giannis2429 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρει κανείς την συνταγη(πάνω κάτω)που χρησιμοποιούν τα σουβλατζίδικα στην κλασική σως που βάζουν στο τυλιχτο με κοτόπουλο; 1
karaLRS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 μερίδες μαγιονέζα, 1 μερίδα μουστάρδα, ανακάτεμα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από karaLRS 1
JohnTehGreek Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 και αν είναι η κλασσική ροζ πετάς και λίγο κέτσαπ μέσα.
MikeJ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τη σως που βάζουν στο κάνδαυλο ήθελα να ξερα τι βάζουν γιατί τα σπάει... Υποπτεύομαι πως έχει και μέλι μέσα...
palawiaris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Βάλτε και λίγο τριμμένο σκόρδο μέσα.
webparts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Παιδες,δοκιμαστε και ελαχιστο μελι στη σως μουσταρδα,θα με θυμηθειτε. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δεν υπάρχει κλασική. Αλλοι βάζουν τζατζίκι άλλοι μουστάρδα-κέτσαπ (Βόρεια Ελλάδα) άλλοι έχουν διαφορετικές σως.
redhotstef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Εγω και ας μην εχει κρεας το πιτογυρο... ας εχει μονο πιτα μαρουλι και σως - ειναι το καλυτερο μου!! Και εγω εχω απορια πως την φτιαχνουν τη σως, και ας φανταζει εξαιρετικα απλη η συνταγη. Ειπωθηκε πιο πανω οτι βαζουν δυο μεριδες μαγιονεζα και μια μουσταρδα. Τη μαγιονεζα πως τη φτιαχνουν; Βαζουν ετοιμες μαγιονεζες η αραγε φτιαχνουν την σως εξ αρχης μονη της σαν μαγιονεζα; Δεν υπαρχουν ετοιμες σως στο σουπερμαρκετ νομιζω παντως.
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Speculoos είπε Και λίγο ρίγανη 1
wakabanka Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, redhotstef είπε Εγω και ας μην εχει κρεας το πιτογυρο... ας εχει μονο πιτα μαρουλι και σως - ειναι το καλυτερο μου!! Και εγω εχω απορια πως την φτιαχνουν τη σως, και ας φανταζει εξαιρετικα απλη η συνταγη. Ειπωθηκε πιο πανω οτι βαζουν δυο μεριδες μαγιονεζα και μια μουσταρδα. Τη μαγιονεζα πως τη φτιαχνουν; Βαζουν ετοιμες μαγιονεζες η αραγε φτιαχνουν την σως εξ αρχης μονη της σαν μαγιονεζα; Δεν υπαρχουν ετοιμες σως στο σουπερμαρκετ νομιζω παντως. Περιμένεις το σουβλατζίδικο να βάζει υπάλληλο να σου κάνει μαγιονέζα με φρέσκα ωμά αυγά και να διακινδυνεύσει να τον παέι τον άλλο όχι απλά αίμα αλλά κατευθείαν εισαγωγή σε νοσοκομείο. Προσωπικά ακόμη και να τό έκανε, δε θα το ρίσκαρα. Η έτοιμές του εμπορίου αν και υστερόυν αρκετά σε γεύση λόγω των συντηρητικών έχουν πολύ μεγαλύτερες αντοχες. Η ροζ οπώς ανεφέρθηκε είναι μαγιονέζα με λίγη κέτσαπ, αν είναι μπέζ είναι λογικά μαγιονέζα με λίγη μουστάδα. και προσθέτεις και και λίγο μέλι/ζάχαρη να ισορροπήσεις την ξινίλα + οτι μπαχαρικά/μυρωδικά γουστάρεις Δε το είχα σκεφτεί για το κύβο αλλά ακούγεται λογικό. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από wakabanka
Apollonas25 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, palawiaris είπε Βάλτε και λίγο τριμμένο σκόρδο μέσα. αυτό 1
jeandoumpier Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, odys03 είπε Εδώ ο ειδικός. Επαγγελματική μαγιονέζα, 10 κιλά κουβάς είναι. Είναι βέβαια ουδέτερη γεύση καμία σχέση με τις καλές μαγιονέζες στα βαζάκια. Εννοείς την εντελώς λευκή που βάζουν τα ψητοπωλεία/κρεπερί. Μπορείς να μου πεις που θα την βρω να την αγοράσω λιανική κάπου; Μικρότερη ποσότητα από 10kg θα ήταν προτιμότερη φυσικά αν υπάρχει.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από jeandoumpier
webparts Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, odys03 είπε Και απόψε φυσικά αποτελείωσε το κακό........... Σιγα το κρατικο μυστικο μαν..
ταμτακος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Στις 15/2/2018 στις 1:46 ΜΜ, jeandoumpier είπε Εννοείς την εντελώς λευκή που βάζουν τα ψητοπωλεία/κρεπερί. Μπορείς να μου πεις που θα την βρω να την αγοράσω λιανική κάπου; Μικρότερη ποσότητα από 10kg θα ήταν προτιμότερη φυσικά αν υπάρχει.. αν ξερει καποιος ας πει , μ ενδιαφερει κι εμενα αυτο...αυτες που πουλανε στα σουπερμαρκετ υστερουν σημαντικα και δεν ειναι ιδιες στη γευση.Σε δυο φαστφουνταδικα που ρωτησα,το μονο που κανουν ειναι να σου δωσουν μια μικρη σως σαν dip που τη χρεωνουν πενηντα λεπτα αλλα εγω θελω μεγαλη συσκευασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα