Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι παίζει; βλέπω ότι τα της Ινφο είναι ακριβά σε σχέση με άλλα στο σκρουτζ. Είναι παραεισαγωγης του σκρουτζ; Άμα πάθει δηλαδή κάτι το κινητό παπαλα τα λεφτά που έδωσα; 

Είμαι μεταξύ redmi 5a η Samsung j3 για την μάνα μου. Δεν θέλω να πάρω κάτι καλύτερο το οποίο όμως δεν έχει εγγύηση πέρα από τις καταστήματος... 

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.

Στο Σκρουτζ έχεις 1 χρόνο εγγύηση και τα κάνουν μεγάλη παραγγελία από Κίνα και τα περνάνε με καποιο τρόπο τελωνείο που τους συμφέρει. Οπότε θα πρέπει να το πας στο μαγαζί κι αυτό να το στείλει Κίνα. Κάνα 2μηνο θα περιμένεις αν πάθει κάτι. Οπότε καλύτερα το Samsung.

Δημοσ.

Το έχουμε πει για τα xiaomi .

Μερικά καταστήματα από Σκρουτζαδικα π.χ youhou και mygad έχουν δυο χρόνια εγγύηση καταστήματος που αναλαμβάνουν οι ίδιοι τα κινητά γιατί έχουν δικά τους service.

Τα υπόλοιπα καταστήματα έχουν ένα χρόνο δεν έχουν δικά τους service και τα στέλνουν Κίνα.

Οι μεγάλες αλυσίδες που συνεργάζονται με την Info quest είναι λογικό να τα έχουν πιο ακριβά για ευνόητους λόγους.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

To mi note 3 το placemall το εχει 2 χρονια εγγυηση παντως

https://www.placemall.gr/xiaomi-mi-note-3-dual-sim-64gb-blue-1024-101384

Εντάξει δεν τα ξέρω όλα,εγώ λέω τα στάνταρ που ξέρω εγώ ο ίδιος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα πάρει ένα note 3 pro απο σκρουτζ πριν τα φέρει η Infoquest επίσημα και έλεγε 1 χρόνο εγγύηση. Αυτός ο χρόνος δεν αφορούσε σε δικό τους σέρβις αλλά να το στείλουν κίνα να το δουν κλπ κλπ. Δυστυχώς μέσα σε 1 χρόνο και 2 μήνες χάλασε η θύρα ακουστικών. Μου είπαν οτι δεν έχουν ανταλλακτικά και πρέπει να σταλεί στην κίνα αλλά και θα αργήσει και θα υπάρξει χρέωση (συν τα μεταφορικά δικά μου απο και προς το μαγαζί).

Οπότε παρήγγειλα από ιρλανδία ανταλλακτικό με 5ε το άλλαξα μόνος μου. Τώρα μερικοί δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, καλύτερα προτιμήστε αυτούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimdem582 είπε

Είχα πάρει ένα note 3 pro απο σκρουτζ πριν τα φέρει η Infoquest επίσημα και έλεγε 1 χρόνο εγγύηση. Αυτός ο χρόνος δεν αφορούσε σε δικό τους σέρβις αλλά να το στείλουν κίνα να το δουν κλπ κλπ. Δυστυχώς μέσα σε 1 χρόνο και 2 μήνες χάλασε η θύρα ακουστικών. Μου είπαν οτι δεν έχουν ανταλλακτικά και πρέπει να σταλεί στην κίνα αλλά και θα αργήσει και θα υπάρξει χρέωση (συν τα μεταφορικά δικά μου απο και προς το μαγαζί).

Οπότε παρήγγειλα από ιρλανδία ανταλλακτικό με 5ε το άλλαξα μόνος μου. Τώρα μερικοί δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, καλύτερα προτιμήστε αυτούς.

Όπως είπα και ποιο πάνω υπάρχουν μερικά καταστήματα που δεν το στέλνουν Κίνα γιατί έχουν δικό τους service πλέον.

Εσύ τώρα μας λες κάτι που είχε γίνει πριν 2 χρόνια που τα πράγματα ήταν διαφορετικά .

Και νομίζεις ότι αν δώσει 50€ παραπάνω για την υποτιθέμενη εγγύηση τις Info quest θα είναι καλυμμένος?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Όπως είπα και ποιο πάνω υπάρχουν μερικά καταστήματα που δεν το στέλνουν Κίνα γιατί έχουν δικό τους service πλέον.

Εσύ τώρα μας λες κάτι που είχε γίνει πριν 2 χρόνια που τα πράγματα ήταν διαφορετικά .

Και νομίζεις ότι αν δώσει 50€ παραπάνω για την υποτιθέμενη εγγύηση τις Info quest θα είναι καλυμμένος?

Δεν ανέφερα κάπου να δώσει 50ε παραπάνω. Λέω ότι καλύτερα είναι να το ψάξει και να προτιμήσει όσα καταστήματα δίνουν 2 χρόνια εγγύηση και μπορούν να το αναλάβουν σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι επισκευή. Όχι να λένε όπως στη δική μου περίπτωση "θα πάει στην Κίνα και συνήθως μας τα βγάζουν εκτός εγγύησης, αν θέλετε να ξηλώσουμε εντελώς τη θύρα για να μην εμφανίζει σφάλμα στο κινητό, στείλτε το μας να στραβώσει τα πινάκια ο τεχνικός μήπως λυθεί το θέμα σας".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, jimdem582 είπε

Δεν ανέφερα κάπου να δώσει 50ε παραπάνω. Λέω ότι καλύτερα είναι να το ψάξει και να προτιμήσει όσα καταστήματα δίνουν 2 χρόνια εγγύηση και μπορούν να το αναλάβουν σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι επισκευή. Όχι να λένε όπως στη δική μου περίπτωση "θα πάει στην Κίνα και συνήθως μας τα βγάζουν εκτός εγγύησης, αν θέλετε να ξηλώσουμε εντελώς τη θύρα για να μην εμφανίζει σφάλμα στο κινητό, στείλτε το μας να στραβώσει τα πινάκια ο τεχνικός μήπως λυθεί το θέμα σας".

Τα 50€ πήγαιναν για την Info quest.

Τα καταστήματα με 2 χρόνια είναι μετρημένα.

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...