Προς το περιεχόμενο

Mailwasher-επιστροφή e-mail

wert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω το εξής αν είναι γίνεται βέβαια. :?

Με το mailwasher μπορούμε να διαβάσουμε ένα e-mail πριν το κατεβάουμε στον υπολογιστή.

Μπορούμε επίσης να το διαβάσουμε και να το διαγράψουμε από τον server.

Πως όμως θα γίνει να το διαβάσουμε να μην το διαγράψουμε και να σταλεί και πάλι στον αποστολέα του και αυτός να νομίσει ότι έγραψε σε λάθος διεύθηνση;

Θέλω δηλαδή

1) Να το διαβάσω.

2) Να μην το διαγράψω.

3) Να φύγει ξανά πίσω στον αποστολέα του χωρίς όμως να δεί ότι το έχω διαβάσει.

Γίνεται αυτό με το mailwasher ή κάποιο άλλο πρόγραμμα; Και ποιό είναι αυτό το πρόγραμμα.

Αν γίνεται με το mailwasher ποιά είναι αυτή η επιλογή;; :?

Ευχαριστώ. :wink:

edit

Στην επιλογή Bounce αναφέρει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό αλλά όσες φορές το δοκίμασα προς τον εαυτό μου δεν έκανα τίποτα.

Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος εκεί;

Αν ξέρει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνω σε εκείνο το σημείο για να γίνει αυτό που θέλω. :?: :idea:

Δημοσ.

Είναι ενεργοποιημένο το Tools->Accounts->Properties->Bounce & Outgoing email->Enable Bounching ?

Συν ότι μερικές φορές δεν είναι συμβατοί, -ή το κάνουν επίτηδες οι ISP, οι mailservers μεταξύ δύο εταιριών. πχ. από σύνδεση forthnet δεν μπορείς να στείλεις mail (βλ, bounce) από ACN account.

Δημοσ.

timiman,

Είναι ενεργοποιημένο το Tools->Accounts->Properties->Bounce & Outgoing email->Enable Bounching ?

Nαι είναι ενεργοποιημένο.

Συν ότι μερικές φορές δεν είναι συμβατοί, -ή το κάνουν επίτηδες οι ISP, οι mailservers μεταξύ δύο εταιριών. πχ. από σύνδεση forthnet δεν μπορείς να στείλεις mail

Χμμμ κάτι τέτοιο παίζει. :?
Δημοσ.

Εντάξει μάλλον τα κατάφερα. :P

Η forthnet κάνει κάτι νουμεράκια αλλά με την feemail πάει καλά.

Και το e-mail κατεβάζεις και ο αποστολέας παίρνει το e-mail του επιστροφή ως άγνωστος παραλήπτης ή λάθος διεύθηνση. .... :lol: :lol: :lol: :idea:

Τώρα δεν μένει παρά να γράψει αυτός-η για να τον σκάσω. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...