Προς το περιεχόμενο

Συνδεση σε blu ray player

bill10121963

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας,θαθελα να ρωτήσω κατι.σκοπευω να αγορασω ενα blu ray player αλλα δεν ξερω αν μπορει να συνδεθεί ψηφιακα με τον προενισχυτη μου.Λοιπον θελω να αγορασω το sony bluray ubpx800b,εχω το σετ προενισχυτης SONY TAE.9000 ES ,τελικος,SONY TAN 9000ES,το σετ αυτο ειναι μοντέλο του 1998.Ο προενισχυτης εχει ψηφιακη coaxial εξοδο,δεν εχει HDMI εξοδο.Αν συνδεσω την ψηφιακη εξοδο του προενισχυτη μου μετο Sony Bluray θα μπορω να ακουσω τα φορμα ηχου TRUTH HD,ATMOS,DTS-HD;ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκ πρωτης ματιας οχι , αν ειδα σωστες φωτογραφιες του πισω μερους των ενισχυτων σου .

καλυτερα ηταν να βαλεις εσυ μια ακριβη φωτογραφια απο την πισω πλευρα των μηχανηματων σου

χοντρικα οταν φευγει ψηφιακο σημα απο την πηγη προς τον προενισχυτη ή πολυκαναλο ενισχυτη σου

κανει αυτος την αποκωδικοποίηση αρα των διαχωρισμό των καναλιων αρα αυτο σημαινει πως πρεπει να υποστηριζει τα φορμα που θες

διαφορετικα πρεπει η πηγη να κανει των διαχωρισμό και να εχει πολυκαναλη εξοδο αναλογικη rca

και ο ενισχυτης σου πολυκαναλη εισοδο ολων των καναλιων που αν ειδα το σωστο μοντελο δεν εχει ο δικο σου

γνωμη μου ειναι πως εχεις δυνατα και ποιοτικα μηχανηματα και ας ειναι παλια που για να παρεις αντίστοιχο ήχο + αυτά που θες θα πρεπει να ξηλωθεις

οποτε καλυτερα καλυτερος ηχος και με λιγοτερα περιττά εφεδακια , ας ειναι απλο dolby digital και dts

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα σας,ευχαριστω πολυ για την απαντηση.το σετ sony 9000es μου αρεσει πολυ για τον ηχο του σε στερεο και home cinema και δεν θελω να το αλλαξω,οποτε,οτι μπορει να γινει με αυτα τα ενισχυτικα.Προσφατα ειδα μια ταινια σε ενα φιλο μου οπου ο ηχος ηταν σε truth hd,και μου αρεσε.Βαζω καποιες φωτογραφιες των ενισχυτικων μου για περισσοτερη βοηθεια.

873014-sony-tan9000es-amp-tae9000es.jpg

873013-sony-tan9000es-amp-tae9000es.jpg

1511475-sony-tae9000es-av-controll-amplifier-wremote-and-tan9000es-5-channel-power-amplifier.jpg

Επεξ/σία από bill10121963

ισχυει οτι σου εγραψα

δεν εχει πολυκαναλη εισοδο αρα δεν μπορεις απλα με μια πηγη που εχει πολυκαναλο pre out να κανεις δουλεια

θεωρητικα θα μπορουσες να πας direct στον τελικο αλλα δεν θα εχει σωστο volume , θα πρεπει να αχρηστεψεις τον προ , δεν θα εχεις αλλες πηγες

γενικα μια κακη "λυση"

ή ενδιαμεση λυση ειναι να αλλαξεις προ  ... αλλα δεν ξερω αυτο ειναι σετ και μαλιστα καποτε ηταν ακριβο ...

εκτος αν παρεις τον απολυτα φτηνοτερο av home cinema που θα εχει pre in 5.1 και pre out 5.1 για να πας στο τελικο σου

αλλα και αυτες ειναι ματσακωνιες και ημιμετρα που μπορει να σε πανε και σε χειροτερο ηχο ....

απολαυσε ποιοτικο 5.1 dolby και dts μια χαρα ειναι :)

ενας αλλος δρομος ειναι μια ποιοτικη εξωτερικη καρτα ηχου και να κανεις τον υπολογιστη πηγη για τα παντα

μουσικη και ταινιες .... αλλα αυτα θελουν εξτρα ψαξιμο σεταρισματα ρυθμισεις και χανεις το απλο να τα δουλευεις με ενα control ειδικα αν ειναι και αλλοι στο χωρο και κανουν χρηση

των μηχανηματων.

Καλησπερα σας,ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Αν δεν σε κουραζω θαθελα να σε ρωτησω δυο πραγματακια ακομα,αν καταλαβα καλα η μονη εφικτη συνδεση ειναι η ψηφιακη  ομοαξονικη μεταξυ προενισχυτη και bluray οπου θα αναπαραγει τα φορμα ηχου dolby.digital 5+1 και dts.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εστω ετσι θα μπορει να αναπαραγει το ολο το ευρος, ας πουμε truth hd Maximum bit rate  : 7 248 Kbps.Ενα αλλο πραγμα που θαθελα να ρωτησω ειναι αν μπορεις να μου προτεινεις καποιο καλο ψηφιακο coaxial καλωδιο rca.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...