Speculoos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Εκτός μπανανίας (aka Ελλάδας), 12gb data / unlimited texts - sms = 8 ευρώ τον μήνα (including hotspot). Με 15-20 έχεις unlimited (χωρίς μικρά γράμματα) Αφού τα δεχόμαστε και τα πληρώνουμε, καλά να πάθουμε. Καλό να λέμε και τη χώρα, γιατί λίγο παραπάνω αναφέρθηκαν τρεις χώρες που δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν αυτές ανήκουν επίσης στην ευρύτερη μπανανία. 1
j0hnn1e Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, Speculoos said: Καλό να λέμε και τη χώρα, γιατί λίγο παραπάνω αναφέρθηκαν τρεις χώρες που δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν αυτές ανήκουν επίσης στην ευρύτερη μπανανία. Αγγλία. Όλες οι εταιρείες έχουν βαρβάτα πακέτα σε εξευτελιστικές τιμές (συγκριτικά με την Ελλάδα)
Gkostas2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Εκτός μπανανίας (aka Ελλάδας), 12gb data / unlimited texts - sms = 8 ευρώ τον μήνα (including hotspot). Με 15-20 έχεις unlimited (χωρίς μικρά γράμματα) Αφού τα δεχόμαστε και τα πληρώνουμε, καλά να πάθουμε. Μα οι τιμές σε σύγκριση με τα data που δίνουν οι εταιρείες, υπάρχουν κυρίως σε αναπτυσσόμενες χώρες με χαμηλό mobile penetration. Είναι πραγματικά παράλογο στην Ελλάδα που ο όλος ο κόσμος έχει smartphone και είναι συνέχεια on-line να δίνουν πακέτα 300 και 500mb με 10 και 20 ευρώ; Σε κάτι Αφρικανικές χώρες υπάρχουν αυτά τα πακέτα. Όλα τα λεφτά είναι ότι αν δείτε σχόλια σε posts στο FB της Wind, Vodafone, Cosmote, όλος ο κόσμος κράζει γιατί δεν τους φτάνουν τα mb και ζητάει παραπάνω, αλλά προφανώς στα τέτοια τους... Ελεύθερη αγορά σου λέει μετά... 1
BritGreek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γι' αυτό, όσοι το ξέρουν, αγοράζουν νομιμότατα προνομιακά (=φοιτητικά) πακέτα από τους σταθμούς μετρό, τα οποία δεν απαιτούν φοιτητικό πάσο και δεν λήγουν ποτέ ως προσφορές. Μόνο που δεν μπορείς να κρατήσεις τον αριθμό σου.Κλασική τέτοια περίπτωση, στο Σύνταγμα, με όλες τις εταιρείες παρούσες, ακόμα και λίγα μέτρα από τα φυσικά τους καταστήματα. Ίσως γι' αυτό ψηφίστηκε και ο περιορισμός του αριθμού sim που μπορεί να έχει ένας πελάτης ανά πάροχο. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από BritGreek 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το κινητό για να μπω στο internet μόνο όταν είμαι σπίτι και βαριέμαι να ανοίξω τον υπολογιστή, βέβαια απλά σερφάρω σε ιστοσελίδες και ψάχνω διάφορα από το google, δεν γουστάρω να βλέπω emails ούτε να μπαίνω fb από το κινητό. Μπαίνω μόνο από το wifi. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πάντως, το 2016 μου έκαναν δώρο το πρώτο μου smartphone και άρχισα να μπαίνω με 3G από wind, εδώ και 1.5 έτος οι ταχύτητες σύνδεσης από το 3G 'έχουν μειωθεί δραματικά σε σημείο που δεν αξίζει να ασχοληθείς πλέον, δεν ξέρω αν σχετίζεται αυτό με την ανάπτυξη του 4G, μήπως θέλουν να το σταματήσουν οι εταιρείες για να υπάρχει μόνο το 4G..
Bourdoulas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Εγώ χρησιμοποιώ το κινητό για να μπω στο internet μόνο όταν είμαι σπίτι και βαριέμαι να ανοίξω τον υπολογιστή, βέβαια απλά σερφάρω σε ιστοσελίδες και ψάχνω διάφορα από το google, δεν γουστάρω να βλέπω emails ούτε να μπαίνω fb από το κινητό. Μπαίνω μόνο από το wifi. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πάντως, το 2016 μου έκαναν δώρο το πρώτο μου smartphone και άρχισα να μπαίνω με 3G από wind, εδώ και 1.5 έτος οι ταχύτητες σύνδεσης από το 3G 'έχουν μειωθεί δραματικά σε σημείο που δεν αξίζει να ασχοληθείς πλέον, δεν ξέρω αν σχετίζεται αυτό με την ανάπτυξη του 4G, μήπως θέλουν να το σταματήσουν οι εταιρείες για να υπάρχει μόνο το 4G.. Έχει μειωθεί δραματικά η ταχύτητα γιατί απ την κυψέλη που συνδέεσαι συνδέονται πολλοί περισσότεροι απ ότι παλαιότερα. Οπότε το bandwidth μοιράζεται σε περισσότερες συσκευές.
Anorymous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ εδώ κάι τρείς μήνες έχω βολεύτει με μια προσφορά σιγιου που με 4 ευρώ έχω 1 γιγα και διακόσια λεπτά προς όλους
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Έχει μειωθεί δραματικά η ταχύτητα γιατί απ την κυψέλη που συνδέεσαι συνδέονται πολλοί περισσότεροι απ ότι παλαιότερα. Οπότε το bandwidth μοιράζεται σε περισσότερες συσκευές. Δεκτό, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο πολύ ας πούμε αυξήθηκαν οι συσκευές από τις αρχές του 16 μέχρι τα μέσα του 17, δεν νομίζω καμιά φοβερή αύξηση, μιλάω για αυτά τα έτη συγκεκριμένα όχι παλαιότερα. Μένω κέντρο Αθήνας.
pontez2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Εντομεταξυ στη σταθερή τηλεφωνία/ιντερνετ δινουν γη και ύδωρ πλέον. Αναμενόμενο όταν ο κόσμος χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα απ το κινητό του και οι υπολογιστές, λάπτοπ έχουν αρχίσει και πέφτουν. Στο mobile internet θα ειχαμε σαφως ανωτερες προσφορές αν ειχε επιτευχθεί το δωρεάν ιντερνετ παντού που είχε εξαγγείλει κάποτε πρ;ώην πρωθυπουργός, αλλά μείναμε στα λόγια. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Το δωρεάν internet "παντού" θα είχε ουκ ολίγους περιορισμούς. Το ότι το ερμήνευσε αρκετός κόσμος σαν αντικατάσταση του home-mobile internet δεν σημαίνει ότι θα ήταν έτσι... 2
mindreader Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Εγω, οπως και πολλοι αλλοι που ξερω, κρατω τη σταθερη γραμμη τηλεφωνου, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα μονο και μονο για το dsl... 2
pontez2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το δωρεάν internet "παντού" θα είχε ουκ ολίγους περιορισμούς. Το ότι το ερμήνευσε αρκετός κόσμος σαν αντικατάσταση του home-mobile internet δεν σημαίνει ότι θα ήταν έτσι... Βέβαια και θα ειχε. Δε θα μπορουσες να μπαινεις σε πορνοσαιτ κτλ. Πιθανον και σε youtube. Προσβαση στα sm και στα viber skype θα ειχες κανονικά ομως. Αυτο άλλωστε ενδιαφέρει το 80% Στο Αμστερνταμ, οχι στο κέντρο, πριν 3 μηνες που πηγα, ειχα κανονικά προσβαση παντου. Οκ δεν ηταν με υψηλές ταχύτητες αλλά την απλή πλοήγησή μου την έκανα. Αλλά Ευρωπη ειπαμε ειμαστε μονο όπου βολεύει. Πχ στους φόρους. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από pontez2 2
Speculoos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, pontez2 είπε Βέβαια και θα ειχε. Δε θα μπορουσες να μπαινεις σε πορνοσαιτ κτλ. Πιθανον και σε youtube. Προσβαση στα sm και στα viber skype θα ειχες κανονικά ομως. Αυτο άλλωστε ενδιαφέρει το 80% Στο Αμστερνταμ, οχι στο κέντρο, πριν 3 μηνες που πηγα, ειχα κανονικά προσβαση παντου. Οκ δεν ηταν με υψηλές ταχύτητες αλλά την απλή πλοήγησή μου την έκανα. Αλλά Ευρωπη ειπαμε ειμαστε μονο όπου βολεύει. Πχ στους φόρους. Και στα Τρίκαλα έχει free wifi. Και μάλιστα πολύ καλύτερο από Ευρωπαϊκές πόλεις οι οποίες για να λέμε και την αλήθεια είναι ελάχιστες και με πολλούς περιορισμούς. Φυσικά youtube και βιντεοκλήσεις ούτε για αστείο μιλάμε ότι οι ταχύτητες σε Μιλάνο και Βαρκελώνη για παράδειγμα με το ζόρι πιάνουν τα 256kbps. Μπορείς σίγουρα να βρεις καλύτερο ίντερνετ σε κλειστούς χώρους, πχ μουσεία, εμπορικά, καφέ αλλά είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το "ελεύθερο wifi στην πόλη"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 57 minutes ago, pontez2 said: Βέβαια και θα ειχε. Δε θα μπορουσες να μπαινεις σε πορνοσαιτ κτλ. Πιθανον και σε youtube. Προσβαση στα sm και στα viber skype θα ειχες κανονικά ομως. Εννοώ ότι θα είχε χρονικούς περιορισμούς και περιορισμούς σε bandwidth, δλδ "αισχρές" ταχύτητες...
pontez2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε Εννοώ ότι θα είχε χρονικούς περιορισμούς και περιορισμούς σε bandwidth, δλδ "αισχρές" ταχύτητες... Εννοείται. Αλλά και πάλι, αν εσυ θες ντε και καλά να επικοινωνήσεις, δεν έχεις δεδομένα, δεν έχεις μονάδες για μνμ και κάρτα, δεν ειναι ευκολία να έχεις ακομα και αυτο τον χρονικο περιορισμο να χρησιμοποιήσεις το viber σου κτλ, αντι να δωσεις το 10ρικο που φτάνει μονο για μερικά mb ιντερνετ? Δε το συζητάω. To free wifi θα ασκουσε πίεση για μεγαλυτερες προσφορές, αλλά δυστυχως μειναμε στα λόγια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα