Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και επειδή μερικοί έλεγαν ότι τα data είναι ακριβά γιατί δεν μπορούν να τα σηκώσουν οι υποδομές των παρόχων κλπ, πάρτε μια γεύση εδώ για να δείτε ότι τελικά έχουν κάνει καρτέλ και βάζουν οτι τιμές θέλουν, όποτε θέλουν.

https://www.news247.gr/technologia/cosmote-vodafone-wind-ayxanoyn-ta-gb-sta-kinita.7545305.html

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Και επειδή μερικοί έλεγαν ότι τα data είναι ακριβά γιατί δεν μπορούν να τα σηκώσουν οι υποδομές των παρόχων κλπ, πάρτε μια γεύση εδώ για να δείτε ότι τελικά έχουν κάνει καρτέλ και βάζουν οτι τιμές θέλουν, όποτε θέλουν.

https://www.news247.gr/technologia/cosmote-vodafone-wind-ayxanoyn-ta-gb-sta-kinita.7545305.html

Όπου βέβαια κάνουν το συνηθισμένο κόλπο, αυτή τη φορά και με τις ευλογίες της κυβέρνησης: Ναι, θα μειώσουμε τις τιμές στα data: Πάρτε διπλάσια GB, αλλά για τον ίδιο χρόνο! GB που είναι άχρηστα για τους περισσότερους αλλά επιτρέπουν στην εταιρεία να λέει ότι μείωσε τις τιμές.

Κάτι τέτοιο το έλεγα για πλάκα παλιότερα, αλλά τελικά το έκαναν πραγματικότητα: Έχουν πρόγραμμα 10GB για 3 μέρες!

Άντε, σε λίγο και 100GB για 3 ώρες. Όπου βέβαια η τιμή ανά GB θα είναι χώμα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

εγω δεν εχω smartphone, και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι αναγκαιο το smartphone? τα email μου και τα σχετικα τα τσεκαρω απο το pc...γιατι να θελω να τα δω στο smartphone? το κινητο το εχω μονο για κλησεις...αυτος ειναι ο σκοπος του...ολα τα αλλα στο pc....

• Confused 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ronaldofenomeno είπε

εγω δεν εχω smartphone, και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι αναγκαιο το smartphone? τα email μου και τα σχετικα τα τσεκαρω απο το pc...γιατι να θελω να τα δω στο smartphone? το κινητο το εχω μονο για κλησεις...αυτος ειναι ο σκοπος του...ολα τα αλλα στο pc....

Πολλούς χαιρετισμούς να δώσεις στο 1999 και στο αγαπημενο μου Ericsson T28.

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ronaldofenomeno είπε

Μερικοί βγαίνουμε και απο το σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, marmagia είπε

:Ξεχνάμε όμως ότι εξαιρούν το μεγαλύτερο μέρος των πελατών τους σήμερα που είναι οι πελάτες καρτοκινητης

Δούναι και λαβείν λέγεται. Ο μεν το πρότεινε για μικροπολιτικούς λόγους (win) και ο δε το δέχτηκε για να μεταφέρει περισσότερο κόσμο στα ακριβά συμβόλαια (win).
Μια ωραιότατη επικοινωνιακή τρύπα είναι που δυστυχώς πολλοί καταναλωτές θα το φάνε αμάσητο και θα πανηγυρίζουν (και για τον "μεν" και για τον "δε").

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μερικοί βγαίνουμε και απο το σπίτι.

ναι σας εχω δει και ειστε εξω αλλα στο smartphone με το κεφαλι κατω, ενω ατομα σαν εμενα εχουμε το pc σπιτι, και τσεκαρουμε τα email μονο οταν ειμαστε σπιτι για κανα 10λεπτο...μετα ζουμε την ζωη μας την αληθινη και οτι την smartphone...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ronaldofenomeno είπε

ναι σας εχω δει και ειστε εξω αλλα στο smartphone με το κεφαλι κατω, ενω ατομα σαν εμενα εχουμε το pc σπιτι, και τσεκαρουμε τα email μονο οταν ειμαστε σπιτι για κανα 10λεπτο...μετα ζουμε την ζωη μας την αληθινη και οτι την smartphone...

What ever floats your boat!

Ξέρεις φαντάζομαι ότι δεδομένα δεν χρησιμοποιείς μονο για emails αλλά και για το gps ή για viber skype ,για μουσική ,τραπεζικές συναλλαγές .......

Αλλά όπως είπες live your life!

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, l337 είπε

Δούναι και λαβείν λέγεται. Ο μεν το πρότεινε για μικροπολιτικούς λόγους (win) και ο δε το δέχτηκε για να μεταφέρει περισσότερο κόσμο στα ακριβά συμβόλαια (win).
Μια ωραιότατη επικοινωνιακή τρύπα είναι που δυστυχώς πολλοί καταναλωτές θα το φάνε αμάσητο και θα πανηγυρίζουν (και για τον "μεν" και για τον "δε").

Με τις τιμες των συμβολαίων μόνο τα θυματα θα τσιμπήσουν που θα τσιμπαγαν ουτως η αλλως. Καρτα για πάντα. Ο κοσμος θελει 2γιγα το μηνα βαριά 3 και 200 με 300 λεπτα προς ολους. Αυτος ο μεσος χρηστης παει wu/cu με 10ευρω και τελος. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ronaldofenomeno είπε

Ok boomer

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Με τις τιμες των συμβολαίων μόνο τα θυματα θα τσιμπήσουν που θα τσιμπαγαν ουτως η αλλως. Καρτα για πάντα. Ο κοσμος θελει 2γιγα το μηνα βαριά 3 και 200 με 300 λεπτα προς ολους. Αυτος ο μεσος χρηστης παει wu/cu με 10ευρω και τελος. 

Μα πραγματικά. Πληρώνουν 30-40 ευρώ τον μήνα για 1.5GB internet στο κινητό τους, όταν με 10 ευρώ βρίσκεις τα διπλάσια στην καρτοκινητή. Αλλά πολλοί έχουν και το κομπλεξ που ντρέπονται να πάρουν... κάρτα σαν τους έφηβους (λες και δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση online). Γενικά το καρτέλ βρίσκει και τα κάνει. Μιλάμε για έναν λαό με απίστευτα κομπλεξ, που χρησιμοποιεί πάρα πολύ το κινητό του. Και γω αν μπορούσα αυτά θα έκανα, αφού και έλεγχο δεν θα είχα απο το κράτος και οι πελάτες θα πλήρωναν ό,τι τιμή τους έβαζα! Δείτε παρακάτω κατάντια...

data_map.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ζούμε στην χώρα των ρουσφετιών με τον καθένα να κοιτάει την πάρτη του μην περιμένετε να δούμε προκοπή σε κανέναν τομέα. Είμαστε ο χειρότερος λαός στα πράγματα που αξίζουν και έχουμε ρεκόρ σε πράγματα όπως τσιγάρα ποτά παράβαση κοκ κτλ που δείχνουν την κατάντια του Έλληνα. Αν αλλάξει ποτέ αυτή η χώρα ειδοποιήστε με. 

Επεξ/σία από Arkin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...