santac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Μα πραγματικά. Πληρώνουν 30-40 ευρώ τον μήνα για 1.5GB internet στο κινητό τους, όταν με 10 ευρώ βρίσκεις τα διπλάσια στην καρτοκινητή. Αλλά πολλοί έχουν και το κομπλεξ που ντρέπονται να πάρουν... κάρτα σαν τους έφηβους (λες και δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση online). Γενικά το καρτέλ βρίσκει και τα κάνει. Μιλάμε για έναν λαό με απίστευτα κομπλεξ, που χρησιμοποιεί πάρα πολύ το κινητό του. Και γω αν μπορούσα αυτά θα έκανα, αφού και έλεγχο δεν θα είχα απο το κράτος και οι πελάτες θα πλήρωναν ό,τι τιμή τους έβαζα! Δείτε παρακάτω κατάντια... η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι "στημένη" και απευθύνεται σε ηλίθιους. Δόξα το Θεό έχουμε πολλούς και θα κάνει τη δουλειά της. Δε λέω ότι δεν είμαστε ακριβοί. Είμαστε. Αλλά πως υπολογίζεται το 28,88€/GB? Γιατί εγώ μ ένα γρήγορο ψάξιμο βλέπω ότι σε όλες τις εταιρείες μπορώ να αποκτήσω πακέτο 1+GB με τιμή πολύ μικρότερη. Αντίθετα δε κατάφερα να βρω πως μπορώ να αποκτήσω 1GB και να χρεωθώ με σχεδόν 30€. Εντάξει ίσως εννοούνε αν τα καταναλώσεις εκτός πακέτου, αυτό δε το έψαξα. Αλλά και έτσι να είναι απέχει πολύ από το να λέμε ότι το 1 GB κοστίζει 30€. Είναι σα να λέμε ότι στα αυτοκίνητα κοστίζουν 200,000€. Ναι υπάρχουν κάποια που κοστίζουν αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας και αυτοί που θα πληρώσουν αυτό το ποσό θα είναι 1 στους 100000 Οπότε καλό θα ήταν να μην ανεβάζουμε ό,τι βλακεία βλέπουμε στο net πιστεύοντας ότι ισχύει μόνο και μόνο για να γίνει νταβαντούρι και να έχουμε να κράζουμε. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από santac 3 1
neverme Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 8:52 ΠΜ, ronaldofenomeno είπε εγω δεν εχω smartphone, και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι αναγκαιο το smartphone? τα email μου και τα σχετικα τα τσεκαρω απο το pc...γιατι να θελω να τα δω στο smartphone? το κινητο το εχω μονο για κλησεις...αυτος ειναι ο σκοπος του...ολα τα αλλα στο pc.... Και ο παππούς μου στο χωριό που πηγαινοερχόταν με το γαϊδούρι, δεν καταλάβαινε γιατί να έχουμε αυτοκίνητο...αλλά άντε να του εξηγήσεις 1
Gkostas2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, santac είπε η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι "στημένη" και απευθύνεται σε ηλίθιους. Δόξα το Θεό έχουμε πολλούς και θα κάνει τη δουλειά της. Δε λέω ότι δεν είμαστε ακριβοί. Είμαστε. Αλλά πως υπολογίζεται το 28,88€/GB? Γιατί εγώ μ ένα γρήγορο ψάξιμο βλέπω ότι σε όλες τις εταιρείες μπορώ να αποκτήσω πακέτο 1+GB με τιμή πολύ μικρότερη. Αντίθετα δε κατάφερα να βρω πως μπορώ να αποκτήσω 1GB και να χρεωθώ με σχεδόν 30€. Εντάξει ίσως εννοούνε αν τα καταναλώσεις εκτός πακέτου, αυτό δε το έψαξα. Αλλά και έτσι να είναι απέχει πολύ από το να λέμε ότι το 1 GB κοστίζει 30€. Είναι σα να λέμε ότι στα αυτοκίνητα κοστίζουν 200,000€. Ναι υπάρχουν κάποια που κοστίζουν αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας και αυτοί που θα πληρώσουν αυτό το ποσό θα είναι 1 στους 100000 Οπότε καλό θα ήταν να μην ανεβάζουμε ό,τι βλακεία βλέπουμε στο net πιστεύοντας ότι ισχύει μόνο και μόνο για να γίνει νταβαντούρι και να έχουμε να κράζουμε. Έχουμε και λέμε μετά απο ένα γρήγορο ψάξιμό για συμβόλαια... Cosmote: Το φθηνότερο πρόγραμμα με 1.5GB στα 31.90€ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/mobile_plans_75049.html Vodafone: Το φθηνότερο πρόγραμμα με 1.5GB στα 30.10€ https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/symvolaio/c-100159/ Wind: Το φθηνότερο πρόγραμμα με 2GB στα 42.01€ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/nea-sumvolaia-w/ Και όπως είπα και πριν, προφανώς και τα καρτοκινητά είναι πολύ πιο φθηνά για data σε σχέση με τα συμβόλαια, απλά πολλοί για λόγους κόμπλεξ ή επειδή δεν το έχουν ψάξει πληρώνουν τα συμβόλαια. Πάντως το συμπέρασμα είναι πως και πάλι τα data στο ελληνικό καρτέλ της τηλεπικοινωνίας είναι πανάκριβα. Οπότε, καλό θα είναι πριν κρίνουμε και χαρακτηρίσουμε κόσμο ως ηλίθιους και βλάκες που ψάχνουν νταβαντούρι, να βουτάμε λίγο την γλώσσα στο μυαλό μας. Αν έχουμε φυσικά... 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 4 minutes ago, Gkostas2007 said: Cosmote: Το φθηνότερο πρόγραμμα με 1.5GB στα 31.90€ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/mobile_plans_75049.html https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/online_offer.html
mcstefan7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, santac είπε η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι "στημένη" και απευθύνεται σε ηλίθιους. Δόξα το Θεό έχουμε πολλούς και θα κάνει τη δουλειά της. Δε λέω ότι δεν είμαστε ακριβοί. Είμαστε. Αλλά πως υπολογίζεται το 28,88€/GB? Γιατί εγώ μ ένα γρήγορο ψάξιμο βλέπω ότι σε όλες τις εταιρείες μπορώ να αποκτήσω πακέτο 1+GB με τιμή πολύ μικρότερη. Αντίθετα δε κατάφερα να βρω πως μπορώ να αποκτήσω 1GB και να χρεωθώ με σχεδόν 30€. Εντάξει ίσως εννοούνε αν τα καταναλώσεις εκτός πακέτου, αυτό δε το έψαξα. Αλλά και έτσι να είναι απέχει πολύ από το να λέμε ότι το 1 GB κοστίζει 30€. Είναι σα να λέμε ότι στα αυτοκίνητα κοστίζουν 200,000€. Ναι υπάρχουν κάποια που κοστίζουν αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας και αυτοί που θα πληρώσουν αυτό το ποσό θα είναι 1 στους 100000 Οπότε καλό θα ήταν να μην ανεβάζουμε ό,τι βλακεία βλέπουμε στο net πιστεύοντας ότι ισχύει μόνο και μόνο για να γίνει νταβαντούρι και να έχουμε να κράζουμε. Έχει γραφτεί και πιο παλιά. Η τιμή είναι ανά gb εκτός προγράμματος.
santac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Έχουμε και λέμε μετά απο ένα γρήγορο ψάξιμό για συμβόλαια... Cosmote: Το φθηνότερο πρόγραμμα με 1.5GB στα 31.90€ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/mobile_plans_75049.html Vodafone: Το φθηνότερο πρόγραμμα με 1.5GB στα 30.10€ https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/symvolaio/c-100159/ Wind: Το φθηνότερο πρόγραμμα με 2GB στα 42.01€ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/nea-sumvolaia-w/ Και όπως είπα και πριν, προφανώς και τα καρτοκινητά είναι πολύ πιο φθηνά για data σε σχέση με τα συμβόλαια, απλά πολλοί για λόγους κόμπλεξ ή επειδή δεν το έχουν ψάξει πληρώνουν τα συμβόλαια. Πάντως το συμπέρασμα είναι πως και πάλι τα data στο ελληνικό καρτέλ της τηλεπικοινωνίας είναι πανάκριβα. Οπότε, καλό θα είναι πριν κρίνουμε και χαρακτηρίσουμε κόσμο ως ηλίθιους και βλάκες που ψάχνουν νταβαντούρι, να βουτάμε λίγο την γλώσσα στο μυαλό μας. Αν έχουμε φυσικά... φίλε 2 πράγματα συμβαίνουν. ή μας τρολάρεις ή ισχύει αυτό που γράφω για ηλίθιους. ας κρίνουν αυτοί που τα διαβάζουν και να μας ενημερώσουν μας δείχνεις πακέτα τα οποία ΄έχουν 1-2GB σε τιμές 30-40€ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΉ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ SMS μέχρι και 1000 λεπτά/sms! και από αυτό βγάζουμε το συμπέρασμα ότι το 1GB κοστίζει τόσο; 2 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Έχει γραφτεί και πιο παλιά. Η τιμή είναι ανά gb εκτός προγράμματος. πιθανόν, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να λέμε ότι το GB κοστίζει τόσο.
basilis_k6 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 ποιός ιδιώτης δινει πανω απο 15 ευρω το μήνα για κινητο? Αυτα τα προγραμματα σε ποιον απευθύνονται?
ELTASSOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ sir Alle, speaking.... ."Τι τα θε τα γκκουντμπαι και γκιγκαμπαιη πως τα λενε αυτα ρε λουλη, παρΤονα τηλεφωνο στα ισα αν φορας παντελονια με ζωναρι να ξηγηθεις. ΝΑ μιλησετε για μπαλιτσα ειναι δυνατο παιδι αλλα αργο κορμι. Ο αλλος ο μουλωχτος εχει μυαλο αλλα ειναι παλτο...δεν υπαρχουν παιχτες ...ακου γκιγκα μπαιη και γκαιη μπαιτ θα πεσει φωτια να σας καψει. Ειχε ρε ο κολοκοτρωνης και ο λεωνιδας γκαιη μπαι που μου θελετε και ντατα....μαθε μπαλιτσα στην αλανα και μετα συζηταμε..." Εκ πρωτης οψεως φαινεται εκτος θεματος αλλα νομιζω ειναι εντος. Αν δεν...τοτε ντηλιτ ιτ..νο προμπλεμο.
santac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 εντάξει μη το λες. ξέρω άτομα που έχουν τέτοια ακριβά πακέτα. Το αστείο είναι ότι αντικειμενικά θα μπορούσαν να είχαν κάρτα με λιγότερα χρήματα με βάση αυτά που χρειάζονται. Δε το ψάχνουν και όλοι, μη νομίζεις. Άλλοι χαίρονται με τις επιδοτήσεις που παίρνουν. Πάντως οι περισσότεροι γνωστοί μου μέχρι τα 15€ ξοδεύουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 11 minutes ago, basilis_k6 said: ποιός ιδιώτης δινει πανω απο 15 ευρω το μήνα για κινητο? Αυτα τα προγραμματα σε ποιον απευθύνονται? Αρκετοί...
Lumini Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αρκετοί... εγω παντως δεν ξερω κανεναν πλεον. παλια ναι, ειχανε συμβολαια για να αγοραζουν φθηνα τα νεα κινητα...πλεον με whatsup ή cu δεν υπαρχει αναγκη για 35ρια καθε μηνα. εσενα εχει κανεις φιλος σου συμβολαιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 16 minutes ago, Lumini said: εγω παντως δεν ξερω κανεναν πλεον. παλια ναι, ειχανε συμβολαια για να αγοραζουν φθηνα τα νεα κινητα...πλεον με whatsup ή cu δεν υπαρχει αναγκη για 35ρια καθε μηνα. εσενα εχει κανεις φιλος σου συμβολαιο? Το ποιους ξέρουμε δεν το λες και στατιστικό δείγμα. Ναι έχει.
Γιαούρτι Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Lumini είπε εγω παντως δεν ξερω κανεναν πλεον. παλια ναι, ειχανε συμβολαια για να αγοραζουν φθηνα τα νεα κινητα...πλεον με whatsup ή cu δεν υπαρχει αναγκη για 35ρια καθε μηνα. εσενα εχει κανεις φιλος σου συμβολαιο? 12 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το ποιους ξέρουμε δεν το λες και στατιστικό δείγμα. Ναι έχει. όντως, ο κύκλος του καθενός δεν είναι αξιόπιστη μέτρηση. αν είσαι κανένας φτωχομπινές, το πιθανότερο είναι να έχεις φίλους φτωχομπινέδες που κάνουν αναπάντητες. αν είσαι μαθητής, θα έχεις φίλους μαθητές οι οποίοι μπορεί σχεδόν όλοι να έχουν Πχ whatsup ο ένας θα βγάλει το συμπέρασμα ότι όλοι κάνουν αναπάντητες, ο άλλος ότι όλοι έχουν whatsup και πάει λέγοντας οπότε βγαίνουν λάθος συμπεράσματα
Lumini Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε όντως, ο κύκλος του καθενός δεν είναι αξιόπιστη μέτρηση. αν είσαι κανένας φτωχομπινές, το πιθανότερο είναι να έχεις φίλους φτωχομπινέδες που κάνουν αναπάντητες. αν είσαι μαθητής, θα έχεις φίλους μαθητές οι οποίοι μπορεί σχεδόν όλοι να έχουν Πχ whatsup ο ένας θα βγάλει το συμπέρασμα ότι όλοι κάνουν αναπάντητες, ο άλλος ότι όλοι έχουν whatsup και πάει λέγοντας οπότε βγαίνουν λάθος συμπεράσματα με συγχωρεις αλλα δεν εχει να κανει με τον αν εισαι φτωχός. Εχει να κανει με το αν εχεις γνωση τι παιζει με τις χρεωσεις. Με 20 ευρω σε καρτες μπορεις να εχεις ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ απο αυτα που παιρνει αυτος με 35 ευρω συμβολαιο.
Γιαούρτι Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lumini είπε με συγχωρεις αλλα δεν εχει να κανει με τον αν εισαι φτωχός. Εχει να κανει με το αν εχεις γνωση τι παιζει με τις χρεωσεις. Με 20 ευρω σε καρτες μπορεις να εχεις ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ απο αυτα που παιρνει αυτος με 35 ευρω συμβολαιο. μια χαρά έχει να κάνει. Κι εγώ κάρτα έχω και συμφωνώ με αυτό που λες. Παλαιότερα είχα συμβόλαιο και έσκαγα 80αρια το μήνα, δε το έψαχνα καν. Όταν ζόρισαν τα πράγματα κι έβαλα κάρτα έψαχνα να βρω τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου με τις βλακείες που έκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα