basilis_k6 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε μια χαρά έχει να κάνει. Κι εγώ κάρτα έχω και συμφωνώ με αυτό που λες. Παλαιότερα είχα συμβόλαιο και έσκαγα 80αρια το μήνα, δε το έψαχνα καν. Όταν ζόρισαν τα πράγματα κι έβαλα κάρτα έψαχνα να βρω τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου με τις βλακείες που έκανα εχει βαση αυτο που λες αλλα ας παρουμε ενα μεσο έλληνα. δηλαδη οχι τον μαθητη που ειναι εξαρτημένος (απο τους γονεις εννοω ) ή εναν που καθαρίζει 5κ το μήνα. Ο μεσος ανθρωπος που πρακτικά θέλουν οι εταιρίες να τους πληρωσει συμβολαιο δεν εχει κανενα λογο να δινει πανω απο 15 βαριά 20 ευρω. Το αν το ψαχνει η οχι ειναι προβλημα του και καλυτερα για εμας δλδ. Εγω παντως πλεον γνωρίζω μονο 2 άτομα που δίνουν πανω απο 20 σε συμβολαιο. Μέχρι πρότινος ήξερα 4.
Son^Goku Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Αστεία πράγματα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Στην Κύπρο οι 2 εταιρείες κινητής έχει λίγους μήνες που δίνουν πακέτα με απεριόριστα λεπτά μυνήματα και γίγα (μετά τα 100 μπαίνει κόφτης 512kbps) και πρόσφατα ανακοίνωσε και η τρίτη εταιρεία πλάνο με όλα απεριόριστα αλλά σταθερό κόφτη 4 και 12 mbps στην ταχύτητα. Από 35 με 55 ευρώ ανάλογα την εταιρεία αυτά.
basilis_k6 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Αστεία πράγματα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Στην Κύπρο οι 2 εταιρείες κινητής έχει λίγους μήνες που δίνουν πακέτα με απεριόριστα λεπτά μυνήματα και γίγα (μετά τα 100 μπαίνει κόφτης 512kbps) και πρόσφατα ανακοίνωσε και η τρίτη εταιρεία πλάνο με όλα απεριόριστα αλλά σταθερό κόφτη 4 και 12 mbps στην ταχύτητα. Από 35 με 55 ευρώ ανάλογα την εταιρεία αυτά. στην κύπρο το 2012 έστελνα sms με 1 λεπτό με cytavoda. Ελλάδα 2019 cosmokarta 25 λεπτά.
Nauths Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Σαν χαζός κι εγώ είχα κάνει συμβόλαιο στα 22, νομίζοντας πως έχω καλές παροχές. Όταν ξεκίνησα δική μου επαγγελματική δραστηριότητα, πήρα ένα καρτοκινητό Q, πιο πολύ για να το δίνω στους πελάτες. Στα 28 πλέον και με μία επιχείρηση να τρέχει καλά, έχω και τα 2 κινητά q και πότε βάζω στο ένα κάρτα πότε στο άλλο με αποτέλεσμα επειδή έχω κάνα μήνα απόκλιση το ένα με το άλλο να μου δίνουν καλές προσφορές. Σε συνδυασμό δε με τα countdown, η χρήση του είναι πάμφθηνη, (αφου πάω στη wind που έχω το σταθερό, ορισμένες φορές να πληρώσω και μου λένε ααα να σας κάνουμε μία προσφορά συνδυαστική, μετά βλέπουν την μηνιαία κατανάλωση κάτω από 10€ και λένε γάμησε το ) και δεν έχω νιώσει ποτέ ότι χρειάζομαι παραπάνω για να περάσω το μήνα. Πολλοί θα μου πείτε για σήμα, αλλά σας πληροφορώ πως δεν έχω συναντήσει σχεδόν πουθενά πρόβλημα με το δίκτυο και στην Ιταλία πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όταν είχα πάει κιόλας στην Ιταλία, είχα ενεργοποιήσει ένα πακέτο που δεν ίσχυε για εκτός συνόρων και δεν το ήξερα και αφού τους κάλεσα μου επέστρεψαν το ποσό που χρεώθηκα. Πολύ τίμιοι μπορώ να πω!
Pariis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μη λέτε τέτοια και θα κόψουν τα καρτοκινητά οι εταιρείες.Αν γίνει συννενόηση μεταξύ τους μπορούν να το κάνουν αυτό;
Lumini Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε μια χαρά έχει να κάνει. Κι εγώ κάρτα έχω και συμφωνώ με αυτό που λες. Παλαιότερα είχα συμβόλαιο και έσκαγα 80αρια το μήνα, δε το έψαχνα καν. Όταν ζόρισαν τα πράγματα κι έβαλα κάρτα έψαχνα να βρω τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου με τις βλακείες που έκανα μαλακα εσυ εκανες ζωαρα προ κρισης! 80 ευρω? χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα