Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, djdidi είπε

Υπερ-δελεαστικές τιμές, ιδιαίτερα για το Pro. Aν η Xiaomi φτιάξει το software της κάμερας, (που ως τώρα είναι επιοικώς απαράδεκτο ακόμα και στα Flagships της) δεν βλέπω το λόγο να δώσει κανείς 400ε για Huawei και Lg. 

κάνε μια δοκιμή με άλλες εφαρμογές για κάμερα όπως bacon camera και Camera FV-5, + αν έχεις όρεξη μπορείς να περάσεις και την camera του pixel της Google!!!... Βέβαια μη περιμένουμε θαύματα από κινητό κατηγορίας mid-range!!!! 

(έχω το redmi 4x και είμαι ευχαριστημένος με τις εξτρά εφαρμογές για κάμερα, βελιτώνουν αρκετά τη ποιότητα)

• Like 2
Δημοσ.

Aκομα δεν βρισκω τον λογο να αλλαξω το Note 3 pro ... Ισως αν η καμερα ειναι τραγικα καλυτερη στο Νote 5 pro . Aναρωτιεμαι πως τα παει ο 636 εναντια στον 650 του 3 ... Επισης δεν καταλαβα αν η Adreno 509 ειναι καλυτερη της 510 του Note 3 ... 

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίο κινητό το περίμενα πως και πως αλλά απόγοητευτικά τώρα που είδα τα τελικά specs. Θα περιμένω το Mi A2 να το τσιμπίσω μόλις βγει.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Aκομα δεν βρισκω τον λογο να αλλαξω το Note 3 pro ... Ισως αν η καμερα ειναι τραγικα καλυτερη στο Νote 5 pro . Aναρωτιεμαι πως τα παει ο 636 εναντια στον 650 του 3 ... Επισης δεν καταλαβα αν η Adreno 509 ειναι καλυτερη της 510 του Note 3 ... 

Ίδιες απορίες και εγώ ακριβώς! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

ηρθε η ωρα να κρατησω το note 4 4/64 :P

Χάλασε το κινητό και μεθαύριο θα πάρω το note 4 4/64, δεν μπορώ να περιμένω το 5αρι. Κοιτωντας πάντως σε αγγελίες για μεταχειρισμένο, δεν βρήκα κάτι ικανοποιητικό. Ένα 30αρι κάτω από σκρουτζομαγαζα για συσκευή που "ανοίχτηκε να δοκιμαστεί". Είχα πολλά χρόνια να πάω σε καινούρια συσκευή και όχι μεταχειρισμένη

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Είναι που κάποιοι έλεγαν ότι δεν θα βάλει Note 5 και ότι αντικαταστάθηκε από το Redmi 5 Plus.

Μα με βαση το αρθρο αυτο ακριβως εκανε :huh:

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, primeragt είπε

Μα με βαση το αρθρο αυτο ακριβως εκανε :huh:

Μάλλον σου διέφυγε το κομμάτι του Note 5 Pro. Θα μπορούσε, ας πούμε, να το ονομάσει Redmi 5 Pro. Την πλέον επιτυχημένη σειρά σου δεν την σκοτώνεις ποτέ, οπότε Note it is.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Μάλλον σου διέφυγε το κομμάτι του Note 5 Pro. Θα μπορούσε, ας πούμε, να το ονομάσει Redmi 5 Pro. Την πλέον επιτυχημένη σειρά σου δεν την σκοτώνεις ποτέ, οπότε Note it is.

Οχι δε μου διεφυγε γιατι ειπες για το απλο και οχι για το Pro που ειναι και το νεο μοντελο και οχι το rebranded redmi.

Επεξ/σία από primeragt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωπω, εχω χασει το μπουσουλα με τα ονοματα: redmi, redmi note, mi, mi note, με μοντελα "a", "c", "s", "x" και plus και με τσιπσετ snapdragon ή  mediatek και Κινεζικες η Ευρωπαϊκες εκδοσεις.

Επεξ/σία από Agnwstos_X
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως σε λιγους μηνες θα κλεισω 2 χρονια που εχω το redmi note 3 pro ειμαι υπερ ευχαριστημενος και δεν μου εχει περασει ουτε σαν ιδεα να το πουλησω η να το πεταξω σε μια ακρη. Δεν μετανιωσα λεπτο του ευρω που εδωσα αν και τοτε υπηρχε θεμα στην αγορα με τα λογισμικα που ειχαν και μπορουσες να την πατησεις. Αν καποια στιγμη βγει off παλι σχιστοματι θα αγορασω τελος. Το να πληρωνουμε μαμισιατικα χωρις λογο πρεπει καποια στιγμη να σταματησει

• Like 4
Δημοσ.

ευτυχως απο redmi note 3 pro πηγαμε στο Mi note 3 γιατι απογοητευση το 5

11 ώρες πριν, ChrisAttart είπε

μην το αλλαξεις περιμενε το 6

17000 Indian Rupeesor 17000 INR to EUR:= 213,27 Euros  

και πηρα το Mi note 3 227 euros απο κινα φανταζομαι ποσο θα το πουλησουν τα κινεζικα store

Δημοσ.

Δεν υπάρχει άλλο και είναι υπερβολή να ζητάς καλύτερο deal σε αυτά τα λεφτά. Εντωμεταξύ οι τύποι έκατσαν και έκαναν flagship presentation για 130-180ε κινητά.  Respect σε όλα. Xiaomi, shut up and take my money!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...