Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 μερίδες μαγιονέζα, 1 μερίδα μουστάρδα, ανακάτεμα 

 

Επεξ/σία από karaLRS
  • Like 1
Δημοσ.

Τη σως που βάζουν στο κάνδαυλο ήθελα να ξερα τι βάζουν γιατί τα σπάει... Υποπτεύομαι πως έχει και μέλι μέσα... 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κλασική. Αλλοι βάζουν τζατζίκι άλλοι μουστάρδα-κέτσαπ (Βόρεια Ελλάδα) άλλοι έχουν διαφορετικές σως.

Δημοσ.

Εγω και ας μην εχει κρεας το πιτογυρο... ας εχει μονο πιτα μαρουλι και σως - ειναι το καλυτερο μου!!

Και εγω εχω απορια πως την φτιαχνουν τη σως, και ας φανταζει εξαιρετικα απλη η συνταγη. 

Ειπωθηκε πιο πανω οτι βαζουν δυο μεριδες μαγιονεζα και μια μουσταρδα. 

Τη μαγιονεζα πως τη φτιαχνουν;

Βαζουν ετοιμες μαγιονεζες η αραγε φτιαχνουν την σως εξ αρχης μονη της σαν μαγιονεζα; Δεν υπαρχουν ετοιμες σως στο σουπερμαρκετ νομιζω παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, redhotstef είπε

Εγω και ας μην εχει κρεας το πιτογυρο... ας εχει μονο πιτα μαρουλι και σως - ειναι το καλυτερο μου!!

Και εγω εχω απορια πως την φτιαχνουν τη σως, και ας φανταζει εξαιρετικα απλη η συνταγη. 

Ειπωθηκε πιο πανω οτι βαζουν δυο μεριδες μαγιονεζα και μια μουσταρδα. 

Τη μαγιονεζα πως τη φτιαχνουν;

Βαζουν ετοιμες μαγιονεζες η αραγε φτιαχνουν την σως εξ αρχης μονη της σαν μαγιονεζα; Δεν υπαρχουν ετοιμες σως στο σουπερμαρκετ νομιζω παντως.

 

Περιμένεις το σουβλατζίδικο να βάζει υπάλληλο να σου κάνει μαγιονέζα  με φρέσκα ωμά αυγά και να διακινδυνεύσει να τον παέι τον άλλο όχι απλά αίμα αλλά κατευθείαν εισαγωγή σε νοσοκομείο. Προσωπικά ακόμη και να τό έκανε, δε θα το ρίσκαρα. Η έτοιμές του εμπορίου αν και υστερόυν αρκετά σε γεύση λόγω των συντηρητικών έχουν πολύ μεγαλύτερες αντοχες.

Η ροζ οπώς ανεφέρθηκε είναι μαγιονέζα με λίγη κέτσαπ, αν είναι μπέζ είναι λογικά μαγιονέζα με λίγη μουστάδα. και προσθέτεις και και λίγο μέλι/ζάχαρη να ισορροπήσεις την ξινίλα + οτι μπαχαρικά/μυρωδικά γουστάρεις

Δε το είχα σκεφτεί για το κύβο αλλά ακούγεται λογικό.

Επεξ/σία από wakabanka
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, odys03 είπε

Εδώ ο ειδικός. Επαγγελματική μαγιονέζα, 10 κιλά κουβάς είναι. Είναι βέβαια ουδέτερη γεύση καμία σχέση με τις καλές μαγιονέζες στα βαζάκια.

Εννοείς την εντελώς λευκή που βάζουν τα ψητοπωλεία/κρεπερί. Μπορείς να μου πεις που θα την βρω να την αγοράσω λιανική κάπου; Μικρότερη ποσότητα από 10kg θα ήταν προτιμότερη φυσικά αν υπάρχει..

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/2/2018 στις 1:46 ΜΜ, jeandoumpier είπε

Εννοείς την εντελώς λευκή που βάζουν τα ψητοπωλεία/κρεπερί. Μπορείς να μου πεις που θα την βρω να την αγοράσω λιανική κάπου; Μικρότερη ποσότητα από 10kg θα ήταν προτιμότερη φυσικά αν υπάρχει..

 αν ξερει καποιος ας πει , μ ενδιαφερει κι εμενα αυτο...αυτες που πουλανε στα σουπερμαρκετ υστερουν σημαντικα και δεν ειναι ιδιες στη γευση.Σε δυο φαστφουνταδικα που ρωτησα,το μονο που κανουν ειναι να σου δωσουν μια μικρη σως σαν dip που τη χρεωνουν πενηντα λεπτα  αλλα εγω θελω μεγαλη συσκευασια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...