Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.ebay.com/itm/Intel-Core-i7-4790K-4GHz-Quad-Core-Processor/253433584281?epid=218559697&hash=item3b01d19a99:g:s9IAAOSwlY5aiGvU

Πάρε έναν στις 20 λίρες να μην μου πληρώσεις και τελωνεία (ο τύπος έχει και 600+ feedback rating). Τι θα σου έρθει τελικά δε το εγγυώμαι ;).

Τώρα σοβαρολογείς θα ανοίξουμε αντιπαράθεση σε αυτό το θέμα?

Αν κάποιος έχει ανάγκη κάτι προφανώς και θα πληρώσει παραπάνω (ειδικά σε Ελλάδα που δεν υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα). Και εγώ μπορώ να κάνω listing την 1080 μου για 8-9 κατοστάρικα και να βρω απελπισμένους αυτήν την περίοδο για ez profit. Το θέμα είναι όμως σε μένα ο άλλος δεν έχει εναλλακτική (δεν υπάρχουν κάρτες γραφικών στην αγορά) ενώ με τον 4790k στα 200, ο άλλος με 170-180 παίρνει τον 1600/8400 και πάει και σε πιο σύγχρονη πλατφόρμα. Εκτός αν υποστηρίζεις ότι ο 4790k είναι καλύτερη cpu από αυτές για να κάνει μεταχειρισμένος 4 χρόνια παραπάνω χρήματα (σαν το παλιό καλό κρασί ένα πράγμα).

Anyway πες με amd fanboy να το τελειώνουμε πάλι εδώ γιατί θέλω να δω και λίγο NBA.

Επεξ/σία από ilos
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, ilos είπε

https://www.ebay.com/itm/Intel-Core-i7-4790K-4GHz-Quad-Core-Processor/253433584281?epid=218559697&hash=item3b01d19a99:g:s9IAAOSwlY5aiGvU

Πάρε έναν στις 20 λίρες να μην μου πληρώσεις και τελωνεία (ο τύπος έχει και 600+ feedback rating). Τι θα σου έρθει τελικά δε το εγγυώμαι ;).

Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις δημοπρασίες ... τι να πούμε ...

Όσοι χαμπαριάζουν ... γελάνε ... σε 6+ μέρες που λήγει η δημοπρασία , θαέχει φτάσει 250 ευρώ ...

[επίσης γράφει ξεκάθαρα ότι ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΑ]

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το δούμε, όπως σου πα ο μόνος λόγος που οι haswell έχουν μια μικρή μεταπωλητική αξία είναι επειδή υπάρχει ανάγκη (πχ αν κάποιος πάει από i5) αλλά 250 δε θα τα φτάσει με την καμία.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Όσοι χαμπαριάζουν ... γελάνε ... σε 6+ μέρες που λήγει η δημοπρασία , θαέχει φτάσει 250 ευρώ ...

θα εχει φτασει 250 στην δημοπρασια απο τους δικους του, που θα χτυπανε συνεχεια ανεβαζοντας την τιμη. :P

Δημοσ.
10 hours ago, Dr_73 said:

Με 250€ παιρνεις 8600k καινουργιο. Οτι θα παρει καποιος 5 ετιας 4πυρηνο μεταχειρισμενο με λιγοτερα κλοκια, λιγοτερο IPC και λιγοτερους πυρηνες απο καινουργιο σφραγισμενο 6πυρηνο..Okay

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ilos είπε

Αν κάποιος έχει ανάγκη κάτι προφανώς και θα πληρώσει παραπάνω (ειδικά σε Ελλάδα που δεν υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα). Και εγώ μπορώ να κάνω listing την 1080 μου για 8-9 κατοστάρικα και να βρω απελπισμένους αυτήν την περίοδο για ez profit. Το θέμα είναι όμως σε μένα ο άλλος δεν έχει εναλλακτική (δεν υπάρχουν κάρτες γραφικών στην αγορά) ενώ με τον 4790k στα 200, ο άλλος με 170-180 παίρνει τον 1600/8400 και πάει και σε πιο σύγχρονη πλατφόρμα. Εκτός αν υποστηρίζεις ότι ο 4790k είναι καλύτερη cpu από αυτές για να κάνει μεταχειρισμένος 4 χρόνια παραπάνω χρήματα (σαν το παλιό καλό κρασί ένα πράγμα).

Anyway πες με amd fanboy να το τελειώνουμε πάλι εδώ γιατί θέλω να δω και λίγο NBA.

Τουλάχιστον μπορείς να ξεχωρίσεις τα bid από την τελική τιμή; 

Είπαμε λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Anyway καταφέρατε πάλι να μαμησετε το θέμα....

Δεν αξίζει η επένδυση σε 4770-4790 σε αυτή την πλατφόρμα, μόνο εάν κάποιος είναι σε πολύ στενό budget και με +100€ (περίπου) θέλει να κάνει ένα sidegrade.

Την γνώμη μου την είπα, ή πουλάει σχετικά καλά τώρα και πάει σε 1600 ή περιμένει καλοκαίρι πουλάει με χειροτερες τιμές και παίρνει έναν + 

Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.

Δημοσ.

Πιστεύω στα 40 μου ότι έχω μυριστεί πως λειτουργεί το ebay, ευχαριστώ για την αποσαφήνιση dough.

Το να ανοίξω flame με τον Dr για το αν αξίζει το 2018 ο haswell 200+ είναι που διακυνδυνεύει τη σοβαρότητα μου αυτοκράτορα.:ph34r:

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ~Palpatin~ είπε

Τουλάχιστον μπορείς να ξεχωρίσεις τα bid από την τελική τιμή;

20469640.jpg

1 ώρα πριν, ilos είπε

διακυνδυνεύει τη σοβαρότητα μου

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.

Κυριοι γιατι παιρνετε ως δεδομενο(!), πως ολοι εχουν τη διαθεση το χρονο (κυριως αυτο) κλπ
ωστε να φτιαχνουν και καινουργια συστηματα? Αρκετοι, για λογους διαφορους, θελουν απλως
και μονο -και παντως ευκολα + γρηγορα!- να αλλαξει ο επεξεργαστης τους με εναν ταχυτερο :-)
Στην πραξη, αν δεν ειναι ετουτη η λυση με το μεγιστο κερδος, μπορει να εχει μια χαρα οφελος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά ο Ts δεν βλέπω να έχει πάρει θέση εδώ και αρκετά posts.... Μάλλον  τα συμπεράσματα τα έβγαλε και θα προβεί στην όποια αγορά του ....οτιδήποτε άλλο λέμε απλά είναι flame στο παρών thread.... 

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, strawman είπε

Με 250€ παιρνεις 8600k καινουργιο. Οτι θα παρει καποιος 5 ετιας 4πυρηνο μεταχειρισμενο με λιγοτερα κλοκια, λιγοτερο IPC και λιγοτερους πυρηνες απο καινουργιο σφραγισμενο 6πυρηνο..Okay

η πλακα ειναι οτι παιζει 5820κ κατω απο 200 και οι αλλοι μιλανε για 250 τον 4790κ. :lol:

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, strawman είπε

Για μεταχειρισμενα λες, τι μου βαζεις τιμες μητρικων απτο σκρουτζ βρε mega troll. 350€ δινουν 5820k μαζι με μητρικη εδω στο Insomnia. 

Που για εμένα προσωπικά είναι τρελό deal και πραγματικά απορώ με αυτούς που τα δίνουν ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...