πως ανοιγουμε τοπικ; Εκανες εγγραφη ? ελαες email για την επιβεβαιωση ? πατησες το λινκ που ειχε ? συνδεθηκες ? εαν σε ολα ναι θα βλεπεις αυτο :
splanis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, villasg είπε Εκανες εγγραφη ? ελαες email για την επιβεβαιωση ? πατησες το λινκ που ειχε ? συνδεθηκες ? εαν σε ολα ναι θα βλεπεις αυτο : Ναι το έκανα αλλά δεν μ έχει το νέο Θεμα wtf
villasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, splanis είπε Ναι το έκανα αλλά δεν μ έχει το νέο Θεμα wtf αλλο brownser μηπως ?
splanis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 μαλλον δεν ειχε ενεργοποιηθει ο λογαριασμος, τωρα οκ
splanis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 οπως και ο προηγουμενος μαστορας ετσι κι αυτος οτι το προβλημα ειναι στα led ομως μου ειπε οτι μπορει να την φτιαξει για 100 ευρω. τι λετε;
villasg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Λιγο τσιμπημενα αλλα ΟΚ , θελει πολυ χωρο/δουλεια το λυσε -δεσε
splanis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 απ τα 600 μου πε ο αλλος καλα ακουγουστηκαν, τελικα φτιαχτηκε και δουλευει κομπλε , ειμαι σε σκεψεις τωρα να την δωσω μαζι με την παλια μου 40αρα sony να κοιταξω καμια 49αρα ποσο λετε να πιασει η samsung και ποσο η sony http://www.e-shop.gr/sony-bravia-kdl-40bx400-40-lcd-tv-p-PER.160484
villasg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, splanis είπε τελικα φτιαχτηκε και δουλευει κομπλε Ποσα led και σε ποσες σειρες ειχε καψει ?
splanis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, villasg είπε Ποσα led και σε ποσες σειρες ειχε καψει ? αυτο δεν μου το ειπε, στον πρώτο τεχνικό που την είχε πάει ο πατερας μου του ειχε πει ότι είναι καμμένα τα led και θελουν αλλαγή με αυτό το εξωφρενικό ποσο. Αυτό μου είπε κι αυτός αλλά είπε πως μπορεί να το επισκευάσει μόνος του χωρίς να τα αλλαξει Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα